Pages:
Author

Topic: bitcoin olarak ödeme olsa piyasanın tepkisi nasıl olur - page 2. (Read 342 times)

sr. member
Activity: 546
Merit: 252
Ödemeye niyeti olan çıkıpta BTC ile ödeyeceğim demez. Çiftlikbank olayının kripto paralarla uzaktan yakından alakası yok. Daha evvel minin cihazı fotoğrafı koyup kaldırdılar sitelerine. Hala kendilerine inanıp yatırım yapanlarla kafa buluyorlar bence. Konuyu kripto paralarla ilişkilendirimenin, yatırımcıları beklentiye sokmaktan başka amaçları yok. Herkes hakkını hukuki yollardan bir an evvel arasın diycem de ortada hukuken bağlayıcı bir evrak var mı,o da şüpheli.
member
Activity: 560
Merit: 12
Hala teselli peşinde misiniz? Para yatiranlara zerre acımıyorum. İki kelimeyi bir araya getiremeyen böyle adamlara para kaptırıyorsunuz
member
Activity: 336
Merit: 10
diyelim ki böyle bir sey oldu btc ler hesaplardan çekilecek yani satılacak hali ile btc düşecek hemde ciddi bir düşüş yaşanacak millette alttan btc alma fırsatı doğacak diye düşünüyorum.
member
Activity: 406
Merit: 12
2. soru için
Keriz demeyelim de uyanık geçinen insanlar diyelim ödeme yaparlarsa alanlar zararın neresinden dönersek kar diyerek büyük kısmı satar.
jr. member
Activity: 154
Merit: 1
Çiftlik Bank olayı çok büyük bir infial ülke için insanlarımız için dalga geçerek süreci sulandırmak hoş değil. 25 yaşındaki dombiş bir figür senaristler çok üst düzey şahıslar. Yakında umuyorum ki tüm detaylarıyla açıklığa kavuşur

Niye dalga geçmeyelim 26 yasındaki adam gelcek sen bana 10bin tl ver tavuk yumurtası satacam sana yılda 40bin verecem dicek. Buna 500 bin tane sap evet dicek :DDD hahaha
sr. member
Activity: 266
Merit: 279
Çiftlik Bank olayı çok büyük bir infial ülke için insanlarımız için dalga geçerek süreci sulandırmak hoş değil. 25 yaşındaki dombiş bir figür senaristler çok üst düzey şahıslar. Yakında umuyorum ki tüm detaylarıyla açıklığa kavuşur
full member
Activity: 476
Merit: 102
CAT.EX Exchange
Öncelikle bu adamlar ödemelere devam etmek istediler fakat devlet tarafından banka hesapları donduruldu diye hatırlıyorum.
Adamlar saf değil topladıkları paraları çar çur ettiklerini sanmıyorum.
Çindekilere benzer bir bitcoin çiftliği vardı, 6000 dolar üzerinde madencilik hala karlı bir iş.

Ödeme yapmak tamamen insaflarına kalmış.
sr. member
Activity: 434
Merit: 255
Presale starts on 28th of April!
Konu dışına açılması gereken bir konu . Birde yalan doğru bilmiyorum çiftlik bankan dolayı 3 intihar vakası olmuş . Biraz daha insaflı olmamız lazım .
full member
Activity: 686
Merit: 111
ahahaha çocuğun tipine baktıkça gülesim geliyor Smiley))) arkadaşlar elbetteki ödemeyecek.

Miner cihazları var bi dünya ordan kazdığı ile gönderir mi sizce ? Cem yılmazı bile geçti bu adam güldürmek konusunda
jr. member
Activity: 154
Merit: 1
arkadaşlar selam

çiftlik bank denen yeni nesil keriz yolma oluşumu vardı biliyorsunuz...

tombalağın, kalan 100 trilyonu (eski para ile) BTC olarak ödeyeceğine dair söylentiler dolaşıyor nette Grin Grin

1-tombalak latin karıları ile paraları eziyorken sizce ödeme yapar mı ? insanlar buna neden inanır hala  Smiley
2-bu kerizler btc olarak ödeme alırsa sizce ben uzun vadeciyim mi der yoksa panik satıcı mı olur ?  Grin ve piyasanın buna tepkisi ne olur ?  Grin

Paralarınızı yiyorum arkadaşlar. Şerefinize. #ciftlikbank

Şimdi bu kadar üye nasıl parasını kaptırdı anladınızmı arkadaşlar Bakınız konu sahibi arkadaş misal bir elma şekeri ile kandırabilirsiniz bu arkadaşı.
member
Activity: 630
Merit: 37
100 milyon lira yaklaşık güncel kur ile birlikte 25.7 milyon dolar ediyor 25 milyon dolar gibi bir paranın piyasaya bir etkisinin olacağını pek zannetmem
full member
Activity: 728
Merit: 151
full member
Activity: 672
Merit: 110
nerde yazmıs kı bunu ? butun sosyal medya hesapları kapalı.zaten odeme yapmaz o baska mesele de yapsalar bıle alan satar.cunku uyelerının % 90 nı bıtcoın nedır bılmez kı :d
member
Activity: 252
Merit: 13
ödemeyeceği için bunun için kafa yormaya gerek yok bence Smiley atı alan üsküdarı geçti bile millet boşuna umut beklemesin hala. Baskın yaptıklarıyla kalacaklar
full member
Activity: 728
Merit: 151
arkadaşlar selam

çiftlik bank denen yeni nesil keriz yolma oluşumu vardı biliyorsunuz...

tombalağın, kalan 100 trilyonu (eski para ile) BTC olarak ödeyeceğine dair söylentiler dolaşıyor nette Grin Grin

1-tombalak latin karıları ile paraları eziyorken sizce ödeme yapar mı ? insanlar buna neden inanır hala  Smiley
2-bu kerizler btc olarak ödeme alırsa sizce ben uzun vadeciyim mi der yoksa panik satıcı mı olur ?  Grin ve piyasanın buna tepkisi ne olur ?  Grin

Pages:
Jump to: