Pages:
Author

Topic: Bitcoin ve diğer kripto paraları 2018'de neler bekliyor? - page 2. (Read 289 times)

member
Activity: 168
Merit: 10
İsviçre ve Duabi'nin yaptğı açıklamalar gibi bizim ülkemizde nasıl bir açıklama olacak ben en çok onu merak ediyorum. Bi ara KDV ÖTV mevzusu çıkmıştı piyasaya tabii bizim ülkemizde olmazsa olmaz biliyorsunuz ki KDV ÖTV daha ötesine geçemeyiz.

ya bunu nasıl kdv yada ötv koyacaklarki aklım almıyor bunalar sineğin yağını çıkarıp satarlar Smiley)
legendary
Activity: 1185
Merit: 1021
2018 sonunda btc ilk 10 da bile olmayacak, bazı altcoinler yükselecek, bazıları tıpkı geçmişte olduğu gibi yok olacak.
full member
Activity: 448
Merit: 107
2018 coinler için kötü gidiyor şu an. çok kişiye kaybettirdiler. Sebepleri çok.
sr. member
Activity: 476
Merit: 257
Yasal olmak zorunda değil ama yasal değilse vergide almasınlar, dijital paralara bu tarz ikiyüzlü bir yaklaşımda bulunulmasına ben karşıyım. Bu sene kriptoparaların en parlak senelerinden biri olsada ben 2019'un çok daha aktif bir şekilde geçeceğine inanıyorum. Stratis gibi projeler 2019'a kadar çok değerlenirken, shitcoin diye tabir ettiğimiz birçok kriptopara önümüzdeki dönemde gerçekleşecek olan dumpta yokolacak.
full member
Activity: 686
Merit: 111
bence bizim ülkemizde yasal hale geleceğini zannetmem ama imkb'de olduğu gibi alış ve satıştan vergi alınabileceği kanaatindeyim.
sr. member
Activity: 303
Merit: 250
İsviçre ve Duabi'nin yaptğı açıklamalar gibi bizim ülkemizde nasıl bir açıklama olacak ben en çok onu merak ediyorum. Bi ara KDV ÖTV mevzusu çıkmıştı piyasaya tabii bizim ülkemizde olmazsa olmaz biliyorsunuz ki KDV ÖTV daha ötesine geçemeyiz.

Benim anlamadığım Bitcoin'den ne KDV'si alacaklar bu altın gibi bir yatırım aracı. Altın'da da aynı uygulama varsa amenna ama yoksa bu tam bir saçmalık bana kalırsa.
full member
Activity: 224
Merit: 100
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
full member
Activity: 518
Merit: 102
simply getting the job done
Bitcoin ve diğer kripto paraları 2018'de neler bekliyor? bir de ntv yorumu ile incelemek isteyenler için, linki altta paylaşıyorum, yoruma oldukça açık görünüyor.

https://www.ntv.com.tr/amp/teknoloji/bitcoin-ve-diger-kripto-paralari-2018de-neler-bekliyor,XSgenar98UK67rl-k5HFMw
Pages:
Jump to: