Pages:
Author

Topic: Bitcoin, Güney Kore’de Siyasi Krize Sebep Oldu - page 2. (Read 548 times)

member
Activity: 152
Merit: 12
Piyasanın olmazsa olmazları:

- Kore veya Çin yasaklamaları
- Bitcoin fork muhabbetleri
- Bitcoin balondur, yakında patlayacak vs..

Piyasayı manipüle etmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Bitcoin burdan çıktığında emin olun çok daha hızlı yükselecek.
member
Activity: 630
Merit: 12
Stock
açıklamalar hiç iyi olmadı piyasanın altına dinamit koydular resmen
member
Activity: 224
Merit: 23
Life one ! Live it...
Dedim yine diyorum yasaklayamazlar. Bu piyasa merkezi bir ağa bağlı olmayan bir sistem. Sırf bu yüzden engelleyemezler.

sende kandır kendini:=)
full member
Activity: 182
Merit: 100
“Decentralized Transportation Economy”
Bu iş bana da pek mantıklı görünmedi. Yani aslında ortada bir yasaklama ya da plan yokken böyle bir açıklama yapmak piyasayı manipüle etmek demektir bana göre. Gerçi onlar bu açıklamanın tüm dünyada bitcoin fiyatını bu kadar etkileyeceğini düşündüler mi bilmiyorum.
member
Activity: 560
Merit: 11
Eğer amaçları manipülasyon ise yani bitcoini tamamen yasaklama gibi bir durum yoksa fiyatlar buna yeterince güçlü tepkiyi vermeli. Ama ortada öyle bir durumda gözükmüyor. Hani bir düşünelim. 1000 dolara bitcoin gerilese çoğu kişi satın almak için yarışacaktır. Veya ben ethereum almaya çalışırdım. Amaçları bu ise bravo devam etsinler, parada olan için güzel günler geliyor. Ama bu tür sözlerin arkasından yasaklama, kripto borsalarını kapatma kararı, ülkelerin de bu eyleme katılması gibi durumlar oluşacaksa o zaman bitcoindeki bu düşüş daha çok devam eder bence.
jr. member
Activity: 59
Merit: 10
Düzgün giden borsaları yerin dibine soktular. Borsalardan büyük para çıkışı oldu.
member
Activity: 322
Merit: 23
Güney Kore'de siyasi krize sebep olan bu olay benim sepete erime olarak yansıdı. Bizahmet siyasi kriz olsun, sepetteki altcoinlerin değeri düştü, genel bütçem azaldı.

Sepeti erimeyen mi kaldı arkadaşım. Bunların çekişmesi piyasayı mahvetti.
jr. member
Activity: 203
Merit: 1
salak saçma haber veriyolar piyasanın anasını aglatıyolar
member
Activity: 392
ALLAH bunları ıslah etsin piyasanın içine ettiler. Millet perişan
newbie
Activity: 24
Merit: 0
Bu kripto piyasası merkezsizse fazla etkilenmemesi gerekir. Onca yorum yapıldı medyada  bişey olmadı ama bir Kore bakanı ortalığı karıştırdı.
newbie
Activity: 53
Bu yaptıkları gerçekten kripto para piyasasını etkilemekte , bunun üzerinden bir kazanç sağlıyor olabilirler.
sr. member
Activity: 616
Merit: 250
Bir piyasa bu kadar manipüle edilmez ki arkadaş, ne zaman işler yolunda gitse bir ülkeden mutlaka birileri çıkıp spekülatif açıklamalar yapıyor. Bir rahat verinde nefes alsın şu piyasa.
member
Activity: 76
Dedim yine diyorum yasaklayamazlar. Bu piyasa merkezi bir ağa bağlı olmayan bir sistem. Sırf bu yüzden engelleyemezler.
full member
Activity: 316
Merit: 100
Çekik ülkeleri çok kalabalık, rekabet üst düzeyde böyle olunca ne bulurlarsa saldırıyorlar. Güney Kore'nin önceki başbakanı yolsuzluk yaptığı ve halk sokaklara düştüğü için uzun süre sonra baskı sonucu istifa etmişti. Anlaşılan bakanında ipi çekilmeli.
member
Activity: 350
Merit: 11
2018 yılı içim zaten Bitcoinin devletlerle savaşı başlayacaktı.Bu savaş Güney Kore ile başladı .kESİNLİKLE bu SAVAŞlar diğer ülkelerde devam edecek.Güney korede bitcon savaşı hükümetin değişmesine sebep olabilir.
full member
Activity: 294
Merit: 101
GüneyKore ve Japonya birleşse anasını ağlatır kripto dünyasında okadar diyorum.
full member
Activity: 434
Merit: 107
piyasa zamanla bu spekülasyonlara da alışacak. etkisi daha az olacak diye düşünüyorum.
member
Activity: 728
Trphy.io
Kripto para piyasalarındaki düşüşlerin nedenlerinden birisi olarak bu Güney Kore'deki gelişmeler gösteriliyor. Umarım en kısada çözüme kavuştururlar da biz de önümüzü görürüz
newbie
Activity: 22
Bu tarz haberler artmaya başladı. Bitcoin de çok etkileniyor zten. Nasıl bir yol izleyeceğiz bilmiyorum.
member
Activity: 98
Kore de neler oluyor? Saçmalık gün geçtikçe arttı. Kolay para kazanmanın zırvalığı bence bu durumlar.
Pages:
Jump to: