Pages:
Author

Topic: Bitcoin Temel ve Teknik Analizi (03.07.2018) - page 2. (Read 282 times)

full member
Activity: 490
Merit: 105
benim fikrime göre orta vadede 10 bin doları daha da artacaktır çünkü piyasa çok uzun süre uyku pozisyonundaydı kimse alım satım yapmaz hale geldi yön yukaru doğru gidecektir.
jr. member
Activity: 50
Merit: 14
NakamotoFamilyFoundation.org Web sitesi üzerinden Bitcoinin kurucusunun mesajını görüntüleyebilirsiniz
jr. member
analizlerin devamı gelir umarım.

Güncellemeye ve paylaşmaya devam edeceğim.
jr. member
Activity: 420
Merit: 1
analizlerin devamı gelir umarım.
jr. member
Ben teknikten pek anlamam ama emeğinize sağlık. Sizin teknikle ulaştığınız nokta benim piyasanın havasını koklayarak bulduğum sonuçla örtüşüyor. Tek farkla o da ben 5xxx seviyelerine dönüş olmayacağını düşünüyorum.

Genel olarak dönüş bekliyoruz Smiley
jr. member
Activity: 546
Merit: 2
Ben teknikten pek anlamam ama emeğinize sağlık. Sizin teknikle ulaştığınız nokta benim piyasanın havasını koklayarak bulduğum sonuçla örtüşüyor. Tek farkla o da ben 5xxx seviyelerine dönüş olmayacağını düşünüyorum.
jr. member
Yorum, analiz için teşekkürler bende katılıyorum.

Rica ederim  Smiley
jr. member
Activity: 154
Merit: 1
Yorum, analiz için teşekkürler bende katılıyorum.
jr. member
Arkadaşlar Selamlar,

Bitcoin için 4.000$, 3.000$ hatta 1.000$ seviyeleri bile konuşulmaya başlandı. Büyük yatırımcı gerçekten her büyük yükseliş sonrası insanları soyup soğana çevirmiş durumdalar. Ben şuandaki duruma göre 5.600$ 5.700$ seviyeleri dip olarak kabul edip buradan yukarı döneceğini düşünüyorum. Ben bu yazıyı yazarken fiyat 6.646$ seviyelerinde seyrediyor.

- Madenciler tarafından baktığımız zaman 5.800$ ila 6.000$ arası madencilerin maliyetini karşılaması ve kar elde edebilecekleri son nokta seviyeleri diyebiliriz. Fiyatın inmesini istemeyen madenci tarafı ile büyük yatırımcı karşı karşıya kalmış durumda.

- Bu hafta içerisinde başlayacak olan G20 zirvesinden dolayısı ile fiyatta bir belirsizlik mevcut. Fakat bir önceki toplantıyı hatırlarsanız olumlu haber fiyatı yaklaşık 1.000$ yukarı taşımıştı. G20 tarafında Bitcoin küresel piyasada risk teşkil etmediğinin haberini verdiler. Ondan dolayı ben bu toplantıyı olumlu olarak bakıyorum.

- Teknik tarafa bakacak olursak ; https://www.tradingview.com/x/dQwy2mH6/

Haftalık grafik üzerinden üçgen içerisinden çıktık. Bunu olumlu olarak görüyorum. MacD bize fiyatın min. orta bant seviyesine kadar yükseleceğinin işaretini veriyor. Diğer taraftan ise STOCK RSI OverSold ( Aşırı Satış ) bölgesinde duruyor. Birçok gösterge ve temel analiz yapıldığı zaman fiyatın artacağı yönünde düşünmemiz yanlış olmayacaktır.

Orta vadede fiyatın 9.200$ seviyesini tekrar test edeceğini düşünüyorum.

Bol kazançlarınız olsun..
Pages:
Jump to: