Pages:
Author

Topic: bitcoin kara paramı - page 2. (Read 1594 times)

hero member
Activity: 504
Merit: 500
June 15, 2017, 03:58:33 PM
gelmiş geçmiş bütün işlemlerin tüm dünyaya açık olduğu, hiç kimsenin tekelinde olmayan, isteyen herkesin takip edebileceği bir para birimi "kara"
ama bankaların keyfine göre, çift defter tutarak gizli kapaklı yaptığı işlemler vs "ak"

çok cahil bunlar, keşke ölseler.

Katılıyorum, bankalar aracılığı ile kara paralar dönmüyor sanki kara para aklamayi 2010 yılından sonra bitcoin ile keşfedildi sanki bugün bitcoin ile aklanan kara parayı bankalar yoluyla aklanan kara parayla kıyaslandığında bitcoin ufak velet gibi kalıyor.
full member
Activity: 602
Merit: 122
June 15, 2017, 03:55:12 PM
Videonun ilk 10 dakikası boyunca adam kendi reklamını yapıyor, en fazla 10 dakika dayanabildim kapattım. İzleyip adamın gösterim sayısını arttırmayın bariz izleyici çekme amaçlı çekilmiş bir video.
sr. member
Activity: 464
Merit: 264
Hakan Yavuz
June 15, 2017, 03:51:51 PM
hero member
Activity: 644
Merit: 501
June 15, 2017, 03:49:24 PM
gelmiş geçmiş bütün işlemlerin tüm dünyaya açık olduğu, hiç kimsenin tekelinde olmayan, isteyen herkesin takip edebileceği bir para birimi "kara"
ama bankaların keyfine göre, çift defter tutarak gizli kapaklı yaptığı işlemler vs "ak"

çok cahil bunlar, keşke ölseler.
newbie
Activity: 33
Merit: 0
June 15, 2017, 03:41:37 PM
Silahlarla cinayet işliyorlar, silah kötüdür.
Teknolojiyi kullanarak silah yapıyorlar, teknoloji kötüdür.
Bilim adamları teknolojiyi geliştiriyor, bilim adamları kötüdür.
Okullar bilim adamı yetiştiriyor, okullar kötüdür.
Mühendisler, mimarlar okul yapıyorlar, Mühendisler ve mimarlar kötüdür.
Çocuklar büyüyünce mühendis ve mimar olmak istiyor, çocuklar kötüdür, insanlar kötüdür.

"bitcoin kara para abi yeağ" "ya bunla uyuşturucu felan alıp satıyolağr yeağ kullanmayın"

"Abi geçen internette gördüm biri paylaşmış Abraham Lincoln'ün fotoğrafı vardı Lincoln demiş ki: Sakın Bitcoin kullanmayın. Siz Bitcoin kullandıkça Kim-Jong Un güçleniyor ve Endülüs'ü tehlikeye sokuyor. Bunu ülkemiz Paraguay için kullanmamalıyız."

Daha ne yazabilirim bilemedim. Bitcoin'i gerçekten kara para olarak gören insanlar. Altında yatan teknolojiden bi haber,  sadece kafası "kara para" olaylarına çalışan kişilerdendir. Kanala bakınca zaten ekranı hep forex morex cart curt doldurmuş. Çöp.
full member
Activity: 406
Merit: 121
June 15, 2017, 03:22:58 PM
O video internet aleminde dolaşan bilgi kirliğinden bi tanesi.. Hurafe onlar inanma..
sr. member
Activity: 505
Merit: 252
June 15, 2017, 09:40:36 AM
Herkes merhaba beyler bugün youtube de böyle bir video gördüm https://youtu.be/rXR9UgJvCtY adam bitcoini iyicene gömmüş sizce dedikleri doğrumu
Edit:videoyu kaldırmış arkadaş şu anda video mevcut değil youtubede
Pages:
Jump to: