Pages:
Author

Topic: bitcoin yeni forku btc silver??? - page 2. (Read 1293 times)

hero member
Activity: 1876
Merit: 524
October 25, 2017, 05:14:40 PM
Ulan bi bitmediler.. Şimdi de bu çıktı
başımıza yeter artık.
full member
Activity: 135
Merit: 101
October 25, 2017, 04:28:17 PM
%100 feyk atıyorlar. son dakikada böyle bir şey çıkması imkansız.  ana konudan da bakabilirsiniz çoğu dalga geçmiş saten.
member
Activity: 126
Merit: 12
Kripto Para Uzmani ve Yatirimcisi
October 25, 2017, 03:57:40 PM
Arkadaşlar bununla ilgili Bitcoin Haberleri bölümüne bir başlık açtım. Fakat bildiklerimi burada da paylaşayım.

1) Açıklama Bitcointalk.org yani bu forum üzerinden yapıldı. Bitcoin Gold'un açıklaması birebir kopyalanarak Bitcoin Gold yerine Bitcoin Silver yazılmış.
2) Herhangi bir web sitesi, cüzdan vs veya geliştiriciler ile ilgili hiç bir bilgi yok.

Dolayısı ile bunun bir şaka olma ihtimali de var ki zaten bir çok insan başlığın altına "Bu bir şaka mı ?" "Bu şaka olmalı" tarzında mesajlar atmışlar. Kimileri de yarın da bronz çıkar platinyum çıkar şeklinde espri ile karışık tepkiler göstermişler.

Yakında kokusu çıkar..
member
Activity: 98
Merit: 10
October 25, 2017, 03:50:40 PM
Bununda cılkı çıktı. Aynı e token airdropları gibi olacak nerdeyse. btc nikel çıksın Cheesy
member
Activity: 121
Merit: 10
October 25, 2017, 03:38:56 PM
Kasım ayında olacak Segwit2x sonrası bence yeni bir koin ortaya çıkmayacak...
Ancak insanlar bu durumda parasını çekip tether/USD ye geçebilir diye de düşünüyorum. Yine olan bize olacak, ölümüne elinde tutanlara Smiley
BTC silver çıksa da çöp olacağı kesin.
sr. member
Activity: 312
Merit: 272
October 25, 2017, 03:35:20 PM
İlk defa duyuyorum ama artık bu işin tadı kaçmaya başladı. Bu şekilde gerçekleştirilen fork işlemleri bitcoin'in marka değerine zarar veriyor. Bazı konularda bitcoin ile ilgili önde gelen kişiler fikir ayrılıklarına düşebilir ve bunlardan bazıları, BCC de olduğu gibi farklı bir stratejiye yönelebilirler. Ama bir de BTC silver çıkar üstüne de %2 premine derlerse (mesela), neyi amaçladıklarını anlamış oluruz.
full member
Activity: 171
Merit: 100
October 25, 2017, 03:26:25 PM
Arkadaşlar bugun facebookta btc nin yeni bir fork yaşayacağını öğrendim. btc silver olacak mış. konu ile ilgili bilgisi olan anlatabilir mi?https://cointelegraph.com/news/bitcoin-silver-wants-to-make-bitcoin-decentralized-again-amid-more-2x-rejections
Pages:
Jump to: