Pages:
Author

Topic: Bitcoin cash'in forku gerçekleşti - page 2. (Read 862 times)

sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
November 13, 2017, 09:32:09 PM
BitcoinCash diğer airdrop coinler gibi benim gözümde. Hiç bir zahmetsiz bitcoini olanlara dağıtılan para bu kadar değere binmemeli. Bunun sebebi BCH sahiplerinin çok fazla parası olmasıdır. Yıllarca emek verilen LTC, ETH, DASH gibi coinler varken bedava dağıtılan coin bu kadar değer görmemeli

Piyasadaki 3 5 balina nelere yön verebiliyor görüyorsunuz . Bitcoin'den gelecekte para mara olmaz . Kazan dev farmlar kazmayı bıraksa geçmiş olsun . Para bekle dur .
member
Activity: 252
Merit: 11
November 13, 2017, 09:26:34 PM
bitcoin cash forkundan yeni bi coin doğdumu doğduysa ne zaman dağıtılacak.
çok iddialı geliyor bu bitcoin cash sanki yada piyasayı hareketlendirmek için türetilmiş bi coin rahatça manipule edilebiliyor bu şekilde bu piyasa
full member
Activity: 504
Merit: 101
November 13, 2017, 06:11:38 PM
BitcoinCash diğer airdrop coinler gibi benim gözümde. Hiç bir zahmetsiz bitcoini olanlara dağıtılan para bu kadar değere binmemeli. Bunun sebebi BCH sahiplerinin çok fazla parası olmasıdır. Yıllarca emek verilen LTC, ETH, DASH gibi coinler varken bedava dağıtılan coin bu kadar değer görmemeli
newbie
Activity: 27
Merit: 0
November 13, 2017, 05:47:22 PM
Bitcoincash i oluşturan eda algoritması değişti DDA algoritması oldu. fork başarıyla gerçekleşti.
btc yi zor günler bekliyor olabilir, zira bu yeni algoritma eskisine göre daha kararlı ve daha güvenilir duruyor. bitcoinABC geliştiricileri öyle söylüyor. Genel anlamda madencilerin cash i desteklemesinin bir nedeni daha oldu.

Bitcoin cash de fork olmasına rağmen kayda değer bir düşüş veya yükseliş olmaması da diğer ilginç tarafı. Gerçi daha hızlı olması daha değerli olması anlamına gelmez ama insanda bir beklenti oluyor.   
Olay yeni gerçekleştiği için şimdilik bu kadar bilgi verebiliyorum. ilerleyen zamanlarda bu başlıkta devamını getireceğim.
Pages:
Jump to: