Pages:
Author

Topic: Bitcoin Çin'den güç alıyor!! - page 2. (Read 992 times)

full member
Activity: 854
Merit: 109
Trident Protocol | Simple «buy-hold-earn» system!
October 15, 2017, 02:14:36 PM
Üstad bence gereksiz büyütüyorsunuz.Abd ve rusya dışında hiç bir ülkeye belden bağlı değil bence bitcoin adamların en büyük şiretlerinden birisi bitcoin alan birisi olursa şirketten atarım dedi biraz yamuldu ama evet sonra hemen geri topladı dediğiniz kadar etkili bir ülke olsa geri toplanırmı ?
hero member
Activity: 910
Merit: 503
October 15, 2017, 10:40:54 AM
Çin gibi ülkeler aşırı derecede abartılmış durumda.

Çekikler bu piyasada her zaman üretici konumunda oldular, hiçbir zaman alıcı konumunda olmadılar. Piyasada alımı en çok yapanlar Amerikalılar ve Almanlar bunu belirli websitelerinden analiz ederek görebilirsin. Onun dışında çekiklerin kriptoparalarla tek ilgisi Bitcoin, Ripple ve Ethereum üzerinedir. Yani bizim gibi kumar oynamazlar.

Çin o kadar büyük görülmesine rağmen piyasaya bir gram etki edemedi, etki süresi iki gün sürdü. Bu saatten sonra hiçbir devlet Bitcoin'in gelişmesine engel olamaz. Devletler gelişmesine engel olsa bile Bitcoin üreticileri aynı şu an yaptıkları gibi millete beleş Bitcoin Gold dağıtarak yine fiyatı yükseltirler, sıkıntı yok Smiley
full member
Activity: 504
Merit: 103
October 15, 2017, 06:24:12 AM
Çin bu konuda aslında lider en çok para Amerika ve Çin'de dönüyor. Çinde yasaklamadan gelmeden düzeltmeler gelir yoksa yeni yıla girmeden fork sonrası büyük düşüş gelir Çin'in yüzünden düşüşe hazır olun derim.
newbie
Activity: 24
Merit: 0
October 15, 2017, 06:15:10 AM
Söylediklerimizi katılıyorum. Çin bitcoin üzerinde baya etkili görünüyor son olaylara baktığımızda.yok yasak getiriyoruz yok düzenleme yapacağız falan diye borsayı etkileyip  bitcoin üzerindeki hakimiyetini gösteriyorlar sanki.
sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
October 15, 2017, 05:53:20 AM
Uzun zamandır takip ederek birşey farkettim.Bitcoinin kaderi tamamen Çin'e bağlı.Yasaklamadan etkilenmedi düşüncesi Palavra.Adamlar daha yasaklamadan düzenleme getirecez dedi btc yamuldu.Ciddi ciddi yasaklansa demek ki bitcoini Japonya ,Güney kore falan kurtaramayacak.

Birde nedense Okcoin borsası 10$ düşüyor diğer tüm borsalar 100$ düşüyor.Okcoin borsası 25 $ yükseliyor diğer borsalar uçuyor.Demek ki (bana göre) Çin borsalarında dönen para hiçbir borsada dönmüyor.Bana göre diyorum Bitfinex falan hepsi hava hacim.Yani bir ülke bu kadar mı etkiler bir borsa bu kadar mı etkiler tüm dünyayı demek istiyorum ve nokta koyuyorum.
Pages:
Jump to: