Pages:
Author

Topic: Bitcoin ve Ethereum Momentumu Yakaladı - page 2. (Read 194 times)

newbie
Activity: 168
Merit: 0
July 08, 2018, 08:05:25 AM
hocam ortada momentum yok bence. 7000 doları henüz aşamayan bitcoin var. iki güne bir hızlı sıçrama yapıyor. Peşin hükümlü olmamakta fayda var. Ya bunlar tuzaksa ve daha çok kişiye satmak içinse hani grafik üzerinde biraz daha verileri beklemekten yanayım ben.
member
Activity: 378
Merit: 14
July 08, 2018, 06:46:48 AM
Bu dengelemenin uzun süreceğini sanmıyorum, traderlar fiyatın sabit kalmasını sevmez, mutlaka yine oynamalar olacaktır.
member
Activity: 406
Merit: 12
July 08, 2018, 06:22:30 AM
6.000 doların altına biraz saldıktan sonra toparladı, umarım kalıcı bir yükseliş yakalarız.
member
Activity: 364
Merit: 10
July 08, 2018, 04:45:36 AM
Bitcoin de Ethereum da şu anda fiyatı dengeledi gibi duruyorlar ancak istenilen yükseliş hala yaşanamadı.
Bir süre daha bu şekilde gideceğini düşünüyorum. Umarım bu dengenin ardından bir düşüş yaşamayız.
newbie
Activity: 103
Merit: 0
July 08, 2018, 03:42:03 AM
Büyük bir artış yakalayabilmemiz için belli bir olay veya haberin olması olduğunu düşünüyorum şuanlık lightning olmayacak bu o kısımda sorunlar var çünkü başka bir spekülatif hareketin lazım olduğu ortada bence.
jr. member
Activity: 378
Merit: 2
July 08, 2018, 03:35:19 AM
2018 yılında yaşadığı düzeltme sonrası toparlanmaya çalışan kripto para piyasası Bitcoin’in hareketiyle tamamen senkronize bir şekilde ilerliyor. Geçtiğimiz haftalarda Bitcoin’in birkaç kez 5.600 dolar seviyelerine çekilmesi ile 2018’in en düşük seviyelerine gerileyen market bu seviyelerden Bitcoin‘in güçlü destek bulması ile yukarı yönlü momentum kazanmıştı.

Bu gelişmelerin ardından Bitcoin’in uzun bir süre 6.500-6.650 dolar bandında kalması üzerine pozitif ivmeyi kaybeden market için boğa sinyalleri kaybolmaya başlamış ve ayı hareketini temsil eden indikatörler bizi kayıplar yaşayabileceğimiz bir haftasonuna taşımıştı.

Ne var ki, Bitcoin bu geri yönlü hareketi tersine çevirdi ve sadece birkaç saat içerisinde 300 dolara yakın artış sağlayarak 6.505 dolar seviyelerinden 6.818 dolara kadar yükseldi.

Likidite artışı ile hacim kazanan BTC/USD takas çifti uluslararası piyasalarda hızla değer kazanırken Coinmarketcap verilerine göre Bitcoin Binance, OKEx ve Huobi gibi dünyaya yön veren borsalarda 7.000 dolar seviyelerini test etmeye başladı;

Yayın saati itibariyle uluslararası piyasalarda ortalama 6.828 dolar seviyelerinden işlem gören Bitcoin’in toplam market hacmi ise 117 milyar dolara yaklaşıyor.

Ethereum 500 Dolar Bandına Yaklaştı
Bitcoin’in 5.600 doları test etmesi ile güçlü bir değer kaybı yaşayan Ethereum ise 415 dolar seviyelerine çekilerek yılın en düşük seviyelerine ulaşmıştı. Öte yandan Bitcoin’in momentum kazanması ile toparlanan ETH/USD dünkü yaşanan artışla birlikte yeniden 500 dolar seviyelerini test etmeye başladı.

Yayın saati itibariyle 493 dolar seviyelerinden işlem gören Ethereum geçtiğimiz hafta tanık olduğu dip seviyeye oranla yüzde 19’in üzerinde değer kazanmış durumda. Ethereum’un market hacmi de 50 milyar dolar seviyelerini test etmeye başladı.

Rota 7.000 Mi, Yoksa Bir Tuzak Mı?
Bitcoin’in 6.700 doları geride bırakması ile gözler 7.000 dolar seviyelerine çevrildi.

Konuyla ilgili yorumlarda bulunan analist Joe Furbey; “Bitcoin kritik 6.750 dolar seviyesini kırsa da burda henüz çok uzun soluklu kalmadı. 6.800 doların üzerinde ikna edici bir yükselme ise ayı tuzağı senaryosunu doğrulayacak ve bizleri 7.000 dolara itecek.” şeklinde konuştu.

Not: Ayı tuzağı (bear trap) insanların marketin gerileyeceğini düşünerek fiyatları shortlaması, buna rağmen fiyatların beklendiği gibi azalmaması; aksine fiyatlarda biraz daha iyileşme yaşanması.

Haber linki: https://kriptokoin.in/bitcoin-ethereum-momentum/
Pages:
Jump to: