Forumu uzun zamandır takip eden bitcoin meraklısı biriyim. Kendi çapımda grafik çalışmalarım var. Coin-türk sevdiğim sitelerin başında geliyordu onların projesi olan logo yarışmasına katılmak istedim. Bu tarz logo yarışmalarına daha önceleri de katıldım.
Normalde logolar sergilendikten sonra birinci olacağımı düşünmüyordum açıkcası. Benimkinden güzel tasarımlar profesyonel kişiler gördüm.
Gelelim tartışma olan konuya:
Bireysel olarak konuşmayacağım, anket uygulamasında hile yapmadım. Gerçi açıkca kimse hile yapıldı dememiş sadece manipüleye açık denilmiş.
Sadece arkadaş çevreme, bir kaç facebook grubuna ve dahil olduğum mail grubuna rica ettim ve şart sundum; benim tasarımım 3 no'lu tasarım eğer beğendiyseniz oy verirseniz sevinirim. Beğenmediyseniz beğendiğiniz bir logoya oy verin lütfen dedim. Ayrıca bitcoinadam'ın ne olduğu hakkında da açıklamada bulundum. Paylaştığım kişiler bitcoin hakkında az çok bilgisi olan kişilerdi hep.
Açıkca söylemek gerekirse benim tasarımımdan daha iyi olduğunu düşündüğüm 2 ve 11 var. Sonuçta kararı anketi kullananlar verdi tabiki herkesin bakış açısı, beğenisi farklı.
Son olarak Değerli Cointürk ailesi,
Yarışma kuralları yarışma süresi içerisinde neden değişiyor? Ben ödülü beğendiğim için katıldım. Bu durumda haksız yere hak ettiğim ödülü neden paylaşmak zorunda bırakılıyorum? Eğer senin logonu beğenmedik fiyatı bu derseniz birşey diyemem tabiki.
Acaba anket sonucunda ben birinci olmasaydım başka bir arkadaş birinci olsaydı yine böyle tartışma çıkacak mıydı?
Yine de yarışmaya katılan arkadaşları kutlarım. Bol bitcoin'li adam'lı günler..
Merhaba Lastminer,
Ayrıca e-mail adresinizden iletişime geçecektik sizinle fakat madem buradasınız, buradan devam edelim.
Biz de yola çıktıktan sonra yarışmanın kurallarını değiştirmekten yana değiliz. Tarzımız da değildir. Zaten, dün tartışma uzamasın diye bu kararı aldık. Manipülasyon olsun ya da olmasın önemli değil..
Siz birinci oldunuz ve ödülünüz olan 0,2 BTC yi alacaksınız. Biz bu ödülü hak ettiğinizi düşünüyoruz. Bunu dünkü duyuruda açıklamamamızın sebebi tartışmanın uzamamasıydı, başarılı da oldu.
Sonuna kadar hak ettiğiniz 0,2 BTC yi güle güle harcayın.
Tabi önce, logonun son toparlamalarını yaparak bize tüm formatlarda ulaştırırsanız seviniriz.
Herkese sevgiler...
BitcoinAdamlar