Pages:
Author

Topic: Bitcoin ve Ethereum Nasdaq`ta listelenmeye başladı! - page 2. (Read 326 times)

member
Activity: 574
Merit: 13
Nasdaq para kazanmak adına bir adım atmış ve bu neden Bitcoin'e etki edecek ki? Bu tarz firmalar kurt! Para kazandırmaz, kendileri kazanırlar. Topluluğun anlayamadığı olay şu, Bitcoin'i bu tarz işler değil, merkeziyetsizliği değerli kıldı. Şimdi ise hepimiz merkezi eksene girmesini umuyoruz.
member
Activity: 522
Merit: 13
bu haberin piyasaya hiç bir etkisi olmadı açıkçası bende baktım göremedim listelenip listelenmediğini, ya haberde sıkıntı var yada artık bu tür hamleler bile Bitcoini hareket ettirmeye yetmiyor.
member
Activity: 406
Merit: 11
Kripto para piyasalarının daha fazla insan tarafından tanınabilmesi adına böyle büyük borsalarda bitcoin ve ethereum işlemleri yapılması çok önemi gelişmeler. Normalde büyük tepkiler oluşması lazım fakat piyasa o kadar baskılanıyor ki kafasını kaldıramıyor.
copper member
Activity: 252
Merit: 0
Piyasa artık bu tür haberlere gerçekten çok tepkisiz kalıyor, 2 sene önce böyle bir haber gelse fiyatlar uçmuştu bile. Artık siz düşünün ne kadar güvensizlik oluştuğunu piyasalara karşı. Yine de bu tür haberler kripto paralar için uzun vadede iyi sonuçlar doğuracaktır.
member
Activity: 630
Merit: 37
fiyatta tık yok olumsuz bir haberde yüzde on direkt düşerdi ama olumlu haber olunca fiyatta oynama bile olmuyor arkadaş
jr. member
Activity: 308
Merit: 2
Bitcoin Chicago'da borsada listelendiğinden beri yatırımcılar kaybetti. Umarız bu listelenme de olumsuz olmaz.
member
Activity: 392
Merit: 10
Fiyata olunlu bir etkisini malesef piyasa şuana kadar hissetmedi. Umıyorum ki ileride nasdaq gibi büyük borsaların bitccoini listelemesinin meyvelerini toplarız.
member
Activity: 560
Merit: 16
Proof-of-Stake Blockchain Network
Kripto para birimleri piyasasının en yüksek hacimli ilk iki sanal parası Bitcoin ve Ethereum, ABD merkezli hisse senedi piyasası Nasdaq`ta listelenmeye başladı.

Bitcoin ve Ethereum Likidite Endekslerini, Yeni Zelanda merkezli blockchain veri ve araştırma şirketi Brave New Coin (BNC) oluştururken, şirketten yapılan açıklamada Ripple endeksinin de son aşamalarına gelindiği belirtildi.

Endekslerde kullanılan metodolojinin, piyasada kripto para birimleri kapsamında yaygın bir endişe olan kripto paraların fiyatlandırılmasındaki şeffaflık ilkesini de göz önüne aldığı vurgulandı.

Nasdaq'ın söz konusu girişiminin kripto para birimlerini Wall Streetteki geleneksel borsa yatırımcılarına daha iyi tanıtabileceği öngörüldü.

https://www.cnnturk.com/ekonomi/bitcoin-ve-ethereum-nasdaq-ta-listelenmeye-basladi
Pages:
Jump to: