Pages:
Author

Topic: Bitcoin üretebilen televizyon geliştirildi - page 2. (Read 475 times)

sr. member
Activity: 434
Merit: 250
Ne geliştireceklerini şaşırdılar ama hayırlı olsun ne diyeyim Grin Herkes çok ses çıkaracağından ve çok fazla enerji tüketeceğinden bahsetmiş. Merak ediyorum bu televizyonlardan alıp deneyen olacak mı?
sr. member
Activity: 735
Merit: 251
Çok enteresan. Herkes reklam demiş, ben de katılıyorum ama adamlar her halukarda kendi lehine bir algı yaratmış. Bunun haricinde enerji sorununa gerçekten bir çözüm gelmesi gerekiyor. Misal bu TV mevzusunda olayın astarı yüzünden pahalıya gelebilir.
newbie
Activity: 280
Merit: 0
      Bitcoin madenciliğine teşvik için güzel bir proje soğutma problemini ortadan kaldırmak kolay olmayacaktır. Ama gelişen teknoloji ile yapılamayacak bir cihaz yok.
member
Activity: 224
Merit: 10
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
Devlet kurumlarında ilanla belirlenmesi gereken bir durum bu bence. Sonuçta btc üretebilen televvizyon devletin elektriğini sömüren delikanlılara baya bir yol açacak demektir
full member
Activity: 420
Merit: 125
LIVENpay.io
Isınma enerji tüketimi internet sarfiyatı olacağından verimli olacağına ihtimal vermiyorum Bitcoin üretebilen televizyon modelinin. Belki ileride bulunacak yeni teknoloji fikirleri verimli hale getirir.
member
Activity: 294
World’s First Decentralized ICO Platform
Fikir olarak esasında gayet güzel, keyif amaçlı tv izlerken cihazın kendisinin altta madencilik yapması iyi düşünce. Ama tabi verimlilik ne düzeyde olacak onu bilmek lazım, ayrıca cihaz çalışırken çok gürültü çıkaracak mı.
member
Activity: 182
Bu teknoloji geleceğe hitap ediyor diye boşuna denilmiyor hangi teknolojik alet olursa olsun yolu mutlaka blockchainle kesişecek gibi duruyor bu da gelecek için ne kadar önemli olduğunu gösteriyor
member
Activity: 406
Merit: 12
Ev kullanıcıları için çözülmesi gereken iki büyük problem ısı ve ses. Bunları çözebilirlerse olabilir.
jr. member
Activity: 196
Merit: 1
O işin o kadar basit olacağını düşünmüyorum. Her ne kadar evde televizyonla bitcoin üretmek çok basitmiş gibi gelse de .Ayrıntılara girince bir sürü sıkıntı olacak şey bulunur.
newbie
Activity: 56
gelecekte bu tarz madencilik yapabilen cihazlar daha da artacak bana kalırsa. özellikle daha cihaz stand-by konumunda dururken madencilik yapması normal faaliyetlerini de olumsuz etkilemeyecektir.
member
bitcoin madenciliğindeki zorluğu bilmeyen ev halkını kandırmak için üretilmiş televizyon. bu televizyonu 7/24 çalıştırsan acaba para kazanabilecek misin. elektrik parasını çıkartsan yine iyi. boş iş. madencilik yapacak olan gider bunun has cihazını alır.

kesinlikle öyle hocam, bitcoin kazma işleri bu kadar da kolay işler değil...
member
Activity: 294
ben açıkçası gerekli görmüyorum böyle bir şeyi, zira çok ısı üretir diye düşünüyorum,
jr. member
Activity: 266
boş iş. apartmanın şalterini artırır bu. bir ara ekran kartlarını toplayıp evinde madencilik yapan varmış. apartmanda sık sık sigortalar atıyor, komşular rahatsız. en sonunda ofis tutup da orada işlerine devam ediyormuş. ayrıca bu televizyonun kazançlı tarafı olduğunu sanmam.
jr. member
Activity: 126
Merit: 2
farm yapma problemi ortadan kalkıyor da ses problemi ne olcak sureklı son sestemı ızlenecek televızyon acaba onu merak edıyorum cunku eger oyleyse bıraz sıkıntı cıkabılır
jr. member
Merit: 4
bana o kadar da mantıklı bir fikir gelmedi gibi hocam, nedense bana saçma geldi bu fikir
member
Activity: 210
şimdi bunlar satarsa bütün beyaz eşyaları miner cihazı gibi çalıştırmaya çalışırlar. ne kadarlık gücü var? ne kadar enerji harcıyor? asıl onları öğrenmek gerekiyor.
jr. member
Activity: 182
bitcoin madenciliğindeki zorluğu bilmeyen ev halkını kandırmak için üretilmiş televizyon. bu televizyonu 7/24 çalıştırsan acaba para kazanabilecek misin. elektrik parasını çıkartsan yine iyi. boş iş. madencilik yapacak olan gider bunun has cihazını alır.
full member
Activity: 434
Merit: 112
Madencilik yapmak isteyen neden böyle alengirli şeyleri kullanmaya çalışsın. Tamam televizyon evde devamlı açık ama yaktığı elektrik ne kadar Smiley benim ekran kartı bile yüke girdiği zaman gürültü yapıyor madencilik cihazlarını düşünemiyorum bile. O sesi kapatabilmek için televizyonu orta seste izliyorsam son sesle mi açacağım
newbie
Activity: 168
adresime en yakın teknoloji mağazasında satılacak olsa yine almam. bitcoin üreten cihazların çıkardığı gürültüler ortada. televizyon yayınlar için işlemciden kullanıyor. ayrıca madencilikten parayı vuracağız. böyle bir dünya yok. bu cihazların çok küçültülmesi, enerji tüketiminin oldukça azaltılması lazım. kişiselleştirme, ek kart takılması falan ben halen gelişmiş olduklarına inanmıyorum. ofis tutacaksın sırf bu iş için o da maliyetine yakın şu aralar.
sr. member
Activity: 272
Merit: 310
İşin olumsuz yanı hackerler bizden habersiz cihazlarımıza girip btc üretirse ne olacak?
Pages:
Jump to: