Pages:
Author

Topic: Bitcoin Emlak Sektörüne Giriyor: Bu Evin m2’si 1 Bitcoin - page 2. (Read 1178 times)

full member
Activity: 504
Merit: 103
Dubaiyle ilgili geçenlerde de haber görmüştüm gayrimenkulla ilgili. Gayrimenkul için düşünüyorlardı bitcoini ama daha hayata geçmemişti diye düşünüyorum şuan görüyoruzki yavaş yavaş gayrimenkula sokmaya başlamışlar.
full member
Activity: 854
Merit: 109
Trident Protocol | Simple «buy-hold-earn» system!
Bu çok cesaretli bir haber neden derseniz bitcoin türü cripto paralar bildiğiniz gibi bugünüyle yarını tutmaya biliyor yani şöyle düşünün diyelimki daireyi 20 bitcoine aldınız suan bitcoin 4.800 civarlarında geziyor 2 3 ay sonra 6.000 civarlarında olabilir siz daireyi aldığınıza pişman olabilirsiniz,veya 3000 civarlarına düşüp inşaat şirketini pişman edebilir ama tabiki yaşantıya geçmeside ayrı bir güzel olay.
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
Benim anlamadığım nokta şu. Mesela devir işlemi yapılacak notere geldik. Noter bize alacak verecek işi kapandı mı diye sorup devir işlemini gerçekleştiriyor. Ama bitcoin ile satın aldığımız şeylerde bitcoinin aktarılması zaman alacak, bu durumda sıkıntı yaşanmayacak mı? Eğer karşımdaki kişi tanımadığım biriyse ben güvenemem, bu konuda sıkıntı yaşarım diye düşünüyorum
full member
Activity: 252
Merit: 100
Daha önce de buna benzer haberler görmüştük gayrimenkul sektöründe bitcoin ile satış haberleri. Ticarette en güzel kullanım alanı bu bence de. Küçük şeyler yerine(marketten bakkaldan bir şey alırken bitcoin ile ödeme) bu tarz satışlarda kullanılması daha mantıklı. Git gide yaygınlaşacak bu olay artık emlak sektöründe.
full member
Activity: 252
Daha önce de buna benzer haberler görmüştük gayrimenkul sektöründe bitcoin ile satış haberleri. Ticarette en güzel kullanım alanı bu bence de. Küçük şeyler yerine(marketten bakkaldan bir şey alırken bitcoin ile ödeme) bu tarz satışlarda kullanılması daha mantıklı. Git gide yaygınlaşacak bu olay artık emlak sektöründe.
full member
Activity: 210
Web Developer
Çok güzel bir haber, daha önce bende birkaç adet görmüştüm bu bitcoinin halka yayılmasında en büyük nimet.
newbie
Activity: 51
Merit: 0
gundelik hayatta kullaniminin artmasi guzel bir haber. surekli olarak talepde dogru orantili sekilde artar ve piyasaya canli para girisi olur bu da hacmin artmasi olur malumunuz.
newbie
Activity: 33
Merit: 0
Evet hocam geçen sahibinden.com da gezinirken gözüme çarptı ev,arsa,arabasını bitcoin karşılığı ile satanını gördüm ve aslına bakarsanız güzel bir durum en azından ticarette de gözükmesi iyi oldu umarım yaygınlaşır ve devamı da gelir.
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
CHIEF GROWTH OFFICER OF GLOBAL ENTERPRENEUR
Zaten emlak projeleri git gide artmaya devam ediyor bu konuda . Hatta zamanında pazar alanında BTC ile satılık ev ve araba vardı tabii satıldımı bilmiyorum. Dunai bu konuda öncü olacak gibi .
sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
İnternet üzerinde birçok farklı alışveriş için kullanılan Bitcoin, şimdi gayrimenkul alımı için de geçerli oluyor.

İngiliz yatırımcılar Michelle Mone ve Doug Barrowman, 325 milyon dolarlık projede 150 dairelik ilk etap için Bitcoin’le ödeme kabul edeceklerini duyurdu. Dubai’de inşa edilecek bir konut projesinin lüks daireleri Bitcoin’le satışa çıkarıldı.

Kaynak ;

http://coin-turk.com/bitcoin-emlak-sektorune-giriyor-bu-evin-m2si-1-bitcoin
Pages:
Jump to: