Pages:
Author

Topic: bitcoin kazanma rehberi - page 2. (Read 1515 times)

member
Activity: 144
Merit: 16
December 22, 2017, 12:15:13 AM
Bizler sabırsız, açgözlü, sabat etmeyi bilmeyen sürekli daha fazla daha fazla diyen bir milletiz o yüzden kazanmamız daha zor. Hiçbir şey yapmayıp sadece elimdeki bitcoini tutsam şimdi neredeyse araba alacak param vardı ama ah şu sabırsızlık..
newbie
Activity: 51
Merit: 0
December 17, 2017, 11:52:41 AM
Parası olanlar icin al-sat en iyi seçenek. Yatırımsız kazanmak isterseniz internette burası dahil bir sürü site var para kazandıran. Ama yukarıda arkadaşın dediği gibi faucetler tam hamallık bütün gün kasıp max 10 20k satoshi yapabiliyosunuz ki bana göre kesinlikle değmez. Ama vakti olanlar tabiki uğraşabilir. Onun dışında kampanya kovalamak şu anki en geçerli yöntem.
newbie
Activity: 56
December 17, 2017, 09:02:36 AM
1) Bitcoin alıp beklemek. Yükseliş grafiği var.
2) Güvenili altcoin almak. ETH LTC gibi. Onlar da yükselme trendinde.
3) Düşük fiyatta potansiyeli olan altcoinlere al-unut. Bu altcoinler değerlendiğinde en fazla getiri oradan olacak.

Sermayeyi parçalara ayırarak yatırım daha mantıklı gibi. Tek yere bel bağlamazsınız.
newbie
Activity: 22
December 17, 2017, 06:33:42 AM
Bu musluklarla uğraşmak gerçekten çok sabır gerektirici bir şey.Saatlerce evde oturup uğraş ama sonucunda 3 5k satoshi kazan o da o gün şanslıysan yani.Hiç değmez al-sat işine gir daha iyi.Tabi benim tercihim daha çok kampayalara katılmak yönünde.
member
Activity: 294
Merit: 10
Borderless for People, Frictionless for Banks
December 12, 2017, 09:27:24 PM
Bence yeniysen ve cok fazla kaybedicek paran yoksa kucuk kucuk al sat yaparak baslamak daha akilci tabi herkesin kendi fikri ayri.
full member
Activity: 224
Merit: 100
All I want is a new CLEAN page for just to live!
December 12, 2017, 05:26:33 PM
Musluklardan vs, kazanmayı medet ummayın zamanında çok denedim işe yaramıyor doğru düzgün.
Gerçekten bundan medet uman insanlar var faucetlere ayıracağın enerji ve zamanı en kötü şekilde bile özgün bir şekilde yazı yazarak ve post girerek ,imza, avatar kampanyalarında, çeviri ve diğer etkinliklerden daha rahatlıkla ve kesin bir şekilde kazanabilirsiniz. En kötüsü bu olur. En iyisi de mining.
Eskiden ANN kovalardık, sağlam bir coin bulduk mu ilklerden sıramızı almaya çalışarak kazmaya başlardık, sonra borsa da kazdıklarımızı ya büyük karlar ile yada fiyatına elimizden çıkarırdık (geride de az bir miktar bırakmak her zaman iyidir.) Söyleyeceğim şeyler bunlar gibi.
Forum sağolsun öğrenmek isteyene sıfır bilgi ile başlasan bile yol gösterici oluyor. Amaç istemek ve azimli olmak tabii ki de diğer bir faktör de kâr odaklı değil de akıllıca hamle yapmak!

member
Activity: 364
GR
December 09, 2017, 10:51:38 PM
Musluklardan vs, kazanmayı medet ummayın zamanında çok denedim işe yaramıyor doğru düzgün.
member
Activity: 137
December 09, 2017, 04:06:31 PM
Madencilik uzun vadeli ve garanti yatırım olur. Bedava mal ise nerede olur bununla ilgili çok güzel başlıklar var  Smiley  Borsayı al-sattan çok anlamayan arkadaşlara tavsiye etmem. Yılların foreks birikimine rağmen Haziran sonrası hezimet yaşadım  Grin
member
Activity: 70
December 09, 2017, 02:56:05 PM
Arkadaşların dediği gibi yüksek meblağlarla arbitraj yapabilirsiniz. Veya zamanınız varsa yeni çıkan coinlerin imza, blog, çeviri işlemlerini yapıp, yeni çıkan coin borsalarda yer aldığında ödül olarak aldığınız coinleri satabilirsiniz.
member
Activity: 308
December 09, 2017, 02:46:26 PM
Forumda takilip can sıkıntısından orayı burayı incelerseniz bountyler var onlara katilirsiniz. Activity nizi arttırmanız kartınızı daha da arttırır
member
Activity: 140
Merit: 11
December 09, 2017, 11:56:55 AM
Biraz zaman ve emek gerektiyor, ancak imza ve blog kampanyaları da güzel bir yöntem. Al-sat Al-tut un yanında yapılabilir diye düşünüyorum.
full member
Activity: 314
Merit: 101
December 09, 2017, 08:16:00 AM
btc kazanma rehberi diye bir sey olamaz. bu isin kitabi yok malesef. firsatlari gorme vizyonuna sahipseniz zaten her turlu btc toplamayi becerirsiniz. e birazda para koymaniz lazim bu ise artik.
newbie
Activity: 36
newbie
Activity: 23
December 09, 2017, 05:10:43 AM
İyi güzel söylüyorsunuzda haberlerde sürekli bu coinlerin kaybolduğundan , çalındığından ,hacklendiğinden bahsediyorlar.bu durum varken nasıl güvenipte gireceğiz?Bunu sağlam yapmanın bi yolu varmı acaba?
jr. member
Activity: 45
Merit: 1
December 09, 2017, 03:44:29 AM
En güzeli Bitcoin'i alıp hesapta tutmak
member
Activity: 756
Merit: 16
December 08, 2017, 07:49:29 PM
Bitcoin madencilik yapmak en zararlı işlem olarak gözüküyor. Al sat yine tehlikeli ama şans olursa kazanç mümkün.
newbie
Activity: 2
December 08, 2017, 07:16:50 PM
O kadar parayı tek bir coin e yatırma derim, şöyle bir plan çiz bence, kısa vade (al sat), uzun vade (yatır-unut)  ve bir miktar USD cüzdan da dursun, yeni çıkan coin ler %50 gibi bir yatırım teşviki sunuyor. Takipte olursanız kazanırsınız. Saygılar
member
Activity: 182
December 08, 2017, 07:04:43 PM
Normalde btc ve diğer ilk 10da bulunan coinlere yatırım yaptığın zaman kazanıyorsun al sat ile uğraşmak istemiyorsan. Ama eğer ben al-sat yaparım diyorsan iyi kovalaman lazım ve strestli bir iş. Sana bir tavsiye olarak yazmak istedim.
member
Activity: 280
December 08, 2017, 05:35:35 PM
Kısa dönemde al-sat ile kazanabilirsiniz, uzun vadede al-beklet. Klasik iki taktik Smiley Piyasayı araştırın, altcoinler hakkında okuyun, ether btc dash monero vb yeterli seviyede bilgi sahibi olun zaten neye ne zaman yatırıp ne zaman çekeceğinizi kısaca çözersiniz. Ama tavsiyem altcoinler ile gir çık yaparak günlük basit kazançlar sağlamak, maksat eldeki bitcoin cüzdanını yükseltmek .

al-satla kazanılmıyor hocami kazandım sanılıyor ama bir yükseliş hareketinde 2x-3x-5x zararlar yazılıyor.
full member
Activity: 366
Merit: 101
December 08, 2017, 05:14:44 PM
Kısa dönemde al-sat ile kazanabilirsiniz, uzun vadede al-beklet. Klasik iki taktik Smiley Piyasayı araştırın, altcoinler hakkında okuyun, ether btc dash monero vb yeterli seviyede bilgi sahibi olun zaten neye ne zaman yatırıp ne zaman çekeceğinizi kısaca çözersiniz. Ama tavsiyem altcoinler ile gir çık yaparak günlük basit kazançlar sağlamak, maksat eldeki bitcoin cüzdanını yükseltmek .
Pages:
Jump to: