Pages:
Author

Topic: Bitcoin Fiyatı 6300 $'ı Gördü Yeni Rekor ! - page 3. (Read 1594 times)

sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Bu gidişle hiç kimsenin 1 ocak 2018 tahminleri tutmayacak gibi görünüyor. yılın bitmesine daha 2 ay var ve Bitcoin neredeyse her hafta yeni bir rekorla karşımızda, Çin de tamamen piyasaya dönerse iş çok ilginçleşecek.
sr. member
Activity: 546
Merit: 262
Bitcoinin 5000 doların altını şu aşamada göreceğini düşünmüyorum lakin bu seviyeleri görürse sizinde söylediğiniz gibi bu 5000 dolar bana göre yeni psikolojik sınır oldu aşağısını görürse buranın düşüş daha da sertleşmeye başlar.
member
Activity: 406
Merit: 11
5000$ psikolojik baraj olarak gördüğüm dönemde 4700$ 4800$ 4900$ a kademeli satış koymuştum. Üzerinden epey zaman geçince emirleri unuttum tabi. 4700 deki emir gerçekleşince telefona mesaj geldi hemen kalkıp diğer emirleri iptal ettim. Son satışım bu oldu.
full member
Activity: 219
Merit: 109
İnsanlar düşecek dedikçe inatla yükseliyor.
Ben bundan şunu anlıyorum, uygun bir fiyattan yakalayınca sadece btc alıp beklemek de ciddi bir kazanç sağlayabiliyor.
İlla ki altlarla al-sat yapmak zorunda değilsiniz, btc bile size birkaç ay içerisinde x2 verebiliyor.
Sattığıma her gün tekrar tekrar pişman oluyorum Shocked Shocked
full member
Activity: 476
Merit: 102
CAT.EX Exchange
Şaşırtmaya devam ediyor, kasıma kadar belirsizlik sürecinde çıkış olmayacağı düşünülüyordu. Ne düşünürsek tam tersini yapmak lazım Smiley .
newbie
Activity: 24
Merit: 0
Bitcoin Fiyatı 6300 $'ı Görerek Yeni Rekora Ulaştı !
Kaynak:www.btcanaliz.com

Bitcoin fiyatı, tüm zamanların en yükseğini yeni bir seviyeye getirdi.

İlk kez 6.000 $ 'ı geçtikten hemen sonra bir hafta geçtikten sonra, dün 20:30 te Bitcoin Fiyat Endeksi'nde 6.306.58 $' ya yükseldi. Daha önce tüm zamanların en yüksek 6,183 ABD doları olan değeri 21 Ekim'de belirlendi idi  ve sadece sekiz gün kaldı.

Yeni yüksekliği belirlerken, bitcoin fiyatı, 1 Ocak'ta 1.000 dolardan biraz aşağıya inerek, bugüne kadar% 500'den fazla yükseldi.

Bununla birlikte,kilometre taşından birkaç saat sonra fiyatlar biraz düştü ve küresel değişim borsasında ortalama 6,166 dolar işlem gördü.

Yine de analistler, artışın, bitcoin hakkında neredeyse her gün görüştüğü iş liderleri ve yatırım aydınlatmaları ile birlikte, tahin ettikleriden daha fazla kamuya açık olmadığı bir zamanda geldiğini belirtti.

Değerini artıranların arasında milyarder yatırımcı Warren Buffett, Suudi Prens Al-Waleed bin Talal ve PayPal kurucularından Peter Thiel var.

Kripto Tüccarı Joseph Lee, Amerika da yazılı basın'a verdiği demeçte, "Bitcoin'in sürekli büyümesine güveniyoruz" dedi.Ve ekledi "Bitcoin yeni bir evlat edinmek gibi harika."ifadelerine yer verdi.

Kaynak:www.btcanaliz.com

Bu haberin tüm hakları btcanaliz.com'a aittir.Kopyalanması ve izinsiz paylaşılması suçtur.
Pages:
Jump to: