Pages:
Author

Topic: Bitcoin Yine Çatallandı, Sırada Bitcoin Diamond Var - page 2. (Read 1264 times)

sr. member
Activity: 454
Merit: 300
Adam akıllı destekleyen borsa yokki hangi borsa destekliyormuş ben mi göremedim yoksa, borsa konusunda haberini gördüğüm tek borsa yobit tabii onu da borsadan sayarsak, dolandırıcı şerefsizleri
member
Activity: 182
Merit: 10
Ya fork olsun arkadaşlar olsa ne olur olmasa ne olur artık. En kötü fazladan ek olarak coin kazanırsınız. Bitcoin Cash ve Bitcoin Gold forklarından sonra ne oldu. Bitcoin yine aldı başını gitti.
sr. member
Activity: 588
Merit: 354
Bir arkadaş 2-3 ay önce bir photoshop yapmıştı. İlk 10 para birimlerinin hepsi BTC forku olacak diye . 10/3 tamamlandı 7 defa daha olursa  gerçekleşecek.
full member
Activity: 252
Merit: 105
İstedikleri kadar fork çıkarsınlar bakalım, son noktada kalan sağlar bizimdir, yatırımcı bedavadan alıp sonra hemen  elden çıkarıyor, herkes parasının derdinde.
full member
Activity: 910
Merit: 105
Yazık altcoinlerde parasını tutanlara.
Bu arada dikkat ettim haberi olduğu gibi eklememiş, yanlışları düzeltmişsiniz hocam Smiley Son paragrafta eksik yazı var webtekno'da onu kaçırmamışsınız.
sr. member
Activity: 840
Merit: 253
habire yeni özellik ekleyip fork yaptık diye ortaya çıkıyorlar bakalım bir sene geçtikten sonra kaç tanesi sağ kalacak.
newbie
Activity: 17
Merit: 0
Bu forklarin sonu gelmeyecek anlaşılan. Her biri yeni teknoloji daha hızlı onaylanan islem derken hepsinin amacı ortada. Btc fiyatlandikca fiyatlandi. Bedava gelecek çözümleri kaçırmamak adına herkes btc de kalmayı daha fazla btc satin almayı uyguladıkça alt coinler bir sure daha doğrulamayacak gibi gozukuyor
member
Activity: 98
Merit: 10
"Akche, Türkiye'nin Dijital Parası"
bcc ve b2x yani segwit2x baya dillenmişti herkesin haberi olmuştu bu bitcoin diamond forku ne ara düşünülmüş ne ara fork olmuş ben de bugün binance.comdaki hesabıma girince gördüm ki son çektiğim bitcoinden kalan 0.00000013 kadar bitcoin diamond gelmiş 24 kasımda.bileydim çekmezdim havadan gelen para fırsatını kaçırdık yaaw
full member
Activity: 252
Merit: 100
Bir arkadaşımdan gönderildiğini öğrendim.Bitcoin yatırımcıları için güzel bir haber fakat bu alt coin yatırımcılarını kötü yönden etkiliyor.
sr. member
Activity: 459
Merit: 258
🌟 Blockchain Expert, Miner.
Bununda vıcığını çıkardılar. Her ay BTC çatallanıyor bakalım diğer ay ne çıkacak
full member
Activity: 742
Merit: 112
Bitcoin Diamond Ne İşe Yarıyor?

Ekip üyeleri tarafından yapılan açıklamaya göre BCD ilk olarak bir takım avantajlar sunuyor. Üst düzey gizlilik ve daha hızlı işlem onayları bunların en çok göze çarpanları olarak karşımıza çıkıyor. Bitcoin Diamond, ayrıca, müşterilerin gizliliğinin korunmasına katkıda bulunan miktar ve denge şifrelemesini de kullanıyor. Öte yandan Bitcoin Diamond'un birçok borsayla desteklendiği belirtiliyor.

http://www.webtekno.com/bitcoin-yine-catallandi-sirada-bitcoin-diamond-var-h36942.html
Pages:
Jump to: