Pages:
Author

Topic: Bitcoin ile İlgili Sabah Gazetesine Verdiğim Röportaj - page 2. (Read 3703 times)

newbie
Activity: 3
Merit: 0
Gerçekten iyi iş çıkarmışsın tebrik ederim. Bundan sonrası bitcoin imparatorluğunu herkesin duyması olacak.
hero member
Activity: 896
Merit: 519
Sabah'ı sevmesemde makaleyi seve seve okudum.

Hayırlısıyla bu "İncil"''imizi yayıcağız, tutuklanmazsak tabii, nasıl olsa burası Türkiye. Devlet'in sevmediği birşey yaparsak sonumuz ne olur belli değil.

Abdurrahman Dilipak yeniakit sitesinde bitcoin üzerine yazdığı yazıyı duydunuz mu. Bitcoin her kesime hitap etmeli, eğer geri kalan herşey gibi bitcoin en başında ayrımcılığa uğrar ise bu ülkede asla yol alamaz.
Hükümetin devletin dışlayacağını düşünmüyorum sonuçta bu işin vergisi var yurt dışından ülkemize para girdisi var hükümette sıcak parayı çok seviyor.

Yazıda kısaca bazı şeylere değinilmiş çok bilgilendirici olmasa bile bitcoin'in kafalardaki illegel olması durumunu tatlıya bağlayacaktır. Emeğinize teşekkürler.

full member
Activity: 457
Merit: 101
Güzel röportaj olmuş gerçekten sizi tebrik ederim. Umarım yeni röpartajlarınız yeni videolaronız cıkar..
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
BTC ile ilk tanisma surecimde bir kac videonu izlemistim ALP hocam gercekten uslup bakimindan gayet sade ve anlasilir bir sekilde kafama girmisti. Bir cok kisiye rehber oldun hocam tesekkur ederiz Smiley
sr. member
Activity: 560
Merit: 256
Bitcoinin Türkiye'de tanıtımı için gerçekten büyük katkı verdiniz bu konuda sizi tebrik ederim.Bu röportajın sabah gazetesinde olması ilgimi çekti bu konularla ilgili olabilcekleri aklımın ucundan geçmezdi
full member
Activity: 286
Merit: 100
Tebrik ederim Alp kardeş gerçekten güzel röportaj olmuş.
sr. member
Activity: 322
tebrikler türkiyede çok az biliniyor hatta digital platformla ilgilenenlerin çok büyük bir kısmı bile duymadı
TR de yatırım yapılması gerekilen bir konu,gerçi devlet hemen bir vergi yapıştırır üzerine cazip yönü kalmaz
full member
Activity: 602
Merit: 122
Seni tebrik ediyorum Alp gerçekten Türkiye'de bitcoinin yüzü oldun, bitcoin konusunda otorite haline gelmiş olarak görüyorum seni Smiley
member
Activity: 76
Merit: 10
Sabah'ı sevmesemde makaleyi seve seve okudum.

Hayırlısıyla bu "İncil"''imizi yayıcağız, tutuklanmazsak tabii, nasıl olsa burası Türkiye. Devlet'in sevmediği birşey yaparsak sonumuz ne olur belli değil.
sr. member
Activity: 784
Merit: 268
Helena Helena!
Gerçekten tebrikler. Medyanın çeşitli alanlarından davetlere alışsan iyi olacak. Videolar ve verdiğin emek gerçekten takdire şayan. Barşarılarının ardı kesilmesin.
full member
Activity: 350
Merit: 171
Harcadığınız mesaiyi sosyal ağlardan da takip ediyorum, tebrik ederim.
newbie
Activity: 18
Coinlerden sorumlu devlet bakanı olabilir mesela . Ama bakanlarda da torpil gerektiği için danışmanlıkdada kalabilirsiniz.
newbie
Activity: 8
hero member
Activity: 602
Merit: 500
Güzel röportaj olmuş hocam tebrikler, ethereum konusu gelmişken biraz wavestan da bahsetseydiniz güzel olurdu Smiley
sr. member
Activity: 350
CrowdWiz
Quote from: sabah link=http://www.sabah.com.tr/ekonomi/2017/06/06/bitcoin-nedir-yukselisi-durdurulamayan-bitcoin-yasal-mi
(...)Fiyatı belki çok aşırı artmış olabilir

bence fiyatı düşük bile.şuanda 10k dolar olmalıydı.
sr. member
Activity: 448
CHIEF GROWTH OFFICER OF GLOBAL ENTERPRENEUR
Türkiyede tanınan en ünlü bitcoinci oldunuz .
legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
vay be reis şaka maka ünlü oldun .d
Pages:
Jump to: