Pages:
Author

Topic: Bitcoin’de İşlem Ücretleri Düşüyor - page 2. (Read 426 times)

member
Activity: 322
Merit: 16
Ödeme sistemi olarak da ciddi olarak kullanılmaya başlanırsa ki bu sayede artacaktır. Fiyatlarda da bir yükselme olacağını düşünüyorum ben. Yükselme olmasa bile yinede çok güzel bir şey
full member
Activity: 616
Merit: 100
Bitcoin çok acayip fiyatlanabilir diye düşünüyorum. Feeler düşerse ve işlem süresi kısalırsa nasıl olacak diğer projeler ne halde olur. Ethereum dahi biraz sallanabilir.
member
Activity: 294
Merit: 10
Bitcoinin fiyatların artmasından daha çok beklediğim birşey varsa oda fee ücreti ve transfer süresiydi. Bunlarda yavaş yavaş ortadan kalkıyor gibi artık. Önünde fazla bir engel kalmadı
member
Activity: 322
Merit: 12
Segwit ve lightning network gelismeleri oldukca yararli olacaktir bence. Borsalarinda islem ucretlerini dusurmesi piyasa hareketlenmesi icin oldukca guzel bir gelisme.
jr. member
Activity: 126
Merit: 2
Segwit sisteminin çok fayda sağladığı açıkça belli. Aslında bu tarz uygulamaların, yamaların daha çok çıkması ve sistemlerin en verimli şekilde çalışması Btc dünyasınında kötü geçmişini silmesine yardımcı olacaktır.
newbie
Activity: 182
Merit: 0
Piyasanin biraz hareketlenmesine yardimci olabilir bence. Guzel bir gelisme bu yonuyle.
newbie
Activity: 224
güzel olmuş ama sebebi piyasada ki durgunluk ve belirsizlik.şu an işlem ücreti almasalar bile yerimden kıpırdamayı düşünmüyorum.
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
Bence bu gelisme oldukca yararli olacaktir. Bitcoinin cikisina yarari olacagini dusunuyorum.
jr. member
Activity: 252
Merit: 3
Sadece bitcoin degil eth dahil bir cok coine de uygulanmasi gereken bir gelisme. Cunku gercekten az degil islem ucretleri.
newbie
Activity: 196
Bunun gelmesi gerekiyordu zaten. Harika bir gelisme bence. Transfer hizinin da artmasiyla birlikte bitcoin super yerlere gelecektir.
member
evet son zamanlarda borsalar arasında çekim ücretlerinde düşürme politikası yaygınlaştı.b,tfinex 0.0004 binance dün resmi sayfasından 0.0005 btc ye düşürdüğünü açıkladı.segwit güncellemeleriyle birlikte bunlar daha da düşmeli btc nin önündeki bu fee engelleri kaldırılmalı düşünsenize btc 1 milyon dolara çıksa fee ücretleri bu düzenle kaç dolar olur kimbilir.kesinlikle fee lere düzenleme getirilmeli
member
Bitcoin de işlem ücretlerinin düşmesi güzel olmuş umarım bu indirimi Türk borsaları da görür ve indirim furyasına onlarda katılırlar
sr. member
Activity: 672
Merit: 281
Umarım aynı indirimleri ETH içinde uygularlar . O da az ettmiyor. , 0.01 ücret talep ediyorlar .
member
Birçok kere post attım bununla ilgili segwit güncellemesi tamamlanmadan btc nin yol alması zor diye.Birçok exchange borsası segwit güncellemesi yapmaya başladı.yoğun talep ve şikayetler oldukça sgwit güncellemesi daha da artacaktır.en son bildiğim kadarıyla coinbase güncelleme yaptı.segwit güncellemesiyle birlikte fee lerde belirgin azalma ve btc nin özüne dönmesi sonrası önü açılacaktır diye düşünüyorum
sr. member
Activity: 490
Merit: 278
darısı açgözlü türk borsalarının başına. adamlar ısrarla düşürmüyorlar, kısa vadede düşüreceklerini de düşünmüyorum.
member
Merit: 10
One Token to Move Anything Anywhere
Evet fee ler artık hep gözümüze batar hale gelmişti bir nebze artık daha iyi olacaktır ama daha fazla şey yapılması lazım özellikle blockchain tabanında belki daha da düşer.
full member
Activity: 434
Merit: 112
Fee ücretleri yüzünden alışverişte kullanmasim gelmiyor. Küçük birşey alacağım transfer ücreti ile ikiye katlanıyor. Bu tip gelişmeler artarsa kullanımı daha da yaygınlaşır
legendary
Activity: 1264
Merit: 1008
Bitcoin feeleri düşse daha yinede doğrudan ödeme yöntemi olur mu? Hala şüpheliyim çünkü çok değerli be arkadaş harbiden bu kadar değerli bir şey takasta kullanılamaz. Hele şu devirde düşünsenize kredi kartları ile takas yaptırılıyor ve onlarda kağıt paraları göndermeye yani herkesce değer kabul edilen kağıt parçaları onlarda altına dayalı. Benim zihnimde btc dijital altın statüsünde.

Bu kadar değerli bir şey takasta kullanılmaz mantığı çok yanlış, onu bu kadar çok değerli kılan şey zaten onun günlük ödeme sistemi olacağının düşünülmesi dolayısıyla ben uzun vadede bitcoin'in bu tarz haberlerle daha da çok değerleneceğini düşünüyorum.
full member
Activity: 616
Merit: 100
Bitcoin feeleri düşse daha yinede doğrudan ödeme yöntemi olur mu? Hala şüpheliyim çünkü çok değerli be arkadaş harbiden bu kadar değerli bir şey takasta kullanılamaz. Hele şu devirde düşünsenize kredi kartları ile takas yaptırılıyor ve onlarda kağıt paraları göndermeye yani herkesce değer kabul edilen kağıt parçaları onlarda altına dayalı. Benim zihnimde btc dijital altın statüsünde.
jr. member
Merit: 1
En büyük sorunlarimiz buydu. Fee ücretleri ve transfer zamaniydi artık bu sorunlar da çözülmeye başladı. Bu durum beni ciddi anlamda rahatlattı ve artık yatırım için değil de ödeme sistemi olarak kullanılmaya başlanacak
Pages:
Jump to: