Pages:
Author

Topic: Bitcoin lotto gelir dağıtım konusu - page 2. (Read 2004 times)

legendary
Activity: 1121
Merit: 1019
Bitcoin Trader
February 06, 2016, 07:41:33 AM
hayırlı olsun kardeşim sevindim adınıza

ben belki bir sonraki runa katılabilirim.
legendary
Activity: 952
Merit: 1006
February 06, 2016, 07:31:55 AM
Kişiler:                   hisse sayısı:
 mhanbostanci.      1 rune eklendi gerisini bağışladı.
 goraset.                  2 rune katıldı geri kalanı bağışlandı
 Berk90.                   2 haber bekleniyor. Haber geldi. Yeni rune dahil oldu üzeri de istenen adrese gönderildi.
 Beraturker.             2 rune eklendi. 10 mbtc istenen adrese gönderildi geri bağışlandı.
  needmoney.          1rune katıldı. Geri kalan istediği verdiği adrese bağışlandı
 Servet.                     2 adres vermesi bekleniyor. İstendiği şekilde verilen adrese gönderildi.
 Batuhan (ben ) 😃 2 söz verdiğim miktarı bağışladım.
Toplam hisse 12
Hisse bedeli toplam bana gelen/12 - 0.0001 işlem ücreti. 😃
Şeklinde hesaplanacak willi online olup btc yi göndermedi daha willi gonderir göndermez bu konuda belirttiğiniz şekilde size payınıza düşen miktarı göndereceğim.
Önemli uyarı : Eğer 1 ay içerisinde bu konuya yazıp ödeme talep etmezseniz bende kalan btc bağış sayılacaktır. Işte tam da bu yüzden yazın ne yapacağımı. 😃

Arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim ben şimdi williye adresi yolladım parayı yollamasını bekliyorum.
Hesaplamayı nasıl yapacağıma gelirsek eğer 50 mbtc 1 hisse olacak. Toplam hisse sayısına bölünecek gelen miktar. Sonra hisse payınıza göre yollanacak. Şimdi dolmuşta olduğun için uzun uzun anlatamıyorum.
Talep ettiğim adres:14pjfKkBdSr9QPzLQYp7LBP9K3yP2K6J7X
Kontrol edebilirsiniz.
HERKESDEN RİCAM BİR SONRAKİ RUN İÇİN katılmak istiyor musunuz onu belirtin. (Yalnız bu rune katılanlar buraya yazsın. Diğerleri lütfen diğer konuya yazsın. ) Sonra geri kalan miktar ile ne yapmak istediğinizi belirtin lütfen. Örnek vermek gerekirse ben geriye kalan miktarı çakırın oluşturduğu bitcoin avı oyununa bağışlayacağım.
Hesaplama yapıldıktan sonra paylasacağım kime ne kaşar düştüğünü hesaplama 1 saate yapılır büyük ihtimalle ama adam şimdi online değil. Btc gönderdiği zaman bende göndereceğim.
Bir hisse :
56.6 mbtc düşüyor. Hisselere göre şimdi gönderiyorum.
Pages:
Jump to: