Pages:
Author

Topic: Bitcoin tırmanışa geçmek için zemin hazırlıyor! - page 2. (Read 599 times)

member
Activity: 322
Merit: 12
Artık fiyatların neye gore arttığını anlamıyorum. İyi haberler ile artar diyoruz ama ne kadar güzel haber olsa da yine aynı durum oluyor. Kötü haberler de o kadar çok kötü yönde etki etmiyor.
Asıl sorunun da zeminin hala hazirlanamamis olması.
full member
Activity: 476
Merit: 100
Yıl başından beri bitcoin tırmanacak diye bekleyip duruyoruz daha ne kadar bekleyeceğiz anlamış değilim. Bir türlü o beklenen atağın yapmadı ondan dolayı altlarda hareket edemiyor.
newbie
Activity: 168
Merit: 0
Yılın ilk çeyreğinde bitcoin taban fiyatını 6 bin dolar seviyelerinde oluşturmuştu, şimdi ikinci çeyreğin taban fiyatı 8 bin dolar oldu buradan aşağı daha fazla düşmeyeceğini gösterdi. Bakalım bu seneki tavan rakamı neresi olacak yakında göreceğiz.
full member
Activity: 462
Merit: 100
Bitcoinin yavaş yavaş artması yerini sağlamlaştırdığını gösteriyor. 2018 yılı ikinci yarısında artışa geçmesi ve yıl sonuna kadar tekrar eski seviylerini yaklaması bekleniyor
newbie
Activity: 168
bitcoin ne kadar ağır ve yavaştan alırsa sanki ona daha çok yarıyor. bunu incelediğim grafikte gördüm. bu nedenle sonraki patlama 2 sene kadar vakit alabilir. o tarihe kadar beklemek istemeyen satıp geçecek paraya doyan balina zaten sabrın fazlasına bile sahip. bekler, bekler.
member
Activity: 308
Merit: 11
Şu sıralar benim de beklentilerim arasında 10bini gececrgi yönünde bir his var. Tabi bu his fazla mantıklı bir açıklaması yok. Olmasi da pek muhtemel değil zaten.
newbie
Activity: 196
Bu hazirlanma sureci oldukca uzun gecti bence. Umarim kisa zamanda 10 bin dolarin uzerine cikar.
newbie
Activity: 112
Uzon süredir beklenen bir yükseliş var ama hala gerçekleşmedi Bu zemin bulunacak mı belli değil
sr. member
Activity: 1666
Merit: 304
kycfree
Geçen yılın sonundaki performansı ne zaman gösterecek tekrardan bunu merak ediyorum cidden ya da gerçekleşecek mi böyle bir şey o da meçhul
member
Activity: 392
Merit: 10
Artık yükseliş başlasın dayanacak Ghali kalmadı bitcoin yatırımcılarının , yaklaşık 6 ay olacak bitcoinde ki düşüş bir türlü durup yükselişe geçemiyor , piyasadaki olumlu haberler bile bitcoin fiyatına olumlu olarak yansımadı .
newbie
Activity: 140
Bu zemini ne zaman bulacak çok merak ediyorum 3 4 aydır bu zemini bulması bekleniyor
sr. member
Activity: 672
Merit: 273
-
Sonuç yine sürünüyoruz ve sürünmeyede devam edeceğiz gibide gözküyor ulan ne zaman şu pump dönemi gelecek hergün artışları göreceğiz sabırsızlıkla bekliyoruz.
member
Activity: 322
Merit: 16
Bu haberlerle kendimizi daha fazla kandirmamamiz lazım. Herkes bekliyor ama sadece bekliyor. Piyasada da gözle görülür bir hareketlilik olmadığı için fazla bir şey olmaz gibi.
newbie
Activity: 32
bunu yılın başından beri söylüyorlar, görelim bakalım ne kadar doğru çıkacak.
member
Activity: 680
Merit: 10
Bitcoinin 2018 yilin ikinci yarisinda tirmanisa gecerek yil sonunda tekrar eski seviyesi olan 20bin dolaa yuksemesini bekliyorum bu yüzden elimde ki altcoinlerin bir kismini satip bitcoinde tutmayi planliyorum..
newbie
Activity: 54
her gün herkes bitcoinin yükseleceği ile ilgili yorum yapıyor yaklaşık 5 aydır ama bitcoin bir türlü yükselmiyor..bu açıklama da boş..
copper member
Activity: 149
hadi bakalım
jr. member
Activity: 434
Merit: 1
Tırmanışa geçmek için zemin hazırlıyor bilmiyorum ama artık sabır kalmadı eldekilerin hepsini satıp bu piyasaya bir daha girmemek üzere çıkmama çok az kaldı.
sr. member
Activity: 1106
Merit: 273
Valla nereye tırmanacaksa bir an evvel tırmanışa başlasa iyi olur çünkü beklemekten hem sabır taşına döndük hem de sinir tellerimiz iyice gerildi. Güzel birkaç gelişme görmek istiyoruz haliyle.
member
Activity: 429
Merit: 11
Sene başında btc 2018de şu kadar olacak deniliyordu şimdide aynı şey. Bunu adı Umut çünkü matematik bir çok noktada işe yaramadı maalesef. Belirli direnç noktalarını test edip aşama aşama yükselir ise beklentileri karşılar gibi.
Pages:
Jump to: