Pages:
Author

Topic: bitcoin mu litecoin mu eth mi tavsiye ediyorsunuz? - page 2. (Read 1758 times)

full member
Activity: 168
Merit: 100
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
Ethereum almanı tavsiye ederim. BTC'nin fiyatı yüksek zaten fazla düşüş olmaz gibime geliyor. ETH'de yavaş yavaş yükselişe başladı. Daha Fazla yükselmeden alım yapıp beklemeni öneririm. Eğer yapabılıyorsan kendine eth btc ve altcoinlerden oluşan bi sepet yap. YTD
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
BTC bu yıl artışını tamamladı gibi gözüküyor.ETH her an patlama yapabilir.Şu andaki fiyatı gerçekten düşük bir fiyat.BCC bile almış başını gitmiş iken ETH'nin buralarda duracağını varsaymak biraz hayal olur.ETH geliyor sağlam adımlarla...
member
Activity: 60
Merit: 10
İnsanoğlu bir karar vereceği zaman hep dışardan bir motivasyon arıyor ve bu motivasyon çoğumuz için "başka birinin söylemesi" şeklinde oluyor. Kendin araştır diyen arkadaşlar çok haklılar aslında ama bu çok zor bir iş ve her araştıran doğru sonuca varacak diye bir şey de yok. Bu nedenle bu gibi soruları kıymetli görüyorum, genel kanıyı gösteriyor. "Değerlenme" dediğimiz şey de bu genel kanının yansıması oluyor çoğu zaman. Umarım dünyanın geri kalanında da genel kanı bu şekildedir Smiley

Benim derim ki ETH ve BTC arasında eşit böl yatırımını ve arkana yaslan.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
Piyasaya para girişi oldugu sürece bütün sağlam coinler kazandırcak gibi.Ama en garantisi dersen btc almak daha mantıklı.Düzeltmeleride yakalarsan elindeki btc miktarını arttırırsın.Bölünmelerden gelen coinlerde bonus olur.
member
Activity: 224
Merit: 10
eth ve bitcoin diyorum ben. ikisi de yükselen ve yükselecek değerler ancak tek birine yatırım yapmaktansa paylaştırmanı öneririm.
hero member
Activity: 784
Merit: 502
Eth ve bnt tavsiye ediyorum. Eth arttıkça bnt artıyor ikisindende kazanabilirsiniz anlık olarak
full member
Activity: 210
ETH ve LTC. Öncelik ETH olabilir. Yakın zamanda x2 yapacağını düşünüyorum.
sr. member
Activity: 616
Merit: 259
Matematik ve istatistik kullanarak bakarsak 95M adet olan,kazılan ve 470$ olan coin,yerine 84M max adeti olan,şu anda 54M adet olan ve fiyatı 90$ olan bir coinin daha çok kazandırması kuvvetli bir ihtimal. Tabiki ekip,proje,icraatler vs de önemli ama ethereum atıyorum 1.000$ olana kadar ltc nin 400$ olması daha güçlü bir ihtimal gibi geliyor bana.
full member
Activity: 420
Merit: 105
Hepsine yatırım yapılabilir hepsi çok iyi ama Eth varken diğerlerine gerek bile yok.
full member
Activity: 490
Ben hepsini tavsiye ediyorum zaten de örüldüğü gibi hepside baya bir artış gösterdi tabiki üstteki coinler bunlar eth bitcoin ltc. Bitcoini saymıyorum bitcoin olması yeter. Ltc ve eth bir yerden bir yere para aktarma da daha iyiler daha hızlılar daha az ücret ile yapıyorlar.
sr. member
Activity: 1890
Merit: 333
Uzun vadede bitcoin ve ethereuma çok güveniyorum ben. Zarar ettirmeyeceğini düşünüyorum. Yatırımlarm da bu ikisinde mevcut zaten. Litecoin kısa vadede al sat için daha mantıklı bana göre. Gelecek için bir beklentim yok pek fazla.
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
Gelecekte 1 numaranın kesinlikle ethereum'da olacağını düşünüyorum .

Yada bitcoin böyle salak salak forklar yerine gerçekten güzel bir fork yapar . Bütün problemleri çözer . Belki o zaman o olur . Ama bu bitcoin değil .
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
Bence de sepet yapmalısın. %30 Bitcoin, %30 Litecoin, 40 Etherium gerçekten temiz kar bırakır ama sabırlı olmak gerekiyor.

Bitcoinin olma nedeni, nereye kadar gideceği belli değil ve insanlar futursuzca almaya devam ediyor.

Litecoin zaten bitcoinin hızlı ve efektif çalışan hali diyebiliriz, her ne kadar Charlie Lee'ye uyuz olduğum için pek elimde tutmasam da önü açık bir coin.

Etherium zaten bu piyasanın geleceği gibi bir şey eğer Waves ve Strat başarılı olamazlarsa Etherium'un açık ara fark atmasını bekliyorum. Bu da kısa vadede bile 1000 $ seviyelerine gelmesi demek, belki çok daha fazla da gidebilir.
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
Çok değil bundan 5-6 ay kadar önce elimizde ki bitcoin adetlerini yükseltmek için nispeten daha az hareketli bitcoin yerine altları al/sat yapmaya alışmıştık. Şimdi bitcoin o kadar hızlı artıyor ki çoğu koin onu yakalayamıyor hareketlenin ise hareket kısa sürüp eski yerlerine veya daha düşük seviylere geri geliyor. Zararımın büyük kısmı bahsettiğim dönemde ki alışkanlıklarım. Ama hala vazgeçebilmiş değilim Smiley. Ne olursa olsun bakiyenin %50 si btc de dursun.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
bitcoin al kardeşim nasıl olsa her ay 1 fork ile fıyatı yukarı çekiyorlar hem elınde çataldan gelen coinde oluyor oh her yerden kazanıyorsun
full member
Activity: 463
Merit: 107
ether ether ether Smiley
legendary
Activity: 2814
Merit: 1576
Ben ether diyorum. Bu fiyatlardan bitcoin almak çok riskli, litecoin yapacağı yükselişi zaten yaptı.
Sıra etherde
full member
Activity: 840
Merit: 103
Birde buyuk seyler beklerken 2018de tum paramizi kaybedermisiz Cheesy bence litecoin ethereumdan daha stabil ama 2 sindende alabilirsin cok farketmez.
full member
Activity: 210
aslında hepsinden bir miktar elde tutulabilir ama bitcoin bir düşüş daha yaşarmı bilemiyorum,eğer yaşayacak olursa ozamanı beklemek
daha karlı olacaktır ama ether için düşüşü beklemenin manası yok bence şuan yükselişte neresinden yakalarsak kar.
member
Activity: 742
Merit: 19
Şu an bitcoinden sonra sıra eth'de gözüküyor.BCC bile bu kadar artmışken eth'nin artmaması için bir sebep yok.Tahminim daha doğrusu hislerim eth'nin artacağı yönünde.Bakalım hayırlısı.Bol kazançlar herkese  Smiley
Pages:
Jump to: