Pages:
Author

Topic: bitcoin daha ne kadar düşecek - page 20. (Read 5455 times)

member
Activity: 574
Merit: 34
April 03, 2018, 09:37:09 AM
Bitcoin fiyatında 6.000 dolar düşüş noktaları halen geçerli olsada bu yükseliş moral verdi inşallah devam eder buradan.
çok doğru hala düşecekmiş gibi geliyor ama küçük de olsa bir artış ümitlendiriyor moral oluyor. Dediğin gibi inşallah devam eder yaz aylarında kendisini toparlamasını umuyorum. Zarar eden kişilerin de yüzü gülsün
member
Activity: 63
Merit: 10
April 03, 2018, 09:07:07 AM
Bitcoin fiyatında 6.000 dolar düşüş noktaları halen geçerli olsada bu yükseliş moral verdi inşallah devam eder buradan.
member
April 03, 2018, 08:01:49 AM
Bitcoindeki dalgalanma haziran ayı ortalarına kadar sürer piyasaların hareketlenmesi için biraz daha zamana ihtiyaç olduğunu düşünüyorum
öyle düşünüyorum bende yaz aylarının ortasında yada sonlarında belki bir canlanma olur. İnşallah daha kısa sürer bekleyip görücez artık.
newbie
Activity: 252
Merit: 0
April 03, 2018, 07:06:21 AM
Bitcoindeki dalgalanma haziran ayı ortalarına kadar sürer piyasaların hareketlenmesi için biraz daha zamana ihtiyaç olduğunu düşünüyorum
member
April 02, 2018, 05:51:10 PM
tamamen manipulasyona ve spekülasyona açık bir konu hocam, isterlerse 1 gecede gene 100 bin tl lere çıkartırlar medya onların elinde
Yani öyle tabi ki bizde burada tartışıp bu arada tahmin etmeye çalışalım  şuan daha fazla kazanç peşindeler ki yükseltmek istemiyolar. Bakalım artık ne zaman yükseltirlerse. sabredip bekliycez
newbie
Activity: 280
April 02, 2018, 05:45:12 PM
tamamen manipulasyona ve spekülasyona açık bir konu hocam, isterlerse 1 gecede gene 100 bin tl lere çıkartırlar medya onların elinde
member
April 02, 2018, 05:57:52 AM
Aralık ayında bitcoine 80 bin lira olunca herkes bitcoinin 100 bin dolara kadar yükselişin devam edeceğini düşünürken , geçen 4 aylık süreçte bitcoin 20 bin lira seviyelerine kadar geriledi , sanırım ben gibi bir çok arkadaşımız bitcoin 80 bin lira iken satmadığına pişman olmuştur. Bitcoin mayıs ayına kadar 6-12 bin dolar seviyelerinde gider gelir.
Evet bu kadar düşebileceğini hesaplayamayanlar oldu. Tahmin edip zamanında çekilenler de oldu. Yükselmesi önemli bakalım ne zaman yaz aylarının ortalarına yükselişe geçebilecek diye tahmin ediyorum. İnşallah bu düşüş daha fazla sürmez. İtibar konusunda da önemli insanların inancını ve hevesini kırması da iyi olmaz. Medyanın iyi veya kötü haber yapması hoş olmuyor. İstediği zaman gömüp istediği zaman göklere çıkarmasının önüne geçilmesi gerekir. Dünya da adını duyurmuş kişilerde bir anda kötü bir haberle istedikleri zaman insanların gözünde itibarlarını medya tarafından kaybediyor.
member
Activity: 350
Merit: 11
April 02, 2018, 05:45:40 AM
Aralık ayında bitcoine 80 bin lira olunca herkes bitcoinin 100 bin dolara kadar yükselişin devam edeceğini düşünürken , geçen 4 aylık süreçte bitcoin 20 bin lira seviyelerine kadar geriledi , sanırım ben gibi bir çok arkadaşımız bitcoin 80 bin lira iken satmadığına pişman olmuştur. Bitcoin mayıs ayına kadar 6-12 bin dolar seviyelerinde gider gelir.
member
April 02, 2018, 05:27:51 AM
Piyasaya girdigimden beri dususten baska birsey gormedim. Okudugum kadariyla herkeste bir umut var insallah yukselir.
Umut en büyük sermayemiz bu piyasa için karamsarlık veya tedirginlik en küçük bir korku hissi zaten sizi otomatikman bu piyasadan uzaklaştırır. Her türlü riski göze almalısınız yükseleceğine inandığımız kadar düşeceğine de inanıyorduk ama tekrar yükseleceğine dair inancımızı yitirmedik. Sadece bu hangi zaman içinde gerçekleşir orası meçhul inşallah kısa sürer Smiley Herkese bol kazançlar dilerim yorum için teşekkürler
newbie
Activity: 168
April 02, 2018, 05:04:29 AM
Piyasaya girdigimden beri dususten baska birsey gormedim. Okudugum kadariyla herkeste bir umut var insallah yukselir.
member
April 02, 2018, 04:41:22 AM
Bitcoin daha çok düşecek. yaz aylarında bitcoin 4 bin dolar seviyelerine kadar düşecektir. bunlara hazır olup, beklentilerimizi buna göre şekillendirmemiz gerekli
O kadar düşme ihtimalini düşünmüyor değilim aklımdan 3 k dolar bile geçmeye başladı. İnşallah bizim tahminimiz doğru çıkmaz ama her ihtimali göz önünde bulundurmalı yinede. Teşekkürler görüşünü paylaştığın için.
full member
Activity: 406
Merit: 101
April 02, 2018, 03:51:13 AM
Bitcoin daha çok düşecek. yaz aylarında bitcoin 4 bin dolar seviyelerine kadar düşecektir. bunlara hazır olup, beklentilerimizi buna göre şekillendirmemiz gerekli
member
Activity: 108
April 01, 2018, 07:08:45 PM
yıl sonuna doğru güzel artışlar olur
member
April 01, 2018, 06:12:57 PM
bakalım hep birlikte görüce nasılsa daha ne kadar düşebileceğini veya artık tamam deyip o yükseliş günlerini. ama sanki daha zamanımız var gibi..
Evet bence de daha zamanı var. Bekleyelim görelim zaten başka çaremizde yok Smiley İnşallah kısa sürer yinede yükselmesi zarar eden bir çok insan var bunun sıkıntısını çekmek bir başka Allah büyüktür ne yapalım çaremiz yok.
jr. member
Activity: 322
Merit: 2
April 01, 2018, 05:59:34 PM
bakalım hep birlikte görüce nasılsa daha ne kadar düşebileceğini veya artık tamam deyip o yükseliş günlerini. ama sanki daha zamanımız var gibi..
member
April 01, 2018, 05:38:49 PM
Bitcoin düşmeye başladıktan sonra bitcoin 50 bin dolar olur mu konularının yerini bitcoin 2bin dolar olur mu konuları almaya başladı.İnsanlar açıkcası rüzgara göre çok hızlı karar değiştirebiliyor.
Cheesy Geçenlerde 2018 için yapılmış analizleri inceledim biraz da olsa mantıklı geliyor tabi umut veriyor insana Smiley Bu yükselişinde göreceğini hatta daha fazlasını göreceğini söylüyorlar ama tabi neye dayanarak söylüyorlar ne derece tutar bilinmez. Eğer bu kadarını bilseler tahminim bu düşüşün geleceğini de analiz ederlerdi ama bu tarz fırsatları bildirirlerse büyük yatırımcıların fırsatlarını engellemiş olurlar Smiley Her ne olursa olsun sabredip bekliyoruz bakalım ne olcak yaza umutluyum inşallah herkesin yüzü güler zarar edenler kar a geçer Smiley
member
April 01, 2018, 05:34:13 PM
yükselirken hiç düşeceğini düşünmüyorduk. ne kadar trajikomik bir durum içerisinde kaldık. Smiley

para piyasaları işte böyle acımasız.

5bin dolar seviyelerinde iken 10bin dolar ne zaman olur dedikoduları. sonra 15 bin doların üzerine çıktıktan sonra 100k dolar ve lira cinsinden konu başlıkları çokça başladı.

sonuç olarak şimdi en fazla konu başlıklarıdan bir kaçı düşüş devam eder mi?, 3bin dolar, birisi çıkıyor 200-300 dolar diyor. Cheesy elbet bu günlerde geçecektir. sabır etmek beklemek, dikkatle piyasanın hareketleri takip etmek burada en önemli tecrübe kazanılacak zamandır.

coininiz bol olsun. Smiley

Yok maalesef hayır konunun ilk açılışında yazılanları okursanız görürsünüz en yüksek fiyatta iken ne kadar düşeceğini soruyordum yatırım için düşeceğini düşünüyordum ama ne zaman çıkacağı konusunu hesaba koymamışım Smiley  evet çok doğru en önemli olan şimdi sabırlı olmak bilgi için çok teşekkürler. İnşallah çok fazla sürmez çabuk geçer ne kadar sabrederiz bilemiyorum Cheesy Şimdi sizinde söylediğiniz gibi çok trajikomik oldu bu durum ağlasak mı gülsek mi ne yapsak bilemedim yükselir ama BTC ye güveniyorum.
member
Activity: 392
April 01, 2018, 05:31:28 PM
yükselirken hiç düşeceğini düşünmüyorduk. ne kadar trajikomik bir durum içerisinde kaldık. Smiley

5bin dolar seviyelerinde iken 10bin dolar ne zaman olur dedikoduları. sonra 15 bin doların üzerine çıktıktan sonra 100k dolar ve lira cinsinden konu başlıkları çokça başladı.

sonuç olarak şimdi en fazla konu başlıklarıdan bir kaçı düşüş devam eder mi?, 3bin dolar, birisi çıkıyor 200-300 dolar diyor. Cheesy elbet bu günlerde geçecektir. sabır etmek beklemek, dikkatle piyasanın hareketleri takip etmek burada en önemli tecrübe kazanılacak zamandır.

doğru diyorsunuz valla hocam büyük düşüs başlamadan borsa da hangisi pump yapar da yakalarız diye planlarken bir anda sersefil bulduk kendimizi ne oldu bir anda diye yeni yeni idrak ediyoruz.
hero member
Activity: 1064
Merit: 522
Proof-of-Stake Blockchain Network
April 01, 2018, 05:30:28 PM
Bitcoin düşmeye başladıktan sonra bitcoin 50 bin dolar olur mu konularının yerini bitcoin 2bin dolar olur mu konuları almaya başladı.İnsanlar açıkcası rüzgara göre çok hızlı karar değiştirebiliyor.
sr. member
Activity: 392
Merit: 250
April 01, 2018, 04:33:08 PM

Pages:
Jump to: