Pages:
Author

Topic: Bitcoin sayesinde kazanılan para kara para mı ? - page 2. (Read 9208 times)

legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
kara mı bilmemde iyi aklanır orası kesin Cheesy
sr. member
Activity: 642
Merit: 259
http://tr.wikipedia.org/wiki/Para_aklama    en guzel işe yarıyacak sekli budur ama illegal warmi kimsede ? Cheesy W.W
member
Activity: 99
Merit: 10
Cevap verenlere teşekkürler . Önceki yorumum da silinmiş nedense ? Millet 3-5 lira için saçmasapan yorumlar atarsa böyle olur .
legendary
Activity: 1848
Merit: 1023
I am a good bro
Olur öyle çok şeeyapmamak lazım
legendary
Activity: 1020
Merit: 1027
Neden kara para olsun. Kendimden örnek vericek olursam bütün ay çalışıyorum ve maaşımı bitcoin ile alıyorum, emek vererek, çalışarak bitcoin kazanıyorum.
newbie
Activity: 30
Merit: 0
Reis onun farkı senden benden daha zeki olması. Fazla zekalı olduğundan zaten sokak jargonundan gidiyor. O kadar akıllı ki espri ile dalga geçmeyi birbirinden ayırt edemeyip ona gülebilecek kadar bilgili olması. Umarım dediklerimi de anlar da buna da güler. Neyse son yorumum olsun da bu mevzu dallanıp budaklanmasın.
legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
Dünyada kabul görmesi derken resmi bir para birimi değil anlamında dedim . Yaş olarak benden büyüksündür belki ama zeka olarak geri olduğun ve asosyalin teki olduğun kesin .

O zaman neden asosyal gerizekalilarla konusup onlarla bir oluyorsun ? Farkin nerde ?
member
Dünyada kabul görmesi derken resmi bir para birimi değil anlamında dedim . Yaş olarak benden büyüksündür belki ama zeka olarak geri olduğun ve asosyalin teki olduğun kesin .
legendary
Gençler o kadar komiksiniz ki altıma sıçtım çok üst düzey espriler bunlar

Birader sen hangi dunyada yasiyorsun? Dunyada kabul gormuyor demissinde, o yuzden merak ettim hangi dunyada yasadigini.

Bu arada yazma jargonundan zaten seviyen belli, o yuzden daha da alcalma olur mu ?
member
Gençler o kadar komiksiniz ki altıma sıçtım çok üst düzey espriler bunlar
hero member
Activity: 625
Merit: 500
Altın da eskiden sadece bi elementti ve hiçbir değeri yoktu. Ama 1800 lü yıllarda herkes altına hücum edince değeri arttı. Bitcoini de bunun gibi düşünebilirsin. Bir nevi dijital altındır bitcoin.
newbie
Activity: 30
Merit: 0
Geçen gün aklıma takıldı sonuçta dünyada kabul gören bir para birimi değil . Acaba kara para mı oluyor bitcoinden gelen para ?

Hayir bu sari para oluyor.

Reis yanlış yönlendirme rica ediyorum. Sarı değil yeşil para olmuyor mu : )
legendary
Geçen gün aklıma takıldı sonuçta dünyada kabul gören bir para birimi değil . Acaba kara para mı oluyor bitcoinden gelen para ?

Hayir bu sari para oluyor.
member
Pages:
Jump to: