Pages:
Author

Topic: Bitcoin Private - page 2. (Read 293 times)

member
Activity: 1106
Merit: 25
March 01, 2018, 07:52:12 AM
hocam zcl madenciliğini nasıl yapıyorsunuz anlatma imaknınız var mı? ayrıca eskisi gibi fork olayları artık çok fazla etkili olmuyor. btch etkili oldu belli yerlere geldi sonra gold oldu o da az biraz ama ondan sonra galiba bir kaç tane daha oldu diamond olmuştu galiba eski etkisi pek yok gibi. ben en çok zcl madenciliğini nasıl yaptığınızı merakettim. elektrik tüketimi nasıl. hangi ekipmanı kullanıyorsunuz. teşekkürler...
member
Activity: 115
Merit: 10
March 01, 2018, 06:18:13 AM
Beklenen fork dün akşam saat 8 ' de gerçekleşti arkadaşlar bildiğiniz gibi .Zcl ve Btc tutanlara aynı oranda btcp verilecek.

Benim gibi zcl madenciliği yapanlar yada satın alanlar varsa zcl de yaşanan düşüşün muhtemelen farkındadır.Tabi fork sebebiyle bu kadar yükselmişti düşmesi de normal .

Btcp için forumda konu göremedim bende açayım dedim. Çıkacak coin için görüşleriniz fiyat beklentileriniz nelerdir.Proje olarak daha önceki forklara göre iyi bir ekibe sahip olduğu söyleniyor okuduğum kadarıyla işin bu kısmından açıkçası pek anlamıyorum daha iyi bilenler vardır aramızda.

Madenciliğini geçtiğimiz aylarda yapmış olanlar için en azından 150-200 dolarlık bir fiyat bandına gelmesi zararsız çıkmamıza olanak sağlayacaktır.

Forumda ki tecrübeli hocalarımızdan yorum bekliyorum özellikle fiyat öngörüsü konusunda.Hayırlısı diyerek beklemeye geçiyorum Smiley
Pages:
Jump to: