Pages:
Author

Topic: Bitcoin yasaklanmadı, kullananlara ödül verildi - page 3. (Read 2412 times)

full member
Activity: 840
Merit: 111
Bir endişeye kapılmama neden oldun konu para olunca btc falan fark etmiyor canımızı bile alır hırsızlar.Başlık biraz ağır kaçmış. Bizim ilçe Serik'te ilk Bitcoin cinayeti işlendi unutmayalım.
member
Activity: 140
Merit: 15
Böyle bir ihtimal her zaman var. Girdiğin bi işin batması, yatırımının gitmesi kadar doğal. Fakat şuan için bitcoine yatırım yapmama nedeni olamaz bence. Bitcoin yasaklanırsa başka bir şekilde yeni bir oluşum olur diye düşünüyorum.
newbie
Activity: 51
Merit: 0
Mod olsam seni banlardim  Cool Cool Cool

Banla canın sağolsun Smiley
member
Activity: 90
Merit: 10
Mod olsam seni banlardim  Cool Cool Cool
newbie
Bence başlığı değiştir, çünkü her görenden küfür yiyicen.
Tam uyukluyodum, başlığı görünce has... dedim, uyku muyku kalmadı.

Riskleri düşüne düşüne kafayı yiyen insanlar için o başlığı attım. Smiley Bekledikleri büyük korkuyu bir seferde yaşasınlar istedim.
full member
Activity: 398
Merit: 101
Bence başlığı değiştir, çünkü her görenden küfür yiyicen.
Tam uyukluyodum, başlığı görünce oha hassi.... dedim, uyku muyku kalmadı.
newbie
Korkmayın, tabii ki de yasaklanmadı. Sadece bu başlığı ilk okuduğunuz an hissettiklerinizi düşünün. Sadece söylemek istediğim şey, her yatırım aracı gibi kripto para da az da olsa risk taşır. Apple'ın hisseleri düşüş gördü mü gördü. Yani risk almayacaksan oynamayacaksın. Risksiz para kazanılmaz. İş kurdun, batabilirsin, ev aldın, kiracı bulamayabilirsin, iş buldun, iş kazası geçirebilirsin, ya şurdan yürürken ölmeyeceğin ne malum? Matematik evreni anlamlandırmamızı sağlayan muazzam bir icattır. Evren rakamlar ile açıklayacağımız kadar olasılığa sahiptir. Kripto para borsasından korkacaksanız bu işe girmeyin. Girdiyseniz korkmayın. Canınızı alacak değiller ya. Para kazanmak için bir yola girdiniz. Bu aslında büyük bir adım. Para kazanmak için hiç adım atmamaktan bin kat iyidir. Batsan bile unutmaki çabaladın da battın.

Edit: gerizekalıya laf anlatılmaz. Telaşlı çaylaklara özel bir konunun içine ettiler.
Pages:
Jump to: