Pages:
Author

Topic: Bitcoin, Ethereum, Ripple ve Stellar yeni yıl fiyat analizi - page 2. (Read 580 times)

legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
İlk 10da ki coinlerin 50x - 100x yapması artık emin olun çok zor arkadaşlar çok zor =) Böyle bir şeyin olması çok zor. Bana kalırsa ilk 100 de olmayan kaliteli conilere yatırım yapılırsa 50x beklenebilir.
member
Activity: 596
Merit: 14
nerde x50 x100 yapan coin var o koinlere methiyeler düzülüyor böyle konusunda sen kötü oluyosun sonra taban olunca aaa haklıymış deniyor .. haklı çıkmamak dileğiyle...
full member
Activity: 350
Merit: 100
EndChain - Complete Logistical Solution
Ethereum zamanında 1000$ geçeceğini demişlerdi zaten az çok bizde tahmin ediyorduk ve dün 1060 doları gördü fakat sabit o fiyatlarda kalamadı düşüş yaşadı bu sene içinde 1500$ ile 2000$ bandında olması muhtemel.
member
Activity: 476
Merit: 75
Ripple karşı mesafeliyim ancak Ethereum dan neredeyse zerre şüphem yok Eth alır yürür btc den sonra en yuksek fiyata gelene kadar devam edecektir. Btc ile kapışır mı o başka bir tartışma.
member
Activity: 350
Merit: 11
güzel bir çalışma olmuş emeklerine sağlık takip ettğimiz coinler. Cool
full member
Activity: 476
Merit: 100
CAT.EX Exchange
Bitcoin'in 2018 yılında yapacakları az çok belli oldu bu ay aslında 20 25k'lara çıkıp 15 16'lara düşecek gibi duruyor. Artık olay sadece buna döndü
member
Activity: 164
Merit: 10
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
bir arkadaşım abi imkanın varsa ripple yatırım yap çok iyi yükselecek demişti dinlemedim fırsatı kaçırdım ama yine de yatırımımı yaptım iyi katlar bekliyrum xrp den.
sr. member
Activity: 560
Merit: 256
Xlm için gerçekten çok üzüldüm,24k dan aldığım xlm 30k olduktan sonra bir kar satışı yapayım alttan toplarım dedim demez olaydım fırladı gitti namussuz  Grin
full member
Activity: 630
Merit: 101
Balon falan haberlerini ne zaman duysam direkt ripple geliyor aklıma ancak oda artık balon olamaycak kadar büyüyor piyasa hacmi çok buyuk boyutta.
newbie
Activity: 38
Merit: 0
btc de yeni yılla beraber toparlıdı ve yükselişe geçmeye başladı çok şükür.

eth de bu sene 3 lük konumunu korumakta zorlanacak bence xrp geçildi. bch onu 3lükten edecektir.

xrp de güvenirliliğini iyice arttırdı ve pazarda 2ciliği aldı bu sene xrp nin yılı olacak gibi.

xlm de dikkatleri üzerinie çekmeyi başrdı artık takibimde.
member
Activity: 462
Yatırım yapılabilecek o kadar çok coin var ki düşünmekten canım çıktı. Bu dört coin ise şu anda yatırım planlarım arasında yok  Undecided
full member
Activity: 344
Merit: 134
geçmişe bakmak için güzel bir analiz eklemişsiniz. ripple, steellar ucuz ve yükselen değerler arasında. 2018 deki fiyatı şu andakinden çok daha farklı olabilir. sitedeki güncel haberler de fena gözükmüyor. paylaşım için teşekkürler.

ripple ucuz mu Huh

piyasa değeri 140 milyar doların üzerinde. %100 daha yaparsa btc yi geçecek. 38 milyar ripple var ve tanesi neredeyse 4 dolar.

birilerinin canı yanabilir dikkat derim.

ayrıca 1 ayda neredeyse 20 kat yükselen bir şeyden bahsediyoruz. bu btc nin bir ay içinde 1000 dolardan 20000 dolara gitmesi demek. olacaklar hakkında fikir vermesi açısından iyi olabilir.
full member
Activity: 742
Merit: 112
geçmişe bakmak için güzel bir analiz eklemişsiniz. ripple, steellar ucuz ve yükselen değerler arasında. 2018 deki fiyatı şu andakinden çok daha farklı olabilir. sitedeki güncel haberler de fena gözükmüyor. paylaşım için teşekkürler.
sr. member
Activity: 714
Merit: 250
XRP için geçenlerde bir arkadaş nasıl alailirim diye soruyor. Bilmiyor ki yeni pump yaptı her defasında muhtemelen bu şekilde piyasaya para girişi oluyor.
member
Activity: 378
xlm ve xrp çok iyi iş yaptı ya girenlerin de yüzünü güldürdü
newbie
Activity: 168
Merit: 0
İLK 10 da bulunan eth xrp stellar gibi coinler aralık ayının ortasından beri  ocak ayı sonuna kadar btc karşısında ciddi katlar yaptı ve durum 1ay daha sürecek .
member
Activity: 196
Yeni yılda en beğendiğim tuttuuğum coin stellar. İyi yerlere geleceğini düşünüyorum. 8 Ocakta konferansları var. Ripple yolundan gidiyor suana kadar. 2018 yılı için uzun vadede beklettiğim bir coindir.
member
Activity: 728
Trphy.io
Bu 4 coinden elimde sadece Ethereum vardı. Onu da farklı altcoinlere bölüştürdüm inşallah doğru bir varyasyonla yeni yıla girmişimdir  Cheesy
hero member
Activity: 938
Merit: 501
Başlıktakiler çok kazandıracak olanlardan sepete hepsinden koydum ve uzun süre tutulacaklar kısmında, ilerleyecekleri fiyatları tahmin etmek zor şimdiden, çok zengin de edebilirler, en kötü ihtimalde bile sermaye ikiye katlanacak diye düşünüyorum.
member
Activity: 574
Merit: 14
Steelları 0.08'deyken almıştım erken sattım söz konusu kripto olduğu zaman erken satmayacaksın demekki. 1 doları aştığı zaman ise çok ucuza yüklü miktarda steelar alan birisi bayram yapacak eminim.
Pages:
Jump to: