Pages:
Author

Topic: Bitcoin Fiyat Analizi: BTC 6.750 $ Seviyesini Aşamıyor - page 2. (Read 468 times)

sr. member
Activity: 546
Merit: 250
6750 seviyesini aştık gibi görünüyor şu anda. Günlükte ma50 seviyesini geçmiş durumdayız. Bu saatten sonra 6klara tekrar düşeceğini sanmıyorum.

Bitcoin geçenlerde yine 7bin dolar seviyelerine çıkmıştı ama o zaman piyasada ETF haberleri dolanıyordu.Şimdi ise ortalıkta herhangi bir olumlu gelişme yokken çıkması bu yükselişin kalıcı olabileceğini gösteriyor.
newbie
Activity: 182
Merit: 0
Geçen sürede bitcoin tekrar 7000 li rakamların üzerine çıktı.
legendary
Activity: 1904
Merit: 1750
6750 seviyesini aştık gibi görünüyor şu anda. Günlükte ma50 seviyesini geçmiş durumdayız. Bu saatten sonra 6klara tekrar düşeceğini sanmıyorum.
sr. member
Activity: 434
7’yi ucundan kıyısından aştık ama bunun devamı gelecek mi yoksa yine vurup düşürecekler mi bilemiyoruz. Öylece izlemekten başka yapacak bir şey kalmadı zaten.
newbie
Activity: 280
        An itibari ile 7086 dolara yükseldi. Umarım iyiye işarettir ve arkası gelir yoksa yatırımcıların hali duman bitcoin yükselmeyince altcoinler de yerlerde sürünüyor Yakın manda patlama bekleniyor ama ne zaman belli değil.
sr. member
Activity: 1876
Merit: 332
Bu aralar 6-7 bin dolar arasında tıkandı kaldı bu aralıkta gidip geliyor bitcoinin değeri. Umarım düşmez de artışa geçer bundan sonraki aşamada
jr. member
Activity: 378
Merit: 1
Bitcoin 8 aydır süren düşüş eğilimini bir türlü sonlandıramıyor ,bu yıl içerisinde 6 bin dolar ie 8500 dolar arasında sıkışıp kaldı ,fiyatın yukarı sıçraması için sec ten gelecek iyi haber şart oldu.
Rdu
jr. member
Activity: 224
Her ne kadar şu anda dipleri görmüş olsa da, yakın bir zamanda artışa geçeceğini düşünüyorum. hatta Büyük bir sıçrama yaparak 10000 seviyelerine gelebilir. şu an son zamanların en durağan dönemini yaşıyor.
newbie
Activity: 4
6750yi aşıp 7500üde geçerse yükseliş başlamış demektir
full member
Activity: 630
Merit: 101
Evet artık fiyat sıkışıyor ve yön vermek zorunda 5750-800 direnci çalıştı ve btc sekti daha aşağıya inmedi bu çok iyi olmdu şimdi 7k gelmesi lazım ki genel düşüş bitsin.
newbie
Activity: 70
Evet gerçekten aşamıyoruz arkadaşlar kısa zaman içinde , artmasını istiyoruz sanırım bir yüzde 10 luk artış daha gerçekleştririrse resmi olarak boğaya gireriz diye düşünüyorum.
full member
Activity: 280
Merit: 100
6750 noktasına çok hızlı bir geliş sağladı bu sefer ve ilerleyen günlerde geçip 10 k ları görecek gibi duruyor. Bu da benim düşüncem.
newbie
Activity: 126
Piyasa beklenen artışı gerçekleştiremediği sürece bitcoin fiyatı 7000 dolar seviyelerini aşamayacaktır. insanların sabrı kalmadı ellerinde kini satıp çıkıyor piyasadan.
member
Activity: 308
Merit: 10
Bu sene için çok ümitli olmamak lazım, sene sonuna kadar bu seviyelerde dolaşabilir kripto piyasası. herkesin kazanmasını istemiyorlar o yüzden bu seneyi unutun.
jr. member
Activity: 322
Merit: 2
6800 seviyesi önümüzde zaten güçlü bir direnç noktası olarak duruyor. Eğer burayı hacimle birlikte aşarsa 7500-7700 bu sefer karşımıza çıkacak. Burayı da aşarsa artık boğayı beklemeye başlayacağım.
jr. member
Activity: 196
Bitcoin sanki 15000 TL lere kadar düşüp sonra eskisinden çok daha yükseğe çıkacakmış gibi geliyor.Şu anki trendi yükselişe doğru yol almıyor sanki.
newbie
Activity: 238
Bitcoin belli bir fiyat aralığında tutulmak isteniyor ,bitcoin vadeli işlem borsalarında işlem görmeye başladıktan sonra hızla düşüşe geçti ve bir dahada toparlanamadı.
sr. member
Activity: 546
6800 dolar direnç seviyesi demişlerdide inanmamıştım . Eğer geçebilirse 7200' dede direnç var.
member
Activity: 560
Merit: 11
ikinci postta SS gerçek olursa eğer artık geciktirdikleri 5000 dolara ulaşmasını istiyorum. valla günlerimiz ziyan oluyor. balina her halukarda piyasayı yönlendirdiği için kazanmasını biliyor. ama holdu yanlış yerden yapıp bekleyen için aynı şeyi söylemek mümkün değil.
full member
Activity: 367
Merit: 100
Teknik analiz boğanın biraz zorlanacağını gösteriyor, yaşanan olaylar da aksi gibi bunu destekliyor. Olumsuz bir haber olmadan günü bitiremiyoruz
Pages:
Jump to: