Pages:
Author

Topic: Bitcoin yeni dönemin İsviçre Bankaları mı oluyor? - page 3. (Read 11889 times)

copper member
Activity: 210
Merit: 1
Evet kontrol edilmesi ve transferlerde gizlilik esastir kripto paralarda ama su anda sec karari filan ve cogu projenin veyahut kripto borsasinin kimlkk dogrulama islemleri olmasindan gizlilik artik kaldirilmis gibi birsey oluyor. Fazlasiyla legal olma yolunda ilerlemesi iyi midir kotu mudur bilemedim.
copper member
Activity: 196
doğrusu benim için benzetme ve karşılık olarak yerinde bulduğum bir önerme. herkesin ulaşabildiği, herkesin katılım mevcudiyeti bulabildiği isviçre bankaları tabiri de daha anlamlı olabilir.
jr. member
Activity: 210
Merit: 2
Bitcoinin dünyada yaygınlaşmaya başlaması ile birlikte piyasaya büyük bir yükseliş gösterecektir.
newbie
Activity: 1
Merit: 0
Bitcoin artık kişiler arası para transferini sağlayarak bir devrim gerçekleştirdi.
newbie
Activity: 41
Takibi okadar da zor değilmiş nakite çevrilirken kesin bulunur kimin neyi olduğu
full member
Activity: 728
Merit: 151
sanırım isviçre bankaları artık devletlerle bilgi paylaşır hale gelmiş..yani bizim gibi yolsuzlukların tavan yaptığı ülkelerde yolsuzlukla mücadele edecek bir hükümet gelirse (mucize Tongue ) devlet eliyle bu adamların hesap bilgileri bankalardan istenebiliyor.

sanırım kripto para bankaları üzerine projeler var biraz onları araştırmak lazım ama tamamen gizlilik üzerine bi banka oluşumuna izin verilir mi falan o konular tartışmalı galiba
newbie
Activity: 31
Benzetmeden öteye geçemeyecek bir durum malesef.

Bir isviçre bankasının bilgi koruması ve fiziksel korunaklığı yanına ulaşma şansı yoktur.

İsviçre bankalarının yerini şu düzende alabilecek bir sistem bulunmamaktadır malesef.

Adamlar bana dokunmayan yılan bin yaşasın diye diye bu hale gelmişler ,sırf bankacılıktan bile parayı götürüyorlar.

newbie
Activity: 23
olur ileriyi dününen bi avrupa ülkesi oldukları icin
member
Activity: 294
Merit: 10
Bu durum için hala çok güçsüz ve küçük çapta kalıyor. Uzun zaman gecirmesi lazım. Ayrıca zenginler İsviçre bankalarından bir kazık yemeli ki öyle olsun. Yoksa o adamlar niçin oradan buraya bir geçiş yapmak istesin.
full member
Merit: 100
Bitcoini sadece kara paralar için kullanılan bir sistem olarak nitelendirirsek blockchain teknolojisine haksızlık etmiş oluruz.Amerikan Hazine şefi alttan alta bitcoin'i kötülemeye çalışmış.Umarım bu teknolojik sistemin önüne geçmeyi başaramazlar.
sr. member
Activity: 868
Merit: 265
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
Kesinlikle bu tarz bir potansiyeli var. Borsalar yasaklansa escrowlar aracılığıyla al sat işlemleri devam edecektir. Bitcoin dünya üzerinde bu kadar yüksek kabul edilebilirliğe sahip olduğu sürece değeri düşse de artsa da değerli ve geçerli olacaktır. Devletlerin bu konuda en önemli korkusu bence, kara para aklama durumları. Bunun için bir önlem alınabilir mi alınırsa nasıl olur ben de fikir yürütemiyorum ama bu sağlanmalı. Örneğin yasadışı silah veya uyuşturucu ticaretinde kullanılması durumları herkese zarar verecektir. Bunun bir yolla önüne geçilmesi gerekir. Tabi bunu yaparken de merkeziyetsiz yapısı korunmalı. Kolay bir durum değil ama bence global bir fikir birlikteliği ile aşılabilecek bir durum. Türkiye içinde önemli bir durum bence G-20 de bu yönde bir karar çıksa fiyat stabilizesine bile faydası olurdu diye tahmin ediyorum. Bununla ilgili kararlar dünya genelinde kabul görecek şekilde alınırsa itiraz veya olumsuz etkilenme yaşanmaz diye düşünüyorum.
member
Activity: 322
Merit: 11
O kadar da güçlü bir oluşum değil. Ayrıca güçlü olsa bile insanlar arasında bu gücü fark edilmedi. Bunlar önemli etkenler. Sen ne kadar iyi olursan ol. Sağlam reklam yapamazsan hiçbir işe yaramaz.
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
Bu teorinin tutmasını için kripto paraların şimdiki halinden çok daha kuvvetli olmaları gerekiyor.
Devlet desteği bu işi çok kolaylaştırır ve Bitcoin insanların en güvendiği para birimi olabilir.
jr. member
Activity: 238
Merit: 4
W12.io ▬ Blockchain protocol
Bu cümle "Bitcoin,yeni dönemin İsviçre Bankaları olacak" gerçekten çok çarpıcı olmuş. Ben de gelecekte bitcoinin çok daha yüksek seviyelere çıkacağını ve günlük ödeme yöntemlerinden birisi olacağını düşünüyorum.
full member
Merit: 100
Bence dinamik yapısı ve sürekli hareket eden fiyatı dolayısıyla pekte güvenli bir liman sayılmaz en azından şu anda durum böyle
jr. member
Merit: 3
Bitcoin güzel bir ilerleme kaydediyor ama bir İsviçre bankası olması o kadar kolay değil. İnsanların onu bırakıp da bitcoine alışması çok uzun sürecektir. Onu halletmek bile ayrı bir mesele
member
Merit: 10
İsviçre bankaları zaten Bitcoin cash alım satımı yapıyorlar birkaç yıldır.
full member
Activity: 434
Merit: 112
Bitcoin tamam belli yerlere gelecektir elbette hatta bankaların da ( küçük bankalar ) yerini alır ama o kadar da uzun boylu değil. İsviçre bankalarında belli bir ağırlığı var yani.
newbie
Activity: 13
Çağın buluşu bitcoin bankalarında yerini alacak gibi
jr. member
Benzetme güzel gelecekte oladabilir bilir ama bir İsviçre bankaları gibi korunamazlar. Şu anda İsviçre'yi neredeyse dünyanın tamamı koruyor. Bu yakın gelecekte bitcoin için olmaz gibi
Pages:
Jump to: