Pages:
Author

Topic: bitcoin daha ne kadar düşecek - page 31. (Read 5455 times)

member
Activity: 574
Merit: 34
January 22, 2018, 12:33:09 PM
Dibin dibi olayı yaşanırsa eğer daha da düşer baya alt seviyeler bu değil henüz. Yaklaşık 6 bin dolara kadar düşebilir bitcoinin değeri. O zaman balinalar devreye girip var gücüyle toplar işte.
hiç düşmeyecek gözüyle bakanlar var tamam piyasayı yönetebilecek olanlar var fiyatları belirleme imkanı olan o balinalar var istedikleri zaman yaparlar bunu şuanda $9.374.530.000  olan volume daha en fazla 1 hafta öncesine kadar $15.374.530.000. daha da düşemez gözüyle bakan var mı ki düşer ama bu düşüşlerde asıl çok fazla yatırım yapılıyor. Borsada para dönecek normal yeni yatırımcılar kazanıyorlar yada olan üzerine ekliyor bu sayede.
member
Activity: 238
Merit: 10
January 22, 2018, 12:28:02 PM
Dibin dibi olayı yaşanırsa eğer daha da düşer baya alt seviyeler bu değil henüz. Yaklaşık 6 bin dolara kadar düşebilir bitcoinin değeri. O zaman balinalar devreye girip var gücüyle toplar işte.
member
January 22, 2018, 11:33:43 AM
Bence Bitcoin düşebileceği en alt seviyeye zaten düştü bundan sonra artık yükselir
Eski haline bile gelebilir
Buna biz karar veremiyoruz ki coin market yine kıpkırmızı fiyatlar çok düştü yine ne olacağı hiç belli değil ki bu borsanın zaman ne kadar düşer ne kadar yükselir sadece tahmin bizimkisi sadece fırsatları kollayıp yatırımlar yapılabilir. Tüm coinler düştü bitcoin düşünce hepsinde de bir alım fırsatı oluyorken fırsatları değerlendirmek gerekli yatırımcılar için güzel fırsat bunu da bir çok insan zaten değerlendiriyor ilerleyen zamanlarda daha fazla düşüp çok fazla bir yatırım olacak diye tahmin ediyorum. o zaman da çok uçuk fiyatlar olacak ve yatırım yapmak daha da zorlaşacak
member
Activity: 182
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
January 22, 2018, 07:44:39 AM
Bence Bitcoin düşebileceği en alt seviyeye zaten düştü bundan sonra artık yükselir
Eski haline bile gelebilir
member
January 21, 2018, 07:37:28 PM
Şunu kesinlikle unutmayın. Her yerde 8000 dillendiriliyorsa 9000'den aşağı düşmez. 20000'e çıkacak diye söylenti çıkarsa 19000'den yukarı çıkmaz. Balinalar bu tarz söylentilerin analizini yapar ve 8000 den bekleyen herkesin bir şekilde mal alamamasını sağlar. Ardından 20000 hedefine doğru giderken 19000'den satar. Kaynak BIST aracı kurumları raporları. 3 olan hisse için 5 hedefi veriyorlar hisse 4.8'den dönüyor. 5 olan hisse için 3 diyolar düşüş 3.2'de sonlanıyor. Yani anlayacağınız bu iş genel itibariyle manipülasyondur. Bu hep böyledir ve tecrübe ile sabittir. Yukarıdan alanlar ellerindeki boşaltmadan çıkış beklemeyin. Artık bunu herkes anlamıştır herhalde.
Mantıklı bence de kuralları yine parası olan belirliyor haklısın zaten sağa sola kulak asmadan imkanlar doğrultusunda fırsat bulunca yatırım yapmak isteyenler yapmalı daha da düşecek diye beklerken o fırsatı da kaçırıyorlar şuan da borsa yine kıpkırmızı hepsinde de fırsat var yükseleceği garanti düşüşlerde herhangi bir coine  yatırım yapmaktan zarar gelmez tabi ki yinede doğru yatırımı yapmak gerekli ama bitcoin den şaşmamak gerek diye düşünüyorum.
member
Activity: 476
Merit: 75
January 21, 2018, 06:42:37 PM
Çok daha fazla düşmeyecek bence aşağı yukarı hareketler olabilir küçük derinliklerde. Ancak buyuk bir düşüş olacağını düşünmüyorum. Sabırla bekleyeceğiz.
full member
Activity: 686
Merit: 101
January 21, 2018, 05:50:09 PM
10k dolar atlını test edeceğini düşünmyorum. Ancak ay çıkana kadar git gel yaşayacağız galiba. Karamsar değilim bu yıl kriptoparalar geçen seneden güçlü gelebilir.
clt
jr. member
Activity: 135
Merit: 7
January 21, 2018, 11:37:45 AM
Şunu kesinlikle unutmayın. Her yerde 8000 dillendiriliyorsa 9000'den aşağı düşmez. 20000'e çıkacak diye söylenti çıkarsa 19000'den yukarı çıkmaz. Balinalar bu tarz söylentilerin analizini yapar ve 8000 den bekleyen herkesin bir şekilde mal alamamasını sağlar. Ardından 20000 hedefine doğru giderken 19000'den satar. Kaynak BIST aracı kurumları raporları. 3 olan hisse için 5 hedefi veriyorlar hisse 4.8'den dönüyor. 5 olan hisse için 3 diyolar düşüş 3.2'de sonlanıyor. Yani anlayacağınız bu iş genel itibariyle manipülasyondur. Bu hep böyledir ve tecrübe ile sabittir. Yukarıdan alanlar ellerindeki boşaltmadan çıkış beklemeyin. Artık bunu herkes anlamıştır herhalde.
member
January 21, 2018, 11:18:16 AM
Yakın zaman içinde ani bir düşüş daha olabilir bence. 7-8 bin dolara kadar gerileyebileceğini düşünüyorum ben. Yakın zamanda olmazsa daha birkaç ay olmaz artışa geçer bence. Bu değerler alım fırsatı yani.
Bence de daha düşme ihtimali  var ama yükseldikten sonra pek o rakamları göremiyeceğiz gibi geliyor çok fazla yatırım yapılıyor en küçük düşte bile.Bu kadar düşmesine rağmen pek fazla göremiyoruz çok hızlı yükseliyor yatırımcılar fırsat kolluyorlar o kadar ilgi gösterip takip de etsem daha düştüğü söylenen rakamı bir türlü coin markette canlı olarak göremedim o kadar hızlı ki yükselişi yetişemiyorum Smiley
newbie
Activity: 14
Merit: 0
January 21, 2018, 06:35:22 AM
daha düşmesin artık ama
sr. member
Activity: 1876
Merit: 332
January 21, 2018, 05:25:17 AM
Yakın zaman içinde ani bir düşüş daha olabilir bence. 7-8 bin dolara kadar gerileyebileceğini düşünüyorum ben. Yakın zamanda olmazsa daha birkaç ay olmaz artışa geçer bence. Bu değerler alım fırsatı yani.
member
January 20, 2018, 06:45:07 PM
Btc daha fazla düşemez. Zaten 9.000 dolar fiyatı 3 gün önce gördük. Şuanda 12.000 dolar üstünde fiyat var ve son 24 saatte %10 artış var. Sanırım şimdikinden daha yukarıda fiyatları önümüzdeki günlerde göreceğiz.
bu yapılan yatırımların yanı sıra satımları da var mutlaka satım yapıldıkça düşecek e tabi düştükçe bir o kadar da yatırım bu sürekli bu şekilde bir süre ilerliyecek çok fazla düşmesi gerekli ki çok daha fazla alım yapılsın o zaman da alım yapmak mümkün olmayacak çünkü yükseldiği zaman çok çok fazla yükselecek diye tahmin ediyorum ama şuan düşüş yapmaya daha yakın bakalım kimsenin bu konuda kesin bir bilgisi olmadığı için benim ki de bir tahmin üzerine
member
Activity: 392
January 20, 2018, 06:37:04 PM
Sanırım btc düşüşünü tamamlamış bundan sonra trend yukarı doğru inşallah.
sr. member
Activity: 854
Merit: 267
January 20, 2018, 04:27:28 PM
Sadece Bitcoin yatırımcısıysanzı bekleyin derim çünkü bitcoinin 8k usd'leri göreceği kesin, ama uygun zamanda alt alacaksanız şuanda alınabilir.
full member
Activity: 252
Merit: 100
January 20, 2018, 04:16:24 PM
Her değer bitcoin için alım fırsatı bence son zamanlarda. Bu yıl içinde en az 20 bin doları görebileceğini düşünüyorum ben. Bu saatten sonra en fazla 8 bin dolara düşer ama yıl içinde artış olur mutlaka
member
Activity: 112
January 20, 2018, 11:59:58 AM
Btc daha fazla düşemez. Zaten 9.000 dolar fiyatı 3 gün önce gördük. Şuanda 12.000 dolar üstünde fiyat var ve son 24 saatte %10 artış var. Sanırım şimdikinden daha yukarıda fiyatları önümüzdeki günlerde göreceğiz.
member
January 20, 2018, 10:41:47 AM
Twitter dan takip ettiğim kadarıyla 8000 civarına inerse öyle bir alım olacak ki bu da beklenti bu yönde oluştuğuna işaret ve yine bu da balinalar bize 8000 dolardan btc yi yar etmez. Sonuç 8000 e düşmez. ytd.
Bence de biz faydalanamayız çok şanslı olanlar bunu değerlendirir ama düşüş olacak olduktan sonrada çoğu kişinin bir daha şansı olmayacak alım yapan yatı yapamayan için hayal bile olmayacak artık çünkü çok aşırı yükselecek diye tahmin ediyorum bu küçük düşüşlerde bile çok kısa sürede aşırı yükseliyor büyük bir düşüş de kaç kat yükselir tahmin bile edemiyorum. 20 k yı bile geçer bence artık
member
Activity: 476
January 20, 2018, 10:14:15 AM
Twitter dan takip ettiğim kadarıyla 8000 civarına inerse öyle bir alım olacak ki bu da beklenti bu yönde oluştuğuna işaret ve yine bu da balinalar bize 8000 dolardan btc yi yar etmez. Sonuç 8000 e düşmez. ytd.
member
January 20, 2018, 10:00:53 AM
Ben artok 11 bin civarından aşağı düşeceğini düşünmüyorum çünkü düşüş yaşandığı an da  bir yüklenme oluyor adeta ve tekrar yüksleiypr
O düşüşler olmasa zaten bu yatırımlar yapılıp fiyatları tekrar yükseltemezler ama düşüyor alım yapıyorlar çok fazla oluyor alım yükseliyor çok fazla da satan oluyor bu şekilde baya devam eder diye tahmin ediyorum.Düşüşlerde de yatırımlar çok aşırı fazla elinde olanlar aslında bu aralarda satmamalı ama çok satan var yükselmesini bekleseler ileride daha fazla kar edecekler ama cesaretli olmak gerek.
member
January 20, 2018, 09:52:20 AM
Btc düşmeden sattım, elimdeki altcoinleride satmıştım. Kriz olunca fiyatlar aşağı düştü. Desteklediğim  güvendiğim alt coinlere yatırım yaptım. Umarım piyasa fiyatları tırmanır. Sabırla bekliyorum.
Bence de mantıklı karar verip hareket etmişsin senin yerinde olsam aynı şeyi yapardım altcoinlerde şuan doğru yatırım yaparsan daha fazla kar da yapabilirsin.Bence de şuan da bekle fiyatların çok yükseleceğini düşünüyorum bende daha da fazla kar sağlayıp işin içinden çıkarsın şimdiden bol kazançlar
Pages:
Jump to: