Pages:
Author

Topic: bitcoin üzerindeki mtgox kabusu sona ermiş - page 2. (Read 297 times)

sr. member
Activity: 630
Merit: 251
🤖UBEX.COM 🤖
umarım herkesin düşündüğü gibi olurda piyasa toparlanır bir nebzede olsa lakin bir süre daha böyle devam eder diye düşünüyorum düşüşlerin.
jr. member
Activity: 532
Merit: 1
Bu nasıl bir adamdır. Bunun elinde ne kadar btc var kı hep satıyor, bitmiyor ki bitmiyor. Adam tüm piyasanın içine etti. Hep btcyi dumplatiyor.
member
Activity: 462
Merit: 10
Evet bu çok güzel bir haber mantıken piyasaya olumlu etkisi olması lazım bekleyip göreceğiz..
legendary
Activity: 1540
Merit: 1016
Mt-Gox ödemeleri dolar ile yapacaktı o yüzden BTC bozduruyordu. Şimdi ödemeleri BTC ile yapmaya karar vermişler. Bu nedenle Mt-Gox kayyumu BTC bozmayacak artık. Ancak BTC ödemesi alan Mt-Gox eski kullanıcıları bozabilir.
sr. member
Activity: 602
Merit: 255
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
hala bitcoin 6000$ altında geziniyor umarım düzelmeye başlarda  cebimizi doğrulturuz zira hiç iyiye gitmiyor durum.
full member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
Şimdilik sona erdi, bildiğim kadarıyla ama satışlar tamamen birmedi diye biliyorum, piyasa için büyük sıkıntıydı, aslında bilinçli bir şekilde sona erdirilmişte olabilir, galiba artık çıkışa geçirilmek isteniyor olabilir, G20 zirvesinde olumlu haberler gelirse ve piyasaya değişik olumlu haberler salınırsa tekrar yükseliş olabilir.
member
Activity: 1106
Merit: 25
Mtgox bitse %51 boku çıkıyor. O bitse başka birşey bu iş bir döngü olsa bile. Biz döngünün neresindeyiz. Sürekli yeni bir farklı haber . Ne olduğu belirsiz. Bir gün birisi hacklendi haberi birgün başka birşey. En iyisi sessizce beklemek başka çare yok
full member
Activity: 420
Merit: 101
hala elinde yüklü miktarda btc var nasıl sona ermiş ki?
Ne mtgoxmuş arkadaş kabusu oldu piyasanın.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
mt gox iyi bir haber olsa piyasa yukselirdi emin ol, insanlara btc ile odeme yapmalari hic iyi bir sey degil.
member
Activity: 756
Merit: 16
geçen bi hack durumu haberi vardı ondan dolayı düştü falan deniliyordu valla piyasada ne kadar boktan sebep olursa olsun hemen btc düşüşe geçiyor bende anlam veremedim hala bu düşüşlerede yakında yükselir diye düşünüyorum
full member
Activity: 728
Merit: 151
https://uzmancoin.com/bitcoin-mtgox-kabusu/

pek bişey anlaşılmıyor yazdıklarından ama  Grin sanırım bundan sonra kafalarına göre satıp piyasayı piç edemeyecek galiba...bugün baktım 6k altına salmış yine soktumun uyduruk şeyi..niye düşüyor bu oç btc bilen var mı  g20 mi varmış yine temmuzda ondan mı acaba
Pages:
Jump to: