Pages:
Author

Topic: Bitcoin Neye Göre Yükseliyor - page 3. (Read 6809 times)

hero member
Activity: 2156
Merit: 685
March 05, 2017, 08:33:08 PM
Elinde fazla Bitcoin bulunduran spekülatörler fiyatın yükselmesini istediği için yükseliyor. Fiyatın düşmesini istedikleri zaman düşürecekler. Çok basit bir mantıkla elinde çoğunluğu bulunduran piyasaya hakim olur.
sr. member
Activity: 532
Merit: 251
March 05, 2017, 03:02:29 PM
Şuan Microsoft, Steam gibi büyük ve bilindik şirketler btc ile ödemeyi kabul ediyorsa bu değeri hak ettiğini gösterir.

Microsoft ve Steam offical bir şekilde bitcoin ödemesi mi kabul ediyor ki hocam?  Huh

evet. steam bakiye aktarmaya girince görebilirsin.

Gerçekten bilmiyordum bunu peki BTC fiyatını kendileri sabit bir şey olarak mı alıyorlar Steam'de?

Bir de Microsoft'ta nasıl bir şekli var BTC ile ödemenin acaba bildiğiniz?

steam bitpay sitesine yönlendiriyor. oranın kuru üzerinden hesaplanıyor.

microsoft ta kabul ediyor ama detayını bilmiyorum
sr. member
Activity: 644
Merit: 271
March 05, 2017, 02:20:24 PM
Şuan Microsoft, Steam gibi büyük ve bilindik şirketler btc ile ödemeyi kabul ediyorsa bu değeri hak ettiğini gösterir.

Microsoft ve Steam offical bir şekilde bitcoin ödemesi mi kabul ediyor ki hocam?  Huh

Gerçekten bilmiyordum bunu peki BTC fiyatını kendileri sabit bir şey olarak mı alıyorlar Steam'de?

Bir de Microsoft'ta nasıl bir şekli var BTC ile ödemenin acaba bildiğiniz?
sr. member
Activity: 532
Merit: 251
March 05, 2017, 11:11:22 AM

sr. member
Activity: 644
Merit: 271
March 05, 2017, 09:08:57 AM

member
Activity: 70
Merit: 10
Bitcoin Ticaretcisi - Bitcoin Madenciliği
March 05, 2017, 07:59:30 AM
Evet Arkadaşlar bitcoin neden bu kadar değerli sizce şuan 1BTC=1250DOLAR sizce bu neye bakılarak yükseliyor ve neden daha küçük meblağları daha fazla para ediyor
Şu taribinizi anlamamakla beraber. Bitcoini basite indirgersek bir para birimidir ve maden sistemine dayandırabiliriz. Peki bir madeni değerli kılan nedir ? Altından örnek verirsek, madenin çıkarma maliyeti ve kullanım alanının yaygınlığı ile doğru orantılı olarak değeri yükselir. 1 Btc yi madenden çıkarma maliyeti ve kullanım alanının genişlemesi değerini arttırabilir. Para birimi olarak kullanması durumuda her para birimi gibi spekülasyonlardan etkilenmesine sebebiyet verir. Merkezi olmadığından herhangi bir ülkenin batması veya uzaya çıkılması dahi bitcoinin değerini etkileyecek faktörlerdir.

Bana göre bitcoinin artık iyice yayılmış olması, 11 mart olayı ve çin borsalarının kapalı olması piyasanın yükselmesine sebebiyet niteliğinde. Şuan Microsoft, Steam gibi büyük ve bilindik şirketler btc ile ödemeyi kabul ediyorsa bu değeri hak ettiğini gösterir.

Not: Çok kabaca herkesin aklına gelen şekilde anlattım. Umarım yararlı olur.

Anladım Hocam Güzel Anlatmışsınız Teşekkür ediyorum
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
CHIEF GROWTH OFFICER OF GLOBAL ENTERPRENEUR
March 05, 2017, 04:46:17 AM
Dünyadaki herşey gibi talebe göre değeri artıyor. Çok daha fazla talep olursa 2500 daha da fazla talep olursa bir bakmıssın 5000 dolar .
legendary
Activity: 980
Merit: 1011
March 05, 2017, 03:35:10 AM
Evet Arkadaşlar bitcoin neden bu kadar değerli sizce şuan 1BTC=1250DOLAR sizce bu neye bakılarak yükseliyor ve neden daha küçük meblağları daha fazla para ediyor
Şu taribinizi anlamamakla beraber. Bitcoini basite indirgersek bir para birimidir ve maden sistemine dayandırabiliriz. Peki bir madeni değerli kılan nedir ? Altından örnek verirsek, madenin çıkarma maliyeti ve kullanım alanının yaygınlığı ile doğru orantılı olarak değeri yükselir. 1 Btc yi madenden çıkarma maliyeti ve kullanım alanının genişlemesi değerini arttırabilir. Para birimi olarak kullanması durumuda her para birimi gibi spekülasyonlardan etkilenmesine sebebiyet verir. Merkezi olmadığından herhangi bir ülkenin batması veya uzaya çıkılması dahi bitcoinin değerini etkileyecek faktörlerdir.

Bana göre bitcoinin artık iyice yayılmış olması, 11 mart olayı ve çin borsalarının kapalı olması piyasanın yükselmesine sebebiyet niteliğinde. Şuan Microsoft, Steam gibi büyük ve bilindik şirketler btc ile ödemeyi kabul ediyorsa bu değeri hak ettiğini gösterir.

Not: Çok kabaca herkesin aklına gelen şekilde anlattım. Umarım yararlı olur.
member
Activity: 70
Merit: 10
Bitcoin Ticaretcisi - Bitcoin Madenciliği
March 05, 2017, 12:23:21 AM
Pages:
Jump to: