Pages:
Author

Topic: bitcoin ve altcoin grafikleri ne kadar inandırıcı? - page 2. (Read 169 times)

copper member
Activity: 1358
Merit: 523
Analiz boş geliyor bana. Defalarca dinledik yok direnci kırarsa böyle yükselir olmassa söyle düşer. Sonuçta yukarı aşşağı gidiyor ama grafik dedi diye değil öyle olduğu için.
member
Activity: 532
Merit: 22
teknik analiz de yoruma dayalı neticede, biri rsi öteki fibonacci diğeri bollinger macd stokastik vs kullanır varmak istediği sonuca bir şekilde ulaşır ama esas itibariyle "money talk". ben üçgenleri seviyorum mesela sürekli üçgen çiziyorum, vardığım sonuç da daire oluyor genellikle başladığım yere dönüyorum  Cheesy teknik analiz temel analizle birleşirse daha iyi bir netice verir deniyor haklı da! btc 3800'e düşerse market otomatikman 170 milyara oradan da altcoin çıkışı neticesinde 100'e kadar geriler, buna pek izin verileceğini sanmam açıkçası! ben daha çok 10500'ü kıracağını ve yukarı yönlü yeni bir trend başlayacağını düşünüyorum. 12k'lardan döner ordan da uzuun yükseliş devam eder bence, çok da öldürmeye gerek yok piyasayı! daha çoook ekmek yenir buradan...

wolwo abi umarım dediğin gibi olur. buralarda çok oyalanıyor. eğer arkadaşın dediği gibi 3800 e inerse hapı yuttuğumuzun resmidir. inşallah sizin dediğiniz olur.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
teknik analiz de yoruma dayalı neticede, biri rsi öteki fibonacci diğeri bollinger macd stokastik vs kullanır varmak istediği sonuca bir şekilde ulaşır ama esas itibariyle "money talk". ben üçgenleri seviyorum mesela sürekli üçgen çiziyorum, vardığım sonuç da daire oluyor genellikle başladığım yere dönüyorum  Cheesy teknik analiz temel analizle birleşirse daha iyi bir netice verir deniyor haklı da! btc 3800'e düşerse market otomatikman 170 milyara oradan da altcoin çıkışı neticesinde 100'e kadar geriler, buna pek izin verileceğini sanmam açıkçası! ben daha çok 10500'ü kıracağını ve yukarı yönlü yeni bir trend başlayacağını düşünüyorum. 12k'lardan döner ordan da uzuun yükseliş devam eder bence, çok da öldürmeye gerek yok piyasayı! daha çoook ekmek yenir buradan...
full member
Activity: 938
Merit: 115
Bazı arkadaşların aksine ben tekniğin yani grafiklerin en azından belli bir fikir verebileceğine inananlardanım. Ayrıca forex piyasasıda 5 gün boyunca 24 saat açık ve grafik çiziliyor. Buradaki olay günün kapanışı saat 24:00 kabul ediliyor.
full member
Activity: 602
Merit: 118
özellikle twitterda bitcoin grafiği çok fazla görüyorum. işte şurası direnç şu bölge destek yazıyorlar. ama  ben nedense pek inanmıyorum. normal borsa gibi değil. burada ki veriler. 24 saat boyunca açık. normal borsa gibi kapanış açılış saati yok. veriler neye göre giriliyor. son gördüğüm grafikte eğer tutarsa (inşallah tutmaz) 3800 lere kadar ineceğinden bahsediyor. bu konuda tecrübeli , fikri olan arkadaşlar yazarsa kendimizi geliştirmiş oluruz. çünkü altcoin bitcoin borsasında bir türlü tekniğe inanamadım. herkese bereketli kazançla dilerim.
Pages:
Jump to: