Pages:
Author

Topic: Bitcoin Cinayet'i bir bu eksikti. Dikkat Edin. - page 2. (Read 296 times)

sr. member
Activity: 980
Merit: 257
Geçen senenin haberini yeni bir habermiş gibi başlık atmışsınız. Bunun bitcoin ile ilglisi yok bence, parası olan herkesin başına gelebilecek birşey. Yüklü miktarda varlığınız olduğunu hiçbir yerde paylaşmayın. Elden alışverişleride  güvenmediğiniz kişilerle yapmayın, yapacaksanız da güvenli yerlerde yapın.
newbie
Activity: 238
Merit: 0
Antalya'nın Serik ilçesinde geçen yıl Şükrü Mert Ersoy'u (23) hesabındaki sanal para bitcoini almak için boğarak öldürdükleri suçlamasıyla 5 sanığın yargılandığı dava başladı. Şükrü Mert Ersoy'un babası Turgut Ersoy, olayın planlanarak yapıldığını savundu. Avukatı Onur Bilge Özdemir de olayın Türkiye'de bitcoin ile alakalı ilk cinayet olduğunu söyledi.

BOĞAZI SIKILIP ETKİSİZ HALE GETİRİLMİŞ

Ölüm sebeplerinin ardı arkası kesilmiyor. Geçmiş dönemlerde hızlı bir şekilde , Hırsızlık , gasp , soygun olaylarının yaşandığı ülkemizde artık ciddi anlamda daha büyük bir problem bulunmaktadır. Bana birşey olmaz diyip geçmeyin. Özellikle son yıllarda ülkemizde ki iç huzursuzluktan dolayı böyle Psikopat kişilikler kendilerine çıkış yolu bulabilmek için yeni hırsızlık ve gasp yönetimi olarak Bitcoin ve Altcoin borsası ile uğraşanlara göz dikmiş durumdalar.

Emin olun ki sizin etrafınızda bu Borsa ile uğraştığınız bile öğrenen bu tarz kişiler sizler ile bir şekilde temas kurmaya çalışıp böyle yöntemler ile canınızı yakabilirler. Benim sizlere tavsiyem her ne olursa olsun uğraştığınız bu Borsa'yı etrafınızda ki insanlar ile çok fazla paylaşarak kendinizi deşifre etmeyin. Benim başıma asla gelmez demeyin.
Pages:
Jump to: