Pages:
Author

Topic: Bitcoin Finlandiya merkezli bir kuruluştur - page 2. (Read 2906 times)

sr. member
Activity: 784
Merit: 268
Helena Helena!
Ponzi bir coin vardı ismini hatılayamadım şimdi.. Bunun sebebi ile Filandiya da bir çok kişiyi gözaltına almışlardı. Herhalde ondan finlandiyalı lakabını yakıştırdılar. Zaten haber çıksın da nasıl çıkarsa çıksın zihniyeti ile yapıldığı için. Bitcoin finlandiyalı olmuş çinli olmuş japon olmuş çok bir önemi yok. Ama Türkiyede  habercilik kimlerin elinde onu açıklıyor. Her habere böyle 1 yanlış veri girseler... Güvenilir haber kaynaklarına saygılarımı sunuyorum!!!
sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
Finlandiya ne alaka nerden akıllarına geldi anlamıyorum İngiltere Amerika filan deseler emparyalizm'in oyunlarına bağlarlar derdim ama o da yok
full member
Activity: 196
Merit: 100
Fikriniz yoksa zikrinizde olmasın kardeşim. Saçma sapan bir hal aldı ülkenin durumu. Yazıklar olsun ya, insan utanıyor amk. Birisi şu yapılan haberleri hata kaza çevirse ingilizceye yayınlasa bir forumda falan resmen millet götüyle güler bizim ülkeye. Gerçi yapmadıklar şey değil ama neyse...
sr. member
Activity: 420
Merit: 250
"Proof-of-Asset Protocol"
Türkiye gerçekten gittikçe daha cahil bir ülke olma yolunda ilerliyor. Ülkem için üzülüyorum ama bazende boşveriyorum sonuçta her halk hakettiği gibi yönetilir.. Ve bizim halkımızında hakettiği gibi yönetilmesini diliyorum.

MTV %40'dan %25'e indirildi diye sevinir hale geldik.
full member
Activity: 378
Merit: 114
büyütmeyin yaw ... adamlar nokia ile bitcoini karıştırmışlar ... olur ookaaa    Cheesy
sr. member
Activity: 378
Kim ne biliyor ki bunu sorgulayacaklar.Ayrıca bitcoin haberini bırak ülkemize uzak bir yapı.Normal haberlerin ne kadar doğru olduğunu sanıyorsunuz?
full member
Activity: 406
Merit: 101
Hiç yadırgamadım şahsen çok normal. Ülkemizde sağolsunlar birisi bir tane haberi ortaya atıyor diğerleri bir şey zannedip haberi evire çevire değiştirip farklı kanallardan medyaya salıyor. Habercilik böyle işte cahil insanlar silsilesi.. Yaptıkları habere kendileri bile inanmıyor, böyle işte..
hero member
Activity: 843
Merit: 518
Defend Bitcoin and its PoW: bitcoincleanup.com
Bu sözü bir ponzi tanıtıcısındanda duymuştum. 50-100 tane makinem var finlandiyada diyordu. Dikkat edelim
full member
Activity: 266
Blockchain with solar energy
September 26, 2017, 02:05:02 PM
Yuh dedim. Medyada bu gördüğüm kaçıncı yalan haber. Editörler hiç araştırma yapmıyor herhalde.
full member
Activity: 336
Merit: 154
September 26, 2017, 08:27:56 AM
Allah aşkına 3 gündür haberlerde böyle açıklamalar görüyorum türkiyenin ilk bitcoin cinayeti adı altında, finlandiya kuruluşlu olduğuna dair hangi mal ortaya attı bilmiyorum.
Birisi çikipta demiyor ki yanliş hepsi aynı haberi çevirip çevirip yazmişlar her haber sitesinde var bu haber...
yazık.

yorum yazın bağlantınız varsa değiştirtin nedir abicim bu rezillik

edit: linkler:

http://www.haber7.com/guncel/haber/2426607-turkiyenin-ilk-bitcoin-cinayeti
http://www.hurriyet.com.tr/bitcoin-cinayetinde-sok-detaylar-40582766
http://www.mynet.com/haber/yasam/turkiyedeki-ilk-bitcoin-cinayetinde-sok-detaylar-bitcoin-nedir-3263744-1
http://www.karar.com/guncel-haberler/serikteki-cinayet-bitcoin-yuzunden-islenmis-601505

Haber siteleri tek bir merkezden alıyorlar haberi o yüzden böyle yayılıp gidiyor. Bu haberi yapan nereden bulmuş Finlandiya'yı onu çok merak ettim.
sr. member
Activity: 546
September 23, 2017, 05:49:08 AM
Finlandiya'nın bitcoinin merkezi olduğundan haberi var mı acaba Smiley Ülkede ulusal basının ne kadar saçma sapan haberler yaptığının acı bir göstergesi olmuş bu haberler.Copy-paste habercilik var araştırmak yok.
sr. member
Activity: 448
September 23, 2017, 12:52:29 AM
Adamlar kopyala yapıştır yapıyor araştırma doğruya bilgiye ulaşma malesef yok. Toplum olarak böyleyiz biz. Bu arada Bitcoin Türkiye merkezli bir kuruluştur Satoshi'de aslen Bayburtludur Cheesy
member
Activity: 70
Merit: 10
September 22, 2017, 10:55:40 AM
Türkiye'de habercilikte ne kadar kolaya kaçıldığının delili.
full member
Activity: 322
Merit: 112
September 22, 2017, 03:11:15 AM
çahillik kadar güzel bişey mi var . düşünsenize cahilsin ve herşeyi biliyorsun  Cheesy dert yok tasa yok

tamda bunu yazcaktım benden önce davranmışsınız
hero member
Activity: 658
Merit: 500
September 22, 2017, 03:02:55 AM
çahillik kadar güzel bişey mi var . düşünsenize cahilsin ve herşeyi biliyorsun  Cheesy dert yok tasa yok
member
Activity: 90
September 21, 2017, 07:04:33 PM
Hahaha Finlandiya'lı olan kuruluş Nokia değil miydi ya  Grin Belki Nokia cep telefonu vardı, oradan gönderim yapacaktı rahmetli arkadaş da bu nedenle öyle bir bağlantı kurmuşlardır. Tongue Resmen Sunay Akın gibi bağladım ben de konuları.
member
Activity: 100
September 21, 2017, 03:32:43 PM
eğer böyle bir haber hürriyet'de bile yer alabiliyorsa türkiyedeki basın = pert demektir.acınası bir durum .. basın işini iyi yapmalı.
full member
Activity: 336
September 21, 2017, 03:29:38 PM
Adamların umrunda mı yahu haberin içeriği doğru mu yanlış mı zaten haberi kaç kişi okuyor çoğu başlığa bakıp geçiyor.
full member
Activity: 350
Merit: 108
The World’s First Blockchain Core
September 21, 2017, 02:47:57 PM
merkezssiz merkezli kurulus bitcoin Smiley
full member
Activity: 266
Merit: 190
September 21, 2017, 12:34:17 PM
Ne guldum buna ya ilk okuduumda buradanda gormemistim. biri troll amacli yazmis sanirim. sonrada herkese yayilmis Smiley
Pages:
Jump to: