Pages:
Author

Topic: Bitcoin Yerel bir dildir.Ethereum ise İngilizcedir. - page 2. (Read 391 times)

sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
Btc bir değer, saklama aracı olarak işlem görüyor piyasada,  yani btc ile alışveriş yapılmaz ilerde ama tıpkı altın gibi saklama aracı olarak talep görmeye devam decektir diye düşünüyorum
member
Activity: 406
Merit: 11
Bitcoin bu işin babasıdır, bitcoin biterse kripto paralar da biter, bitcoini diğerleriyle karşılaştırmak yanlış olur. Bir koyaslama yapılacaksa altcoinlerin kendi arasında yapılmalıdır. Diğer altcoinler istediği kadar işlevsel olsun, bitcoin bir semboldür.
full member
Activity: 616
Merit: 118
btc hariç gerisi tamamen altcoindir piyasanın içine sıçılmasının en büyük sebepleridir.

Sonsuz miktarda coin mi olur allah aşkına....

eth de altcoindir sonuçta btc karşısında fiyata sahiptir
jr. member
Activity: 392
Merit: 4
Bitcoin bu piyasanın olmazsa olmazı bence altınıdır.Ethereum ise altcoinlerin altyapısını oluşturuyor.Ben bu piyasadan Bitcoin ve Ethereumun asla silinmeyeceğini düşünüyorum.
member
Activity: 742
Merit: 19
Eth işlev olarak daha fazla ön plana çıksa da Bitcoin ilk kripto olmanın ve dünyada tanınmanın marka olmanın ayrıcalığını kullanıyor.Transfer işlemlerinde geçen sene Bitcoin biraz geç aktarma yapınca alternatifler konuşulmaya başlanmıştı.Hatırlayan hatırlar.Bitcoin kendini geliştiremezse ilerleyen yıllarda işi zor.Eth yeni bir heyecanla çıkabilir yakında yeni güncellemeler neler öğreneceğiz.
member
Activity: 448
Merit: 14
Kullanım kolaylığı ve popülerlik konusunda bu iki coini karşılaştırırsak.Ethereum kazanır arkadaşlar.Bitcoin iyi bir değer saklama aracı olur Ama neredeyse günlük kullanımda sadece ethereum kullanırız veya onun alt yapısıyla yapılmış tokenleri.Ethereum ingilizcedir.Her yerde geçer.
Pages:
Jump to: