Pages:
Author

Topic: Bitcoin Kazanmanın en eğlenceli yolu - page 3. (Read 13066 times)

newbie
Activity: 5
Merit: 0
February 11, 2014, 05:21:10 PM
sistemde bug mu var zarzor 26 tane bombardıman uçagı yaptık admaın savunmasında 4 tane bombardıman ucagi vardı hiç bir zarar gormedı gormedıgı gıbıde   benim 26 tane bombardıman uçagim savası kaybettı nasıl bısey bu bır baksanız telafımı nasıl karsılanacak sıstemden kaynaklanan bir hata yuzunden 3 gundur ugrasıyom bombardıman ucaklarını urettım sistemın hatası yuzunden  gıttı okadar emek hiç oyun hevesım kalmadı sımdıkden bir bakarsanız iyi olur boyle olursa  kımse kalmaz buyrun savas resmınıde atıyom bakın

http://i.hizliresim.com/xEDrY8.png
newbie
Activity: 19
Merit: 0
February 11, 2014, 02:48:37 PM
Guthrath    Smiley
full member
Activity: 224
Merit: 100
February 07, 2014, 03:41:52 AM
Oyun aşırı derecede kasılmaya başladı.
legendary
Activity: 1445
Merit: 1000
February 05, 2014, 04:41:39 AM
Ben de giremiyorum.
full member
February 05, 2014, 02:56:58 AM
aliser den bir açıklama yok mu? Bakım saldırı altındayız düzeltmeye çalışıyoruz vb...
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
February 04, 2014, 01:14:30 PM
Siteye giremiyorum
Sorun bende mi yoksa genel bir problem mi?

bende giremiyorum
hero member
Activity: 938
February 04, 2014, 01:10:15 PM
Siteye giremiyorum
Sorun bende mi yoksa genel bir problem mi?
full member
February 04, 2014, 09:18:16 AM
Savaş motorunun daha gelişmiş olduğunu söylemişlerdi yani spesifik üniteler spesifik ünitelere üstünlük olayı. Şimdi Ben nükleer silahlı 10 bombardıman uçağıyla gidiyorum. Adam paso müfreze tank mank ıvır zıvır basmış gene de berabere bitebiliyor. Heralde sıgınağa kaçıyolar nükleer silah atınca Smiley Şaka bir yana umarım savaş motorunda bir hata yoktur.
legendary
February 04, 2014, 04:33:38 AM
@aliser bi kaç sorum olacak oyunla ilgili

oyunda sanırım savunma sistemlerinin yıkımdanda harabe çıkıyor hangi sistem yıkılınca ne kdr harbe çıktığının belli bir oranı varmı
ogame de bazı evrenlerde savunma yıkılnca harebe çıkmıyordu yanlış hatırlamıyorsam

ikinci bir sorumda rakip oyuncunun hareket halindeki filosunu görebiliyomuyuz yine ogameden örnek vercem ay olayı orda bilirsiniz
legendary
Activity: 2310
Merit: 1422
February 02, 2014, 09:58:07 PM
kullanıcı adı karartma
full member
January 28, 2014, 05:27:43 PM
1 saat içinde yapılan saldırılar tek saldırı olarak değerlendiriliyormuş. bu kuralı klavuzun hiçbiryerinde göremedim.
hero member
January 26, 2014, 02:25:04 PM
oyun klavuzunda en fazla 5 bölge olabilir diyor bende 5 te bıraktım ancak oyunda bazı arkadaşların 7 bölgesi olduğunu gördüm sanırım bi bug var

bide yeni server noldu acaba son durum nedir

5 gölge güncellenerek 7 bölge yapıldı kılavuz güncelleniyor.

Oyun oynanırken kural değiştirilir mi?
Değişecekse bile tüm oyuncular duyurulması gerekmez miydi?
Oyunun kurallarına göre bir strateji belirliyorsunuz
Millet silah bassıp savaşıp btc kazanıyorken siz plana sadık kalıp gecikiyorsunuz
sonra bir bakıyorsunuz aa kural sizden habersiz değişmiş
Bakın global servis olayında da söyledim bu strateji bu server a öldürür diye o gunden beri yeni uye ve forumda ilgide düşüşü farketmıssınızdır
15 senedir bu oyunları zevkle oynayan biri olarak ıkıncı kez nacizane tavsıyem oyuna güveni sarsmayalım
güzel proje yazık olmasın..
legendary
January 26, 2014, 06:42:28 AM
oyun klavuzunda en fazla 5 bölge olabilir diyor bende 5 te bıraktım ancak oyunda bazı arkadaşların 7 bölgesi olduğunu gördüm sanırım bi bug var

5 gölge güncellenerek 7 bölge yapıldı kılavuz güncelleniyor.

bu güncellemeden bizim niye haberimiz yok acaba forumu takip ediyorum bununla ilgili bi msj hatırlamıyorum
legendary
January 26, 2014, 05:22:55 AM

full member
January 19, 2014, 05:36:39 PM
Eğri oturup doğru konuşalım. Oyunun öyle çok çok bir albenisi yok. İşin içine btc koyup hele ki btc kazanabilirsiniz deyip mümkün metrtebe oyuncuları çekebilirsiniz. Ama btc yi bilmeyen birini bu oyuna getirmek için önce btc yi anlatmanız lazım. Durum böyle olunca da en kolayı bu forumda yeterli tanıtım yapmak. Türkçe kısmını da kullanan kişi sayısı belli. Yabancılara da hitap eden bir server olması zamanla +1000 oyuncu sayısını görebilir. Tabi yabancılar kendilerine geç haber verilmiş bir serverı hoş karşılamaz. Premine coin gibi Smiley . Yani duyuru konularını eşzamanlı açmanız lazım Smiley
legendary
January 19, 2014, 05:20:39 PM
ben oyunun aktif kullanıcılarından biriyim  global serverın açışmaasından yanayım burda bizde acemiliğimizi attık oyunu az biraz çözdük nasıl daha hızlı gelişiriz onu gördük ztn burda toplasan aktif 10 15 kişi var kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz bu oyunlarda oyuncu sayısı bence çok önemli ama belki burdan gelenlere fazladan bikaçbin satoshi verilebir Grin sadece oyunda kullanılma şartıyla
full member
January 19, 2014, 05:12:39 PM
Entegrasyon olursa yeni gelecek yabancılara haksızlık olur. Yeni katılacakları soğutur.
hero member
January 19, 2014, 05:06:56 PM
Global Server birkaç gün içerisinde açılacak arkadaşlar öncesinde haber vereyim dedim. Tahminim bu hafta ortasında açmış oluruz. Bir gün öncesinden kesin bir duyuru yapacağım.

Şu an ki oyun daha yaygınlaşmadan global server açılması mı doğru mu?
Buradaki oyuncuların çoğunun globale geçip burdaki oyunu bırakacaklarını tahmin etmek zor değil
Peki benim oyuna davet ettiğim 10 dan fazla insana ben bunu nasıl açıklayacağım
Siz bir hafta kastınız ama şimdi globele geçiyoruz demek ayıp olmaz mı?
Çözüm çevirileri bu oyuna entegre edip global reklam yapmarak oyunu devam ettirmek

Global Server açıldığında mevcut server çalışmaya devam edecek bu sizin açınızdan neden sorun yaratıyor ki ? Global Server İngilizce olacak yabancıların oynaması için Her web tabanlı oyunda bu yapılır yanlış olan ne anlayamadım ?

Çünkü mevcut server tanılmadan global açılınca çoğu oyuncular global server'a geçecek
Zaten aktif oynayan 20-25 kişi varız
Mevcut server hayalet server halini alacak

Merak etmeyin almaz. her server'ın tadı farklıdır hatta bu tür oyunlarda ilk açılan server'lar her zaman ilgi odağı olur sonradan çıkanlar elbette daha avantajlıdır ama bu kaçınılmaz eninde sonunda Global Server'a geçiş yapmak zorundayız. Duruma göre gerekirse açılışı geciktiririz sorun değil ama ha bir hafta ha 1 ay değişen bir şey olmayacak yine tepkiler aynı olur. Yine de gerekirse bir anket yaparız sizin düşünceleriniz bu oyun için önemli eğer çoğunluk Global Server'ın açılışını erteleyelim derse erteleriz.

Kimsenin erteleme isteyeceğini sanmıyorum
Çünkü kalabalık oyun daha zevkli olur
Benim önerim mevcut oyunun global server'a entegre edilmesi
hero member
January 19, 2014, 04:33:21 PM
Global Server birkaç gün içerisinde açılacak arkadaşlar öncesinde haber vereyim dedim. Tahminim bu hafta ortasında açmış oluruz. Bir gün öncesinden kesin bir duyuru yapacağım.

Şu an ki oyun daha yaygınlaşmadan global server açılması mı doğru mu?
Buradaki oyuncuların çoğunun globale geçip burdaki oyunu bırakacaklarını tahmin etmek zor değil
Peki benim oyuna davet ettiğim 10 dan fazla insana ben bunu nasıl açıklayacağım
Siz bir hafta kastınız ama şimdi globele geçiyoruz demek ayıp olmaz mı?
Çözüm çevirileri bu oyuna entegre edip global reklam yapmarak oyunu devam ettirmek

Global Server açıldığında mevcut server çalışmaya devam edecek bu sizin açınızdan neden sorun yaratıyor ki ? Global Server İngilizce olacak yabancıların oynaması için Her web tabanlı oyunda bu yapılır yanlış olan ne anlayamadım ?

Çünkü mevcut server tanılmadan global açılınca çoğu oyuncular global server'a geçecek
Zaten aktif oynayan 20-25 kişi varız
Mevcut server hayalet server halini alacak
full member
January 19, 2014, 04:07:47 PM
Oyuncu sayısı burda çok az o yüzden globalde bir Türk takımı kurup birlikte tanımadığımız kişilerle savaşabiliriz. Burda benim saldırı yapasım gelmiyor çünkü hepsi forumdan tanıdıklar. Yani uğraştıkları emeklerini yıkmak istemem.
Pages:
Jump to: