Pages:
Author

Topic: Bitcoin.com da Haberler Kısmında Türk Lirası Görseli - page 2. (Read 152 times)

newbie
Activity: 210
Merit: 0
yönlendirme amaçlı olabilir.paranın değer kaybı yaşamaması için kripto parada saklamak sizin için mantıklı fikrini işliyor olabilirler Smiley
full member
Activity: 280
Merit: 100
Paramız sürekli değer kaybettiğinden dolayı paranızı bitcoinde saklayın demek istiyor olabilirler piyasa aklı bunlar hep
full member
Activity: 742
Merit: 112
türkiyede yavaş yavaş ekonomik krizin etkileri oluşmaya başladı. türkiyedeki vatandaşların kripto paraya olan ilgisi de inkar edilemez. oradan bir gönüllerini alalaım diye türk lirasını haberde kullanmışlardır. yani üzerinde durulacak bir şey değil.
legendary
Activity: 1540
Merit: 1016
Yahu kaç tane Türk bu siteyi takip ediyor ki adamlar bilinçli yapmış olsun. Orada illa ki bir para birimi olacaktı. TL koymuşlar. Euro olsa; euro bitiyor, euro kullanmayalım diyecek miydik?
member
Activity: 574
Merit: 13
Bilinçli mi yapıldı acaba? Esas önemli olan bu. Sübliminal bir mesaj da olabilir eğer bilinçli yapıldıysa. Ama amaç USD karşısında değer kaybı değildir. Öyle olsa biz en kötülerden olsak da bizden kötülerde var. Onların parasını koyarlardı.
newbie
Activity: 77
Merit: 0
ben de bu tarz hamlelerin tesadüfi olamayacağı düşüncesindeyim. malta da gelişmekte olan bir ülke ve binance'a ve kripto para dünyasına kapılarını açma cesaretini gösterebildi. sıra sizde diyorlar bana kalırsa.
full member
Activity: 518
Merit: 102
Adamlar daha ne desin Türk lirasındaki volatilite bitcoinde bile yok demişler, televizyonu açıyorum dolar 5.25 Sonra kapatıp bir daha açıyorum bir de bakmışım 5.40 olmuş bu kadar oynaklık artık ekonomik krizin geldiğinin habercisi
jr. member
Activity: 364
Merit: 1
Valla Türk lirasını niye koymuşlar sanırım sebebi kripto piyasasına en çok ilgi gösteren ülke durumundayız ondan sebep olabilir .Ayrıca Türk lirası yerine paranız korumak için bitcoin alın diyor olabilirler.
member
Activity: 658
Merit: 42
Graphic Designer
Bence bu tarz şeylerde tesadüf filan olmaz.. Bunun gibi önemli sitelerin kullandığı görsellere dikkat etmiyor olması düşünülemez. Burada bilinçaltına TL'yi tamamen bitirme operasyonuna karşı Bitcoine geçin yada sanal paralara bu kadar mesafeli durmayın diye mesaj veriliyor olabilir. Ben burada ciddi bir mesaj olduğunu düşünüyorum zira gözümüze gözümüze sokmuşlar görseldeki 100 TL lik banknotları.. İlginç
jr. member
Activity: 406
Merit: 1
TÜrk lirası yerine bitcoin kullanın diyorlar yada ,Türk yatırımcılarına paranız  sürekli değer kaybediyor ,eğer paranızın değerlenmesini istiyorsanız ,paranızı bitcoine yatırım yaparak koruyabilirisinz. Smiley
member
Activity: 658
Merit: 42
Graphic Designer
Bitcoin.com da Haberler Kısmında Türk Lirası Görseli kullanılarak verilmek istenen mesaj ne anlama geliyor.

Merak edenler için link burada https://news.bitcoin.com/need-cold-storage-check-out-bitcoin-coms-revamped-paper-wallet-generator/

Görsel gerçek değil diyenler olabileceği için linki direk olarak paylaştım umarım forum yönetimi buna birşey demez..
Pages:
Jump to: