Pages:
Author

Topic: Bitcoin ile araba... - page 7. (Read 482 times)

member
Activity: 224
Merit: 10
March 31, 2018, 04:18:36 AM
Bitcoin de bir para olduguna gore bu tarz sirketlerin kullanmasi gerekiyor zaten. Her iki tarafada katki saglayacaktir.
member
Activity: 560
Merit: 57
March 31, 2018, 04:15:21 AM
çok güzel haberlerde şu an bu durumu kurtarmak. düştükçe düşüyor. artık son bir kaç gündür piyasaya bakmaya cesaret edemiyorum zarar için. ama belli ki düzelecek ve panik yapmamak lazım.
Hocam sakinleşmeye davet ediyorum sizi Smiley  Tekrar o güzel günleri göreceğiz zararlarımızı kapatıp tekrar iyi paralar kazanacağız yakın o günler hissedebiliyorum
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
March 31, 2018, 04:03:59 AM
Guzel. Sonucta bir cok bitcoin zengini insan var bozdurmadan direk bitcoinle araba al. Pizza almak yerine araba alsinlar.
full member
Activity: 742
Merit: 112
March 31, 2018, 02:43:44 AM
bitcoin zenginleri alsın işte. satın alıncada tüp bağlatır tasarrufun kralını yapar.  Wink yıllar boyunca asgari ücretli olup da kıt kanaat geçinen biri için bu maaşla araba almak zordur. kripto bu fırsatı size veriyor. kaybet riski daha yüksek olduğu için özellikle bu aylarda borsalara meraklı olacaklar için uyarı yapalım buradan.

cüzdanların btc tutanlar için bu aylar kritik. ne yapsa acaba yanlış mı yapıyorum diye düşünecek. dolara geçse yükseldiği zaman için içini yiyecek. zamanında tetherusd ye geçmiş olanlar gözü kapalı alabilir. satın alma tarihinde tetherden bitcoine çevir satın al gitsin.
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
March 30, 2018, 04:46:06 PM
Elbette şimdilerde reklam adını duyurmak vs olarak nitelendiriyoruz bunlari ama bazı sıkıntıları hallettikten sonra bunlar çok normal ve yapılması gereken olaylar olacaktır.
member
Activity: 560
Merit: 57
March 30, 2018, 04:37:42 PM
Harika haber ya ama ben artık bu tarz haberleri reklam kapsamında değerlendiriyorum. Sonuçta bu hareketleriyle gündem olmayı başarıyorlar.
full member
Activity: 630
Merit: 103
March 30, 2018, 04:35:32 PM
güzel haberler artık piyasalara etkili olmuyor diyorsunuz ama olaylara günlük bakmayın. bitcoinin gelecekte nasıl aktif kullanılacağını gösteren, işlevselliğini ortaya koyan gelişmeler bunlar Smiley
japonlar piyasaya güzel bir hareket getirebilir
member
Activity: 350
Merit: 10
March 30, 2018, 03:21:08 PM
 çok güzel haberlerde şu an bu durumu kurtarmak. düştükçe düşüyor. artık son bir kaç gündür piyasaya bakmaya cesaret edemiyorum zarar için. ama belli ki düzelecek ve panik yapmamak lazım.
sr. member
Activity: 1134
Merit: 342
March 30, 2018, 03:10:00 PM
Sektöre pek bir yarar sağlayacağını düşünmüyorum ama güzel fikir ve başlangıçlarında büyük bir destekçileri var.
sr. member
Activity: 504
Merit: 256
March 30, 2018, 02:35:01 PM
Etkisi alişverişler başladığında görülecektir diye düşünüyorum...
full member
Activity: 336
Merit: 154
March 30, 2018, 02:29:39 PM
Japonya’da lüks arabaların satışını yapan bir şirket, yaptığı açıklama ile Bitcoin’i bu arabaların satışında ödeme olarak kabul edeceğini açıkladı.. . L’Operaio ismindeki şirket ile Japonya’nın en büyük işlem hacimli kripto para borsası Bitflyer arasında yapılan anlaşma, Bitflyer tarafından doğrulanırken, kripto para borsasının, şirkete Bitcoin ödemelerini kabul etmesini sağlayacağı sistemi sunacağı açıklandı.

Bu haberler güzel ama yetersiz şuan için. Bir arkadaş forumda kurallar oluşturmuş kendine ve haberlere çok takılmamakta bu kurallar arasında. Güzel bir yöntem seçmiş kendince. Bence artık bu tip haberler çok etkili olmuyor. Hatta son 6 ayın belkide en büyük haberi Samsung'un miner cihaz işine gireceğiydi. O haber bile etkisiz kaldı.
full member
Activity: 672
Merit: 100
March 30, 2018, 02:25:59 PM
Zaten daha çıkmadan anlaşma yapmış arkasına büyük bir dayanak almış tam detaylarını bilmiyorum ama bu bile yeterli
sr. member
Activity: 504
Merit: 256
March 30, 2018, 02:13:49 PM
Japonya’da lüks arabaların satışını yapan bir şirket, yaptığı açıklama ile Bitcoin’i bu arabaların satışında ödeme olarak kabul edeceğini açıkladı.. . L’Operaio ismindeki şirket ile Japonya’nın en büyük işlem hacimli kripto para borsası Bitflyer arasında yapılan anlaşma, Bitflyer tarafından doğrulanırken, kripto para borsasının, şirkete Bitcoin ödemelerini kabul etmesini sağlayacağı sistemi sunacağı açıklandı.
Pages:
Jump to: