Daha uzun vadeli tahmin analizi isteyenler, bu aşağıda verdiğim siteye göz atabilir;
Özellikle binancede listelenmiş coinleri inceledim,
yaklaşık 150 coinden, 20 tanesi filan yıl sonu 5x ve üzeri katlanacak gibi görünüyor sitenin analizlerine göre.
Sanırım biraz arkadaşın anlattığı yöntemin benzeri yöntemle çalışıyor,
geçmiş fiyat analizi ve coine duyulan ilgiyle, hacmi karıştırıp ortaya bir tahmin koyuyor .
Günlük değil daha çok hodl tarzı yatırım sevenler için faydalı olabilir.
Ne kadar doğru fiyat tahminleri verir, tartışılır.
Ama hiç değilse yıl sonunda scam çıkabilecek ve ölü olacak coinleri görmek mümkün,
3-4 tane denk geldi, cidden sitelerini inceledim, haklılık payı buldum .
https://walletinvestor.com/forecastMerak eden arkadaşlar için;
Dikkat çekici olan ve göze çarpanlar şunlardı, çok küsuratlı fiyatları vermeyeceğim;
Coin Şu anki Fiyat (Usd) Yıl sonu Fiyat
Ven 3 19
Lrc 0,3 2,5
NUls 3 15
Rpx 0,1 0,8
Hsr 6 25
Fuel 0,08 0,50
Ada 0,3 1,6
Salt 3 15
Mana 0,09 0,5
Knc 1,3 7,6
Rdn 2 8
Dlt 0,2 1,5
Snm 0,15 0,80
LEND 0,06 0,5
LINK 0,4 2,2
GXS 3 13
İOTA 1,4 7,7
VİBE 0,2 2,2
CND 0,1 0,6
WTC 17 89
ETHOS 3,8 13,4
REQ 0,2 1,5
ZRX 0,7 4,1
POWR 0,4 2,7
AMB 0,4 2,5
ENG 2 12
Yatırım tavsiyesi olmadığını belirtmeme gerek yok herhalde
Sitenin fiyat analizleri, ne kadar tutarlı yıl sonunda
buradan sağlamasını yaparız belki diye arşiv niyetinde bu listeyi bırakmak istedim.
Sitenin arşivi yok çünkü yada ben bulamadım, geçmiş yıllarda ne kadar doğru tahminler yapmış göremiyoruz.
Umarım yatırım tercihi yaparken yardımcı olur.
(NOT: bu başlık cybersensei adlı arkadaşın
''Bitcoin Fiyatı Machine Learning Tahminleme Günlüğü '' adlı başılığına mesaj olarak girilmişti,
daha sonra hem arkadaşın başlık formatını bozduğumu düşünerek, hemde başlık altında bu ve benzeri sitelerin paylaşılmasını sağlarız diye düşündüm.
Benden sonra girilen entrylerden dolayı konu ilgi çekici gibi geldi ve kendimden alıntılayarak konuya başlığa taşımaya karar verdim. )
Sitenin çalışma yöntemi, geçmiş fiyat analizi, coin veya tokenin İCO aşamasında ki durumu ve site incelemesi
artı diğer sosyal medyadan topladığı fiyat tahmin öngörülerine göre analiz yapıyor.
Geçmiş tahminleri görmek mümkün olmadığı için doğruya ne kadar yakın çalışma prensibi var kestirmek şu aşamada güç.
Bazı coinlerin tahmin yorumlarında, bu coine yatırım yapanların sitemkar fiyat öngörülerini de görmek mümkün.
Ben airdroplardan cüzdanıma gelen bazı scam çıkabilecek coinlere baktım, hakikaten çöp olarak görünüyor yıl sonunda.
Btc , neo ve ether gibi temel coinlerin tahminleri de benim düşündüğüme yakın hatta altında tahminler gibi geldi ve bu yüzde tahminleri gerçekçi buldum.
2 bin küsür coin var ve bunları tek tek incelemek mümkün değil,
Sizde bu tarz sitelerin linklerini ve fiyat öngörülerini paylaşırsanız, içerikli bir başlık oluşabilir.
Yada kar beklenti tahmini yüksek olan bir coin paylaşırsanız kaynak belirterek,
yatırım için aklımızın köşesinde durabilir.