Pages:
Author

Topic: Bitcoin Yükselişe Geçince Başlayan Saldırılar. Şimdi Etherscan! - page 2. (Read 564 times)

newbie
Activity: 238
Merit: 0
ya bu tip saldırıları finanse eden bence bazı görünmez eller var, bunlar oyunlar oynuyorlar
newbie
Activity: 112
bitcoin her zaman yükseklemeye başladığında bitcoine karşı kötü haberler çıkıyor yada bitcoin hesabları hacklendi haberleri yayılıyor bence bunlar manüpilasyon gerçek olduğuna inanmıyorum bitcoinin çıkışını kesmek için yapılan yalan haberler olduğunu düşünüyorum..
member
Activity: 294
Merit: 10
World’s First Decentralized ICO Platform
Son birkaç ayda çok fazla sayıda borsa hacklenme vakası yaşadık, bitcoin fiyatında yükselişin kalıcı olabilmesi için bu tür olayların tamamen bitmesi şart. Yoksa uzunca bir süre daha bir ileri iki geri şeklinde dönüp dururuz bu fiyatlarda. Bu arada Etherscan sadece cüzdandaki bakiye kontrolünü yapmak için kullanılan bir site dolayısıyla buradan kullanıcılar zarara uğramaz ama yine de olması hoş bir durum değil tabii.
member
Activity: 588
Merit: 18
Ben bu saldırıların piyasanın yükselişiylele olan ilgisinin tamamen walletlardaki coinlerin dolar karşılıklarının artmasıyla alakalı olduğunu düşünüyorum. Sonuçta adamlar bilgileri zaten ele geçirmiştir. Sadece zamanını kollayıp ondan sonra cüzdanları boşaltıyorlar. Hepimiz böyle durumlarla karşılaşabiliriz.
newbie
Activity: 98
Etherscan' e tam olarak ne oldu ki? Bakıyorum pek birşey göremedim. Ayrıca oraya yapılan bir saldırının amacı ne olabilir? Kimseye bir fayda getirmez doğrudan o yüzden söylediğinize katılıyorum sırf fiyatı etkilemek için yapılmış olabilir. Ama artık bu tür haberler fiyatı pek etkilemiyor
newbie
Activity: 84
Önceden tepetaklak ederdi fiyatı ama artık pek de öyle olmuyo. Güçlü bir yükseliş evresinin içindeyiz gibi görünüyor.
sr. member
Activity: 924
Merit: 251
Bu piyasada bu paralar dönmeye devam ettiği sürece daha çok hack haberleri ortaya çıkar. Bitcoin'in yükselişiyle birlikte başlaması tabi ayrı bir şüphe. Bilinçli olarak mı yaptırılıyor ya da yapılıyor sorusunu akıllara getiriyor. Bir şekilde dizginlenmeye çalışılıyor bu piyasa ama bakalım nereye kadar dizginleyebilecekler.
jr. member
Activity: 630
Merit: 1
Eminim bu tur seylerin arkadinda bizim gormedigimiz veya hesap etmedigimiz birsey vardir. Bunun baska bir aciklamasi olamaz. Birileri yeteri kadar kripto para toplayamadi demekki ucuz fiyattan. Bu tur olaylar milletin kripto piyasadan satip cikmasina neden oluyor. Bakalim bir sonraki sert harekette hangi borsa hacklenecek veya kimlerin cuzdani calinip milyonluk vurgun olacak. Aynen katiliyorum boyle tesaduf olmaz..
jr. member
Activity: 154
Merit: 8
Ne zaman boğa gelse kesinlikle kötğ bir şey oluyor kesinlikle katılıyorum dikkat çeken bir durum
full member
Activity: 367
Merit: 100
Yükselişle alakalı değil artık rutin olarak neredeyse her gün duyduğumuz haberler bunlar. Belki etkisi daha fazla oluyordur. Ayrıca yüksek miktarda coinleri soğuk cüzdanlarda tutmak en sağlamı
newbie
Activity: 70
etherscan kullandığım bir site değildi zaten onun yerine ethplorer'i kullanıyorum. Tokenleri daha rahat takip edebiliyorum oradan. zaten hackleseler de yatırımcılar için herhangi bir maddi kayıp söz konusu olamaz.
newbie
Activity: 28
alıştık hack işlerine bundan 2 ay once fln de dns hackleyip eth btc para edecek coinleri vs caldılar
jr. member
Activity: 308
Merit: 4
Kaybettiğimde üzüleceğim coinlerimi abimin soğuk cüzdanın da, diğerlerini sadece IOS' taki cüzdanımda tutuyorum, borsada tutmuyorum.Sık kullandığım airdrop'a bounty'e katıldığım bilgisayara asla seed girişi yapmıyorum. Benim gibi soğuk cüzdanı olan güvendiğiniz bir yakınınız yoksa soğuk cüzdanı ücretsiz sağlayacak, hemen bir adet edinin derim, ortalık cüzdanınızı ele geçirmek isteyen insanlarla dolu.
jr. member
Activity: 126
Etherscanden ne istediler vicdansızlar. Doğrudan para amacı gütmüyorlar demek ki söylediğiniz gibi insanları paniğe sürüklemek amaçlı olabilir ya da etherscanin kullanımını azaltmak isteyen rakipleri de olabilir
member
Activity: 140
Merit: 18
My ether den bir kaç saat önce fee ler için bıraktığım eth mi çaldılar token ları nasıl transfer edeceğimi şaşırdım bu ara dikkat edin arkadaşlar gerekirse ledger alın
jr. member
Activity: 112
Bunlar devamlı olan şeyler değil mi zaten? Yatırım yapanlar boş durmadığı gibi onların hesaplarını boşaltmaya çalışanlarda boş durmuyorlar. hatta onlar bizden daha çok çalışıyor.
member
Activity: 448
Merit: 33
Bitcoin yükseldiği için hack olayları olmuyor. Adamlar zaten hesabı hacklemiş. uygun anı bekleyip bitcoin yükselince elindekileri çıkarmaya çalışıyorlar.
jr. member
Activity: 532
Merit: 5
Teknolojinin varolduğu her yerde tez ve antitez oluşacaktır, hacklenme de bunun bir soncu maalesef. Biz kendi üstümüze düşen görevi yaparak, yatırımlarımızı soğuk cüzdanda saklayacağız.
member
Activity: 378
Merit: 55
Bu hack haberlerine ben alıştım artık. devamlı bir yerler atak yiyor hackerlar tarafından. En iyisi hodl yapanlar için bilgisayara veya paper walletlara atıp güvenliği doğrudan kendimizin sağlamak
jr. member
Activity: 224
Evet ne zaman kafa kaldırsa kötü bir haber geliyor. Yine düşüş başlıyor etherscandan para kaybedilmez ama herkesin kullandığı önemli bir site.
Pages:
Jump to: