Pages:
Author

Topic: Bitcoin, Ethereum, Litecoin Kasım Fiyat Analizi - page 3. (Read 3623 times)

full member
Activity: 476
Merit: 102
CAT.EX Exchange
Fork sonrası Bitcoin biraz sakinleşirse Ethereum artmaya başlayabilir. Daha önce 400 leri gördü. Aynı rakamları hızla yakalayabilir.
member
Activity: 70
Merit: 10
"Akche, Türkiye'nin Dijital Parası"
BTC hepimizi üzmeye devam ediyor anlaşılan çok yükselmesi kötü :/ benim gibi eth ile çalışanlar için
member
Activity: 180
Merit: 11
Etherum, waves şöyle teknolojisi sağlam dedik bu dedik hep aynı yer de duruyor.
member
Activity: 81
ethereum şöyle olacak böyle coşacak dediler  3 aydır yerinde sayıyor. o süreçte bitcoin de olsak paramızı ikiye üçe katlamıştık.
newbie
Activity: 22
Merit: 1
Ltc ve eth de bir sıçrama bekliyorum artık. Btc karşısında çok değer kaybettiler gerçekten. Sen ne şu an ltc nin hakkı 80-90 usd aralığı
full member
Activity: 333
Merit: 103
Litecoin anlık olarak $47 görmüş. Oradan 30-35 adet alınırdı ama 15 dakikada gidip gelmiş.
Benim için alım seviyesi ETH için 250-260 LTC için 45-47.
Bu dalgalama da anlık olarak gene görebilir.
member
Activity: 105
Eth'nin normal sartlarda dususten cok etkilenmemesi gerekiyor diye dusunuyorsum ama yanildim, cok dalgalandi , 280 civarina bu 3. Dususu. Yukariya dogru sicramasi gerekiyor. Amazonun ethereum alan adini almasi belki ileriki sureclerde olumlu olarak yansir
newbie
Activity: 24
Merit: 0
Market Analizimiz 02.11.2017

Pazar şu an stres altında.Bir yandan Bitcoin toplanıtısı gerçekleştirildi. Öte yandan, temel olarak tüm önde gelen altcoinler aşağıya inmeye devam ediyor. Bitcoin hakimiyeti yüzde 62'yi aştı; bu gösterge bu yılın nisan ayında geçen seferde görülmüştür.

Birkaç faktör Bitcoin'de keskin bir artışa neden olmuştur. Öncelikle, kriptokaynak türevlerinin kısa sürede yayınlanması bekleniyor. İkincisi, Çin'in kripto paraların satış yasağını kaldıracağı ve iki şifreleme borsası olan OKEx ve Huobi Pro, yakın gelecekte bu tür ticareti başlatabileceklerini açıkladı.

Bir spekülatif faktör de dikkate almakta fayda var: Altcoinler aşağı indiğinde ve birçok oyuncunun büyüyen varlığa kaydığı için Bitcoin büyüyor, bu da Bitcoin'in sürekli büyümesine neden oluyor. Ayrıca Bitcoin'in düşeceğinden emin olan ve şu anda kısa pozisyonlarını kapatması gereken kişiler var.

Bitcoin, Ethereum, Litecoin Kasım Fiyat Analizimizi---->http://btcanaliz.com/bitcoin-ethereum-litecoin-2-kasim-fiyat-analizi/ okuyabilirsiniz..
Herkesin okuyabileceği düzeyde basit ve öz bir analiz
Pages:
Jump to: