Pages:
Author

Topic: Bitcoin Kullanıcıları için Akıllı Telefon - page 2. (Read 289 times)

sr. member
Activity: 746
Merit: 251
Bu da bir çeşit pazarlama taktiği sanırım ayrıca hacklenemeyen telefon olacağını zannetmiyorum.. Direkt olarak bu telefonu kullanan kişiler bitcoin ile ilgili olacağı için bütün hackerler bu telefonunun açığını arayacak ve telefon kullanıcıları daha kolay hedef haline gelecektir.
member
Activity: 238
Merit: 10
ben bu hacklemek için şunlarla anlaştık 2 ay boyunca bütün testlerden geçti lafına inanmıyorum.
beta telefon dağıtırsın. daha sonrada yarışma düzenlersin o kadar güvenilirse. hackleyene 100bin dolar veya 10 btc vereceğim gibi de bir ödül koyarsın.
1 ay da süre tanırsın. süre ve ödül düzenlenir değiştirilir.

işte ozaman gerçekten güvenilir olur.
member
Activity: 308
Üretici firma bence uyanıklılık yapmış bitcoin üzerinden farkın dalık oluşturmuş, mevcutta en güvenli telefon Apple. Ondan daha güvenli bir telefon olacağını sanmıyorum.
member
Activity: 490
Merit: 13
BIB Exchange
Bu konuda bu şekilde garanti vermeleri hiç olası gelmiyor bana. Hiçbir teknolojinin şu an hack sorunlarının önüne geçebileceğini zannetmiyorum.
hero member
Activity: 756
Merit: 505
paradan başka kaybedecek bir şeyi olmayan firmaların yaptığı bu tarz yenilikler benim hiç ilgimi çekmiyor. başarısız olur ya da tam tersine bilgi sızdırmak maksatlıdır demiyorum ama bana nedense güven vermiyor.
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
Tamamen hacklenemez diye bir genelleme yapamayız böyle bir şey mantık açısından yanlış olur ama çok walletlarda çok para tutanlar için güzel olabilir.
jr. member
Activity: 46
hack konusunda kimseye güvenim kalmadı vallahi kusura bakmasınlar her şeyimiz tehlikede
newbie
Activity: 182
Merit: 0
Telefonların güvenliği bilgisayarlara göre çok daha az, telefonlarda ki güvenliği arttırmanın şuan için çok zor olduğunu düşünüyorum. Sikur firması bence adını duyurmak için kripto paralar üstünden dikkat çekmeye çalışmış.
member
Activity: 462
Bana hiç güvenilir bir kuruluş gibi gelmedi. Bu tip projelerle daha bilindik firmalar ilgilenecektir. Fazla acele etmemek gerektiğini düşünüyorum.
sr. member
Activity: 546
Merit: 251
Adamalar sirin lab dan çok daha hızlı davranmışlar piyasayı ele geçirmek için . Güvenli olmayabilir hatta verilerini çalmak için bile çıkarılmış olabilir bu telefon .
full member
Activity: 742
Merit: 112
telefonun hacklenemeyeceğini iddia ediyor madem yarışma düzenlesin ve hackler açıkları bulup, hacklemeye çalışsınlar. ne kadar doğru görelim. telefon muhabbeti ile coin işlemleri kesinlikle güven vermiyor bana. virüse dirençli işletim sistemi, güvenlik yazılımları, oturum açma ekranında uzun güçlü bir şifre daha güvenilir.
full member
Activity: 280
Merit: 103
Mobile World Congress 2018 'de Sikur tarafından çıkarılan ve kripto paralar için ileri düzey koruma sağladığı iddaa edilen SikurPhone isimli telefonu tanıttı.Aşılamaz güvenlik sloganıyla tanıtılan cihaz için, bitcoin işlemlerinde üst düzey güvenlik sağlayacağı iddaasında bulunuyor.Sikur yetkilileri telefonun hack'lenemeyeceğini iddia ediyor. Bu iddiayı kanıtlamak için HackerOne ile iş birliği yapan şirket telefonun 2 ay boyunca her türlü testten geçtiğini belirtiyor.

5.5-inç tam yüksek tanımlı ekran , 13 megapiksel arka kamera özellikleri bulunuyor.Ancak cihazın en önemli özelliği "Dahili kripto cüzdan" barındırıyor olması,SikurPhone 27 Şubat tarihinde 799 $ fiyatla satışa sunulması ve ilk siparişlerin Ağustos 2018'de teslim edilmesi planlanıyor. Sadece bu fiyata yalnızca 20.000 adet satışa sunulacak.

Kaynak:https://www.cnbc.com/2018/02/27/sikur-cryptocurrency-wallet-smartphone.html
Pages:
Jump to: