Pages:
Author

Topic: Bitcoin hiçbir işe yaramayan insan kitleleri yaratabilir. - page 3. (Read 551 times)

newbie
Activity: 238
Merit: 0
Kolay para kazanmak kesinlikle arkasindan bunu getirecektir. Ulkemizin urettigi bir sey yok zaten bir de bu sekilde zengin olanlar ortaya cikarsa is gucu dusecektir bence.
member
Activity: 448
Merit: 10
Teknolojiye kendimizi adapte edersek bu tür durumlardan daha bilgili ve kazançlı çıkabiliriz .Teknolojik gelişmeler zaten hayatımızın bir parçası bunu durdurmanın çaresi yok .Bu sayede yeni bir çok iş koluda oluşacaktır illa ki.
member
Activity: 336
Bu teknolojik gelişmelerin çalışma hayatımıza kattığı olumsuz gelişmelerden biri, ve kaçınılmaz bir durum , iyi yanı ise bu teknolojik gelişme ile birlikte yeni iş imkanlarının doğacak olması ,tek yapılması gereken insanlığın teknolojik gelişmelerin yaşandığı yöne doğru kendilerini geliştirmek zorundalar.
jr. member
Activity: 364
Merit: 5
zaten sanayi devrimiyle , tarımda makinalaşmayla , internet ve bilgisayarla benzer bir süreç yaşandı . hatta şimdi askeri alanda bile insansız hava araçları vs üretiliyor pilotlara gerek kalmıyor , ilerde insanlar değil robotlar savasacak vs deniyor . blockchainin etkisi ne kadar olacak bilemiyorum ama daha önceden insanların yaptığı işleri makinaların yapması biraz garip bir durum  . yine de makinaların daha hızlı ,ucuz ve kaliteli üretim yapmasının insanlığın faydasına olması gerekiyor normalde  .
sr. member
Activity: 588
Merit: 253
Birazda durum endütri 4.0 benzettim olayı . Tüm devrimlerde baya işgüçü boşa çıkması çok olası .

Venüs projesi : http://www.wiki-zero.com/index.php?q=aHR0cHM6Ly90ci53aWtpcGVkaWEub3JnL3dpa2kvVmVuw7xzX1Byb2plc2k
full member
Activity: 336
Merit: 100
Bu genel geçer bir kurul, otomasyon arttıkça artık, işçilere çok fazla gerek kalmayacak, herkes, ya işte gerek kalacak olmaz olur mu diyebilir,    çok az kısmına gerek kalacak, 100 işçiyle yapılan iş 5 işçiyle yapılacak, bu da çok fazla işsiz insan kitleleri yaratacak
sr. member
Activity: 812
Merit: 262
arkadaşım bu dediklerin zaten internetin icadında başladı yapılmaya.
ama kavram karmaşası çıkıyor ortaya.
bitcoin bir para birimi kabul görürse sokaktaki insanlar kullanacak.
blockchain ise internet üzerinden data aktarım metodlarından biri diyebiliriz.
birisi çünkü şu anda online noter hizmeti online verilebilir.fatura ödemelerimizi zaten online yapıyoruz.online yapabildiğimiz şeylerin aslında o kadarda kısıtı yok.
devlet yapmak istesin yeterki.aynı zamanda devletler ellerindeki yetkiyi halka vermeyide pek sevmezler.

gelecek olarak düşünüyorsan.
blockchain bir tür büyük çaplı numaralandırma işinde gayet iş görebilir ki o da dünya vatandaşlık numarası olarak her doğana bir numara verilir.
bu numarada sistem tarafından üretilmedikçe taklit edilemez.
parasal işlerini tamamen bu numara üzerinden yaparsın ve bir bakmışsın devlet seni tuvalette bile takip eder olmuş.
şu anki sistemde yüz tanıma sistemleri ile yapılabilir ama maliyetli.rfid sistemi ile gayette ucuzundan 1984 yapılabilir.
btc bu kadar duyuldu ve tutuldu ama yasaklanmadıysa bilinki bu işin arkasında daha büyük planlar vardır.bu planlarda artan dünya nüfusunu kontrol etmek ilk akla geleni.
yoksa nüfus azken insanları mutlu etmeye uğraşmadılarda çoğalınca niye birden vatandaşlarını sevmeye başlayıp hayatı kolaylaştırmayı istesinler.
member
Activity: 266
Bitcoin değilde blok zincir teknolojisi işe yaramayan insan kitleleri oluşturabilir. Ama onlarda kazan elde edebilecekleri yeni iş imkanları da suna bilir. fazla çalışmadan para kandıran sistemler çıkara bilir.
member
Activity: 308
Blockchain teknolojisi gündelik yaşantımızı kolaylaştıracağı gibi bir taraftan da zorluklar getirecek hayatımıza. Bunların en başında işsizlik olacak. Umarım faydaları çok olur tek sorun işsizlik olsun.
member
Activity: 154
boşta kalan insanlar ülkelerine faydalı işlerde istihdam edilir, teknoloji bazı meslekleri silebilir sonuç bu olur.
hero member
Activity: 1316
Merit: 503
Someone is sitting in the shade today...
Şu olur bu olmaz diyemem ancak tek bildiğim bir şey var bu blockchain müthiş faydaları olacak bir altyapı, gündelik hayatla entegre oldukça yararlarına şahitlik edilecek ve hayatımızı zaman olarak çok rahatlacak.
full member
Activity: 476
Merit: 100
Blok zincir teknolojisi robotların gelişimini hızlandıracak ve gündelik hayatımıza hızla girip bir çok kişinin işini elinden alacak ve bir çok insan işsiz kalacak. Bitcoin ve blok zincir bir proje. Bu projeyle çoğu insanın hayatı olumsuz bir şekilde etkilenecek.
member
Activity: 490
Merit: 13
BIB Exchange
Gözlerimizi kapatıp hayal ettiğimizde bunlar gerçekten olması muhtemel durumlar.
Bu işin olumlu tarafları çokça olacak olsa da bunların da hesabını yapmak gerekiyor günü geldiğinde.
full member
Activity: 938
Merit: 115
Dostum değişik ve güzel bir bakış açısı. Dediğin kadar iddialı olur mu bilmiyorum ama kadrolarda epey bir daralma olacağı kesin.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Tarihe tanıklık ettiğimiz apaçık.
Özellikle zaman geçtikçe nasıl müthiş bir olayın içinde olduğumuzun farkına varıyorum.
Arkadaşlar, devlet dediğimiz yapının organlarında çalışan çoğu insan bitcoinin hediyesi blockchainin hayata tam entegre edilmesi halinde işsiz kalacaklar.Yani blockchain harika bir şekilde noter işlerini halledebilir.Bankacılık işlemlerini tek insana gerek kalmadan halledebilir..Günlük yaşamda kullanılan tüm fatura olaylarını düzenleyip otomatik postalayabilir sıfır hata ile.
İlerde devletler dediğimiz yapının az miktarda kolluk kuvvetinden başka hiçbir personel barındırmayacağını düşünüyorum.
Sanırım istesekte istemesekte olay venüs projesine doğru kayıyor.Buradan jacque frescoyu yad ediyorum.
Pages:
Jump to: