A činjenice su:
* Vedran je otišao u mjenjačnice, obavio tradeove i u članak stavio fotografije računa
* Vedran je iz tih računa izračunao naknade
* izračuni su točni
* u Bitcoin storeu ispada toliko visok fee zato jer se radi o niskom iznosu i Bitcoin store za niske iznose naprosto ima viši fee
To su činjenice. Jako me žalosti što gospodin ili gospođa Bitcoin store u diskusiji ne koristi činjenice već naprosto lupa "plaćen članak, plaćen članak", bez da iznese ikakve argumente. Recimo, možda da proba s "Vedranov izračun bi bio povoljniji za nas da je uzeo veće iznose" - to je recimo kvalitetan i istinit argument koji ide u prilog Bitcoin storea i užasno je tužno i žalosno da ga ovdje moram iznositi ja umjesto njih. Ali nije mi problem, puno mi je bitnije da pokažem da se ne bojim istine, nego da ispadnemo jeftiniji.
BTW, jel možemo vidjeti fotografije računa iz kojih su izračunati postoci u prvom postu ovog threada? Mogao bi tko reći da je ovo plaćeni post zato jer iznosite (netočne) podatke koji mi ne idu u prilog. Ili zato što se Bitcoin store spominje u naslovu threada, a ostali se ne spominju. Pa bi bilo lijepo da podatke poduprete fotografijama i izračunima kao što je to napravio Vedran. Ne toliko zbog mene (nisam curica da okolo galamim "plaćen post, plaćen post"), čisto da se tko od ostalih s liste našao uvrijeđen pa došao tu galamiti i žaliti se.
Stvarne činjenice su:
- da je vedran napisao 80% clanka za gotovinske usluge electrocoina
- da nije niti pokusao analizirati razlike
- da je netočno napravio usporedbu tečajeva jer na jednom mjestu kupuje a drugom prodaje
- da je izvodio kompleksna preracunavanja sa dolarima za jako male iznose znajuci da ce to rezultirat sa ogromnom statistickom pogreskom u postotcima
- Mogao je jednostavno na sva tri mjesta kupiti ili prodati za isti iznos i analizirat razlike
- slikati tečajeve na TV
- mogao je reći da se u Bitcoin Store može uplatit gotovina te samim tim dobiti online kupovni tečaj
- nije istina da Bitcoin Store ima veći fee za manje transakcije. Fee je uvijek isti neovisno o iznosu
Prema tome u najmanju ruku možeš reć da je članak površno napisan, a s obzirom na tvoje plakanje ovdje, nije plaćen nije plaćeno, vrlo je moguće da je bas plaćen . A ako mu nisi platio onda je vedran obavio dobar posao za svog frenda pro bono.
Bitcoin Store nije naručio ovaj thread nit osobno zna tko je dkbit98 nit pije pive sa njim, niti je dosao ovdje cmizdrit vec samo ukazat na činjenice
Inace ovo nije prvi put da Nikola siri neistine o Bitcoin Storu.
Prije par godina je tvrdio na starom hrcrypto da Bitcoin Store pere novce naveliko te da ce uskoro svi u zatvor, jer smo prvi u HR mjenjali gotovinu za kripto .
Dakle , povjest prljavih igrica postoji a žalosno je da se netko i dalje time sluzi .
Evo računa od današnjeg dana iz In Kapitala i Bitcoin Store poslovnica, pa nek ljudi usporede.
In Kapital
Bitcoin Store