Pages:
Author

Topic: Bitcoin ve Altcoin fanlarının kendilerine söyledikleri 7 yalan - page 2. (Read 305 times)

member
Activity: 224
Merit: 10
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
Yukarıdaki arkadaşlardan birinin bahsettiği gibi hodl mantığı stratejisine yalan demeleri yanlış ama her düşüsü hodl'a bağlandığını kastediyorlarsa ki onu kastediyorlardır büyük ihtimal. O zaman hak vermek gerekir ya
member
Activity: 135
Decentralized Transportation Solution
Bunları yalan olarak nitelendirmek pek mantıklı değil. Herkesin bakış açısına göre değişebilir bu 7 madde de. Benim içinde katıldıklarım da var katılmadıklarım da ama bu şekilde 7si de yalandır şeklinde bir düşünce yanlış geldi bana.
sr. member
Activity: 1666
Merit: 304
kycfree
Kişiden kişiye göre değişir bence bu maddeler bu nedenle hepsine kesin olarak yalan diyemeyiz bence. Hodl olayı mantıklı bana göre yani. Kripto paralar ile ticaret olayı da öyle. Belki kimilerine göre doğru değildir ama genelleme yapılamaz.
full member
Activity: 308
Merit: 100
Belki 1-2 maddesini ciddi düşünebilirim yalan ihtimali olma ile ilgili ama bunlar gerçek.Ben bunların yalan olduğunu düşünmüyorum.Merkezi olmayan bir sistem olmasını örneğin destekliyorum gayet de.
member
Activity: 154
2009 da Satoshi nin yalan söylediğini ve hayal kurduğunu düşünenler bugün gıpta ederek bakıyor. Yalanlar tatlıdır, yalanla doğru arasındaki çizgi sandığımız kadar keskin değil sonuçta.
member
Activity: 364
Bunlara yalan demekle haksızlık edildiğini düşünüyorum hiç bir şeyin geleceğine dair kesin bir yargıya varmak mümkün değil. Bize mantıklı gelen şeyler bunlar ve ben bana mantıklı geldiği sürece desteklemeye devam edeceğim.
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
Bu yalanları okudum bunlardan, 4 tanesi gerçekten yalan, 3 tanesi ise gerçek

HODL mantığı bir strateji dir demişler, ve buna yalan demişler,

yalan falan değil HODL çok önemli bir stratejidir, özelikle koinler düzgün seçildiğinde çok iyi karlar bırakır.
full member
Activity: 518
Merit: 102
simply getting the job done
her ne kadar konuya katılmasam da yine de okunması gereken ve eleştirel olarak yaklaşılması gereken bir konu olduğunu düşündüğümden sizlerle paylaşmak istedim. kim bilir belki de ben de kendime bu 7 yalanı söylüyorumdur Smiley

https://www.dunyahalleri.com/bitcoin-altcoin-fanlarinin-kendilerine-soyledikleri-7-yalan/
Pages:
Jump to: