Pages:
Author

Topic: Bitcoin, Tarihi Düşüşünün Ardından Tekrar Yükselmeye Başladı - page 2. (Read 243 times)

member
Activity: 252
Merit: 11
Bu yükselişin sonunda BTC en az 4100 seviyelerinde bir süre tutunabilirse dip artık belirlenmiş demektir. Ve artık zaman yatırım fırsatlarını değerlendirme zamanıdır. Bundan sonra piyasanın biraz daha durulması ve yatay bir seyirde ilerlemesi gerekir düşüncesindeyim. Akabinde yükseliş muhakkak adım adım gerçekleşecektir. En öldük bittik zamanlarını bir bakıma daha da yaşamadık gibi geliyor ancak BTC artık yükselişe daha sabırsız olarak tepki veriyor.
newbie
Activity: 6
Merit: 0
O kadar da çok yükselmedi ki. Buraya yazıyorum Sabri demişti diyeceksiniz. Bitcoin düşecek 500 dolar olacak. piyasadan toplayıp geri yükseltecekler.
member
Activity: 420
Merit: 11
DAO Maker
Bitcoin, dramatik bir düşüş yaşamasının ardından yeniden artışa geçti.
Geçtiğimiz günlerde Bitcoin değerlerinin yatırımcıları korkutan düşüşü, bugün itibari ile son buldu ve yalnızca bugün içerisinde 10% gibi bir artışa gerçekleşti.

Yaklaşık bir haftadır yaşanan Bitcoin değerlerindeki düşüş, yatırımcılarını korkutmuş ve kripto paralar nakite çevrilmeye başlanmıştı ki bugün itibari ile yaşanan yükseliş derin bir nefes aldırdı diyebiliriz. Gün içerisinde güzel bir artış gösteren değerler, yaz aylarından beri görülen en iyi rakamlara ulaştı.

Bu dramatik düşüşün sebebi olarak belli bazı büyük Bitcoin madenlerinin kapanması görülürken, bu konuda uzmanlaşmış kişiler madencileri başka madenlere yönlendirip tüm kripto paralarda yaşanan bu krizi biraz olsun rahatlamak için çaba gösteriyordu. Her ne kadar hal böyle olsa da net bir sebep gösterilemeyen düşüşte, neredeyse tüm kripto paralar değerlerinin üçte birine yakınını kaybetti.

Gün içerisinde en yüksek değer olarak $4.157 değerine ulaşan Bitcoin'in, bugün itibari ile tekrardan yükselişe geçtiği düşünülüyor. Ayrıca Bitcoin ile paralel olarak diğer tüm kripto paralar da yükselişte. Neler olacağını hep beraber göreceğiz.

Haber linki: https://www.webtekno.com/bitcoin-tarihi-dusunun-ardindan-tekrar-yukselmeye-basladi-h58096.html
Dere- paça ikilemi geldi aklıma:) Bir günde oluşan yükselişle dönmesini ben de çok isterim. Çok uzun yazıp bu olumlu ışığı söndürmek istemiyorum. Sadece umalım arkadaşım yazıp sizinle birlikte evrene olumlu mesaj gönderelim gitsin bakalım Smiley
jr. member
Activity: 378
Merit: 2
Bitcoin, dramatik bir düşüş yaşamasının ardından yeniden artışa geçti.
Geçtiğimiz günlerde Bitcoin değerlerinin yatırımcıları korkutan düşüşü, bugün itibari ile son buldu ve yalnızca bugün içerisinde 10% gibi bir artışa gerçekleşti.

Yaklaşık bir haftadır yaşanan Bitcoin değerlerindeki düşüş, yatırımcılarını korkutmuş ve kripto paralar nakite çevrilmeye başlanmıştı ki bugün itibari ile yaşanan yükseliş derin bir nefes aldırdı diyebiliriz. Gün içerisinde güzel bir artış gösteren değerler, yaz aylarından beri görülen en iyi rakamlara ulaştı.

Bu dramatik düşüşün sebebi olarak belli bazı büyük Bitcoin madenlerinin kapanması görülürken, bu konuda uzmanlaşmış kişiler madencileri başka madenlere yönlendirip tüm kripto paralarda yaşanan bu krizi biraz olsun rahatlamak için çaba gösteriyordu. Her ne kadar hal böyle olsa da net bir sebep gösterilemeyen düşüşte, neredeyse tüm kripto paralar değerlerinin üçte birine yakınını kaybetti.

Gün içerisinde en yüksek değer olarak $4.157 değerine ulaşan Bitcoin'in, bugün itibari ile tekrardan yükselişe geçtiği düşünülüyor. Ayrıca Bitcoin ile paralel olarak diğer tüm kripto paralar da yükselişte. Neler olacağını hep beraber göreceğiz.

Haber linki: https://www.webtekno.com/bitcoin-tarihi-dusunun-ardindan-tekrar-yukselmeye-basladi-h58096.html
Pages:
Jump to: