Pages:
Author

Topic: Bitcoin ile İlgili Yasal Düzenlemeler Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? - page 3. (Read 710 times)

member
Activity: 574
Merit: 55
Çin zaten konuyla ilgili düzenli olarak çalışıyor, Japonya'nın bakış açısı ise ortada, kendi coinlerini çıkarmayı planladıklrını hatırlıyorum. Kısa süre içerisinde(Devletler için 3-5 yıl kısa süredir) tüm devlerin kriptoyu bir şekilde kabul edeceğini düşünüyorum.
newbie
Activity: 98
Merit: 0
Yasal düzenlemeler elzem hale çoktandır geldi. Senenin başında uygulamalar olsaydı çoğu saçma sapan birçok ICO'ya para kaymayacaktı. Piyasa da bu kadar hacim kaybetmeyecekti. Onun dışında regülasyonlar sağı solu belli projeler için iyi olacaktır. Bir sürü çöp temizlenecektir.
member
Activity: 210
Merit: 11
♦ SIMDAQ ♦
Bitcoin için olmasada blockchain için birçok ülkede adımlar atılıyor. Blockchainin ardındanda büyük ihtimalle kripto paralarla ilgili düzenlemeler gelcektir
member
Activity: 249
Merit: 11
Türkiyede bile blockchain yürütme kurulu kurulduğuna göre artık her şeyin yasal düzlemde olumluya doğru geçeceğini düşünüorum. Artık endişelerimizi yavaş yavaş halletmek ve rafa kaldırmak lazım gerekir diye düşünüyorum.
jr. member
Activity: 560
Merit: 1
Yasaklama dışında regulasyon olaylarına çok soğuk bakmıyorum, manipülasyon hype gibi olgulardan kurtarmak gerekiyor projeleri, gerçekten hakeden hakettiği gibi reklam edilmeli saadet zinciri ve ponzilerden kurtulması gerekiyor kripto dünyasının.
member
Activity: 100
Merit: 10
Dünya üzerinde Bitcoin ve kriptolara bakış açısı yavaş yavaş belli oluyor. Kabul eden de var yasaklayan da. Sizce yakın zaman içinde ekonomisi gelişmiş, güçlü ülkelerden (özellikle ABD, Çin, Rusya...) bir yasal düzenleme gelir mi? ABD için ETF'ye kilitlenmiş durumda piyasalar. Diğer ülkelerde benzer haberler var mı?
Pages:
Jump to: