Pages:
Author

Topic: Bitcoin SV Üzerindeki Soru İşaretleri Artıyor - page 2. (Read 306 times)

legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Aslında bu sadece BSV ile sınırlı değil. Geçen günkü yükselişte Bitcoin forkları topluca yükselişe geçtiler. Bitcoin Diamond da %100'ün üzerinde artış gördü mesela. BCD için de mi sahte işlem yapıldı o halde? Araştırma yapılacaksa tüm BTC forkları dahil edilmeli bence.
full member
Activity: 772
Merit: 135
BiTCOiN

BCH iki varyasyonda da aslında bu şekil dalgalanmalar çok oluyor. Benim almama bakar, alttan girdiğimde bittiği gün olur muhtemelen.

Özellikle istirham ediyorum aman kardeşim.Lütfen BCH almada ne alırsan al sen.Zaten tersteyiz 2 ay önce sepetin amk çoğunu satıp BCH aldım.Şimdi senin yorumu okuyunca tırsmadım desem yalan olur. Grin
Sen ya BCH ye hiç bulaşıp alma yada alacağın zaman 1 gün önceden bana pm geçki ben eldekileri vurduğa tuttuk satayım nasılsa sen alınca düşer diyorsun bende düz tabanlık var demeye getirmişsin. Cheesy  Cheesy
İşte sen alınca düşünce bende önceden sattığım için nasılsa otomatik düşeceği için alttan tekrar alıp  BCH sayısını artımış olurum. Cheesy Grin
 2ci seçenekde hiç alma ben boğa amaçlı aldığım için 2000 usd civarından malı yıkar çıkarım hedefim o fiyat .İşte o zamanda olmazsa düz taban sigortası olarak 0.5 BTC ateşleriz sana artık çıkmaz ayın son perşembesinde boğa geldiği gün paraları kaparsak sanada ödemeni yaparız artık ne yapalım el mahkum Tongue Cheesy

hero member
Activity: 1330
Merit: 533
Milyonlarca dolar değerindeki bitcoin fonlarının keylerini bulan kim orasını anlayamadım, satoshi geri mi döndü?
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Başında bitcoin yazıp devamında birşeyler yazıyorsa Cheesy RUN !  yok satoshi ortaya çıktı falan hikaye bunlar.Şu foruma gelip 2 mesaj atmaktan aciz bu craig.
Hiç bu coinler hakkında haberleri falan takip etmenize gerek yok.Adı üstüne kopya ve tan anlamıyla bir boka yaramadığı için bitcoin ismini koyuyorlar kenara.Bitcoin 1 tanedir.Zincirden çıkıp kendi kafanıza göre isim verince bitcoin olmuyor o.
member
Activity: 363
Merit: 17
Bitcoin SV'ye hiç güvenmiyorum. Asla da alım yapmadım ama 50-60 dolarlarda görünce almayı düşünmüştüm. Bu şekilde 1-2 kez alım fırsatı verdi ancak niyetlenmedim bile.

Gördüm ki yine hata yapmışım Grin

BCH iki varyasyonda da aslında bu şekil dalgalanmalar çok oluyor. Benim almama bakar, alttan girdiğimde bittiği gün olur muhtemelen.
hero member
Activity: 1582
Merit: 670
CSW'nin elinin değdiği şey değer kazanıyor. Adamı ne kadar sevmesekte piyasa üzerinde fiyat etkisi var. Öyleki SV'de buna bağlı çıkan haberlerle yükselişe başlamıştı. Güvenilmez ve BTC için her zaman tehdit olan bir adam bu!
sr. member
Activity: 1106
Merit: 273
Kripto paralar 2020 senesine sert bir yükselişle başladı. Bitcoin SV (BSV) %140’lık değer artışı ile en iyi performansı gösterdi ve birçok yatırımcıyı şaşırttı. Fakat bazı analistler BSV’nin alış baskısının sahte işlemler ile oluşmuş olabileceğini düşünüyorlar.

Milyarlarca dolarlık Bitcoin fonunun kayıp anahtarlarının bulunmuş olduğuna dair söylentilerin ve protokolde yapılması beklenen büyük değişikliklerin etkisinde Bitcoin SV 422 dolar ile tarihinin en yüksek seviyesine ilerledi. Bu fiyat artışı ile BSV kısa süreliğine olsa da rakibi Bitcoin Cash’i (BCH) geride bıraktı.

Bitcoin SV Sahte İşlem Suçlamalarıyla Karşı Karşıya

Bazı analistler BSV fiyatlarındaki sert artışın şişirilmiş işlemler etkisinde olabileceğini düşünüyorlar. Kripto para sektörünün yakından tanınan isimlerinden biri olan Vin Armani (@vinarmani), yaptığı paylaşımda en büyük Bitcoin SV destekleyicilerinden Calvin Ayre’nin, BCH madenciliği kullanarak karmaşık bir teknik ile Bitcoin SV fiyatlarını şişirmiş olabileceğini ifade etti.

Kaynak: https://beincrypto.com.tr/bitcoin-sv-uzerindeki-soru-isaretleri-artiyor/
Pages:
Jump to: