Pages:
Author

Topic: "Bitcoin kısa sürede 10 bin doları geçecek" - page 2. (Read 2116 times)

newbie
Activity: 20
Merit: 0
Yakın zamanda planlanan hard fork var mı ? Ani yükselişin sebebi bu mu ?
full member
Activity: 230
Merit: 100
Bencede bitcoin yakın bir sürede 10.000 doları geçer ve ordan aşağı yönde bir hareket eder..Bankalar ve borsalar bitcoini tabiki kötüler çünkü müşteri kaybı yaşıyorlar...
member
Activity: 74
Merit: 10
Büyük başkanı kızdırdılar Smiley
full member
Activity: 196
Merit: 102
“RepuX - Enterprise Blockchain Protocol”
Herhalde bu gidişle 2-3 gün içerisinde 10 bin doları geçecek hatta 11-12 bin dolarları çok rahat görecek gibi görünüyor. Az önce 9500 doların üzerine çıktı. Allah sonunu hayıretsin. Kim kızdırdı bu bitcoini bu kadar  Grin
full member
Activity: 457
Merit: 101
Bitcoin aldı başını gidiyor.Hiç durmayacak gibi yükseliyor. Bakalım nereye kadar gidecek.İnsan merak ediyor ne zaman düşmeye başlayacak diye?? Şu anki durumda bitcoinin düşmesi pek olası gözükmüyor.
sr. member
Activity: 628
Merit: 251
Bence de Bitcoin en azından bir on bin dolara selam çakıp geri dönecektir diye düşünüyorum, 1700'li fiyatlardan itibaren çok güzel bir ivme yakaladı maalesef bu ivmeleyenmeyi biz kaçırmış durumdayız.
member
Activity: 322
Merit: 16
9400ü gördü sonra geri geldi bakalım aralık sonuna kadar 10k yı çoktan görecek gibi
sr. member
Activity: 588
Merit: 251
Bitcoin fiyatında yaşanan dalgalanmalar Bitcoinini yatırımcılar acısından cazip kılıyor ve yasal zemini olmamasına rağmen çığ gibi büyüyor tabi bu durum diğer borsalar için korkutucu oluyor bu da doğal. Bitcoin diğer yatırım ağaçlarından daha iyi kazandırıyor ve kazandırmaya devam edecektir.
member
Activity: 135
bu gidişle bu gece 10k olacak heralde. deli gibi artıyor.
member
Activity: 98
"Akche, Türkiye'nin Dijital Parası"
2108 yılına girmeden şu iki hafta içerisinde 10000 dolar bandını görebiliriz diye tahmin ediyorum olurda görmezse de görür se de yine aynı süre zarfında sert bir düzeltme yaparak 7000 dolar bandına gerileyebileceğini tahmin ediyorum, son yılların grafiksel istatistiklerine baktığımızda yılın zirve noktasından yüzde 30 sert düşüşler yaptığı görülüyor.
hero member
Activity: 896
Merit: 630
yeni yila girmeden once 10.000 dolari gorecegiz gibi boyle devam ederse. sunun surasinda sadece %10 luk bir artis kaldi 10 bini gormesi icin.
sr. member
Activity: 420
Merit: 260
Ben 10 bin doları geçeceğini düşünmüyorum. Hatta bence 10 bin doları gördüğü an sert bir düşüş başlayacak. Çünkü 10K herkesin psikolojik direci durumunda. Herkes 10K'yı bekliyor. 10K'yı gördüğü an satış silsilesi başlar diye tahmin ediyorum.
sr. member
Activity: 1778
Merit: 294
Bitcoinin 10000 dolar olması çok çok yakın artık. 9 bin dolar oldu sayılır şuan zaten. bir hafta sonra falan 10 bin doları bulacaktır bence bu hızla artmaya devam ederse. Bakalım düşüş ne zaman başlayacak onu daha çok merak ediyorum.
full member
Activity: 938
Merit: 115
Bence bu gidişle 10000 geçmesi yılbaşını bile bulmayabilir. Yani 10000 i görünceye kadar altlara rahat yok.
Asıl soru 10000 den sonra ne olacak işte o bir muamma. Bence iyi bir düşüş görebiliriz.

member
Activity: 182
kim ne derse desin bitcoinin 10bini geçeceği ortada artık ne zaman geçer ve geçtikten sonra yükselmeye devam edermi bunları konuşmak lazım
bence geçmesi 2018 martını filan bulur ve yükselişi 15binler civarına doğru devam eder diye düşünüyorum.
sr. member
Activity: 714
Merit: 316
The Experience Layer of the Decentralized Internet
Ben her düzeltme yapacak dediğimde fiyat daha da artti artik sonu ne olur bilmiyorum umarim balon değildir.

5500 $bandına gerilediğinde ben fiyatın biraz daha düşüp ordan 7k$-8k$ bandında dengeleneceğini düşünüyordum ama işin doğrusu BTC her zaman yaptığını yaptı ve ters köşe bıraktı bizi. ben hala inatla bir yerden sonra durulacak diyorum. geçen sene bu vakitlerde yükselişe geçmiş ve ani bir düşüş ile 900$ civarına inmişti. sonra birden 3k$ seviyelerinde koştu. bu sende yıl başına yakın düşüş bekliyorum açıkçası.
full member
Activity: 742
Merit: 112
bitcoin de halen boğa piyasası devam ediyor.
düzeltmenin devamında yatay bir band içerisinde çok miktarda btc toplayabilirlerdi.
bunu pek yapmıyorlar. Ellerinde satılmamış çok sayıda btc olabilir.
her coin bir değil. litecoin e bakıyorsun kaç ay geçiriyor, yatay bandda sonra yükseliyor.
Halen bitcoini silkeliyorlar.
sr. member
Activity: 454
Merit: 300
Herkes düzeltme beklerken Bitcoin'in gün geçtikçe fiyatının yükselmesi çok garip değil mi? Herkes düzeltme bekliyor ama Bitcoin her gün daha fazla yükseliyor, sanırım 20 bin dolara kadar durulmayacak bu meret.
member
Activity: 182
Bizler bitcoinin düzeltme yapmasını bekleyene kadar bitcoin 8800 doları buldu. Artık eskisi gibi işlemiyor olay. Yeni yatırımcılar çığ gibi büyüyor ve bitcoin fiyatı pumplanıyor. Keşke güzel bir düzeltme yapsa da alım fırsatı verse.
full member
Activity: 252
Merit: 105
10.000 dolara sadece 1.200 dolar kaldı, ki bu bitcoin için bir lokmalık bir değer, vay arkadaş bileydim baştan trade le kendimi hiç yormaz, 10 bitcoin alır etrafı seyre dalardım.
Pages:
Jump to: