Pages:
Author

Topic: Bitcoin için Sırada Ne Var? Boğa Mı, Ayı Mı? - page 2. (Read 781 times)

jr. member
Activity: 308
Merit: 2
Sanirim elimi neye sursem full zarardayim. Yine bu gece asagi yonlu hizli bir gidis oldu. Acaba boyle nereye kadar gidecek?. Elbet bir gun yukselmeye baslayacak ama gecen yilki fiyatlara gelirler mi bilmiyorum. Cok karamsar olmaya basladim. Bekleyip gorecegiz.
jr. member
Activity: 322
şu an için bitcoinin 4 bin doların aşağısına düşeceğini söyleyen analistler haklı çıktı denilebilir. ayı daha da ağır bir şekilde hissediliyor.
member
Activity: 350
Merit: 14
Bu ayın başında yaşadığımız şeyin aslında boğa olduğunu farkettik . Biz yatırımcıların uzun süreden beri devam eden bu durgunluğun değişmesine yönelik isteklerimiz tam tersi düşüş olarak son buldu .
jr. member
Activity: 462
hali hazırda ayı sezonundan çıkabildiğimizi sanmıyorum. ki bu ayı sezonunun da öyle çabuk geçip biteceğini de düşünmüyorum. artık iki yıla belki boğa gelir.
jr. member
Activity: 630
Merit: 1
Bugunlerde yasadigimiz sey sanirim ters boga. Cok uzun zamandir kripto para piyasasinda olmasamda buyuklerim pekboyle seyler yasanmadi diyor. Umarim bir sonraki sicrama icin geri cekiliyordur.
member
Merit: 10
şu an sanırım boğa görünümlü ayı yaşıyoruz:) göstergelerin çoğu boğaya girdiğimizi söylüyordu. herkes alım yaptı bir düzeltme daha deniyordu ama resmen ayıya geri döndük..
jr. member
Activity: 350
ayı sezonundan hali hazırda çıkmış değiliz ve bu sezon tahmin edilenden daha uzun sürecek gibi görünüyor. boğaya daha çok var yani.
sr. member
Activity: 616
Merit: 259
Ya tamam boğa beklemeyelim ama biraz emeklese bari. Kaç aydır 200-220 arasına sıkıltı piyasa. Ayda bir bahane bulup 180 e indiriyorlar. Sıktı artık bu olay.
member
Activity: 633
Merit: 15
Adamların olayı Btc halving öncesi toplayabildikleri kadar btc yi en ucuza nasıl alırım piyasayı nasıl dumplarım vs. Halving sonrası çok acayip fiyatlar görebiliriz.
jr. member
Activity: 560
Eskilerin deyimiyle bu piyasa 1 yıl boğa 3 yıl ayı geçer, o halde son anda aşağı kırdığına göre bu yıldan ümit kesmeye başlasak iyi olur, 2020'den önce boğa gelecek gibi gözükmüyor hiç bir emare yok bu konuda.
jr. member
Activity: 236
Daha çok göreceğiz bu ayı piyasasını boğa bana baya uzak gibi yıl sonu umutluydum ama artık kaybettim sanırım bu yıl gelmeyecek bu boğa piyasası bizde böyle kalacağuz
jr. member
O kadar cok karmakarisik bilgi varkim ve bu bilgileri veren adamlarin niyeti nedir bilemiyoruz. Piyasayi allak pullak ettiler. Insanlar ne yapacagini sasirdi cogunun soyledigi fiyatlarin daha asagilara gidecegi yonde ama ya bunlar alttan toplamak icin bu sekilde davraniyorsa? Ya da cok haklilar cok dusecek elinde tutanlar ne yapacagini sasirmis durumda.
member
Activity: 560
Merit: 11
merakla beklediğim 5000 doların üzerinden döndü 5200 dolar. bu son derece güzel. benim beklentim bu düşüş 5000'de kalmayacağı. 4000 hatta 3000 dolar. ama sonrasında daha sağlam yükseliş ivmesine geçecek olması. sec falan bugün tarih açıklayacak olsa artık hiç umurumda değil. bekle, bekle durduk kaç aydır. sec in de hiç bir faydası olmadı. sırf gündem işgal ediyor. balinalar bir yerden bitcoinin kendi göbeğini kendisi kesecekler.
member
Merit: 10
6800 ün üzerinde kalıcılık sağlamadığı sürece tehlike hep devam ediyor. altında olduğumuz her süre de böyle düşüşlerin yaşanması çok muhtemel gibi duruyor.
hero member
Activity: 1204
Merit: 630
Kısa süre içinde 6K üzerine tekrar çıkamassak iş kötü bence. Öyle veya böyle oldu ama 6K seviyesi bizim için çok güçlü kaleydi. O kaleyi tekrar kurmamız lazım.
member
Merit: 11
Ben şahsen - ki uzman değilim- en azından bir yıl kadar iki ileri bir geri şeklinde 5200-6500 arası gidip geleceğini düşünüyorum.
member
Activity: 448
Merit: 33
Bu işin iyice tadı kaçtı. Bitcoin iki taraf arasında kaldığı sürece fiyatın hangi yöne gideceğini kestirmek çok zor. Biri diyor ki bitcon 1/2 yıl sonra çöp olacak, ''bilmem ne protokolü iptal edilemez ve bunun bir çözümü yok''. Diğeri diyor ki  ''bunu farkeden tek akıllı sen misin, ben niye farkedemiyorum''
Bakalım 1/2 yıl sonra ne konuşuyor olacağız.
jr. member
Activity: 378
Merit: 4
bundan sonra ayi var ise nereye kadar dusebiliriz ki?benim ongorum her direnci kirdiktan sonra biraz oyalanir, ardindan bir sonraki dirence yurur.7k ya kadar nispeten seri bir sekilde ilerleriz.
eylulun sonunda buraya dusme ihtimalinden bahsetmistim, malesef gerceklesti.umarim bundan sonra ki cikis sureci icin de dogru tahmin olur.
https://bitcointalksearch.org/topic/m.47932316
sr. member
Activity: 827
Merit: 250
Açık konuşmak gerekirse içerisinde bulunduğumuz dönemin hangi dönem olduğunu tam olarak kestirmek çok zor çünkü piyasa şu an kendisini belirsizlik dönemine kaptırmış durumda. Her ne kadar son 11 aylık süreç içerisinde ciddi bir düşüş trendi devam ediyor olsa da bazı yatırımcılar ayı döneminin çoktan bittiğini ve içerisinde bulunduğumuz dönemin boğa dönemi olduğunu iddia ediyor. Bu iddia her ne kadar kulağa saçma geliyor olsa da tamamen yalanlamak ne yazık ki mümkün değil. Belkide gerçekten boğa dönemi içerisindeyiz ve piyasa düşük volatilite ile seyir ediyor. Bunu kim bilebilir ki?

Çok değişij bakış açısı olsa da olaya farklı gözle bakmak bu olsa gerek . Ama dediklerinizde haklı olabilirsiniz hocam .
sr. member
Activity: 868
Merit: 265
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
Şu koca ayı bir gitse de ondan sonra buraya ağız tadıyla bir yorum yapsak. Ama maalesef kendisinin hiç gidesi yok gibi. Dün gördüğünüz gibi bal kovanının üstüne oturdu ayıcık!
Pages:
Jump to: